Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 87

• 48 025
  • 1 166
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
"Исус ги погледна и рече: За човеците това е невъзможно, но не и за Бога; защото за Бога всичко е възможно."

Марк 10:27

Благодаря ти, че сподели тази случка! Вярвам, че Бог, ще изцели всяка една от нас!

# 556
Пожелавам истинската, непоколебима вяра в излекуването на всяка една от нас!
Марко 5:34   
А Той й каза: Дъще, твоята вяра те изцели; иди си с мир и бъди здрава от болестта си.

# 557
Здравейте, момичета. Радвам се да споделя, че успях бързо да направя ПЕТ скенер в болница Пълмед, Пловдив, който отхвърли съмненията от обикновения скенер миналата седица (за вторични костни и белодробни лезии).
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Отсъстват ПЕТ/КТ данни за патологични метаболитно активни лезии, свързани с локален рецидив и дисеминация на онкологичното заболяване.
Тежка седмица преживях. Дано никога нямате такива притеснения, но имайте предвид, че може и да са фалшива тревога!
При мен следи от прекарана Ковид пневмония преди по-малко от 2 години явно все още се визуализират на скенер. А за костите: Остеосклеротични лезии с вид на костни острови в лявата илиачна кост, в левия и десния ацетабулум, без белези на повишена метаболитна активност.
Бъдете здрави и благодаря за съветите!

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 19:18 от Rumi_hr

# 558
Здравейте,момичета !Включвам се да споделя като свидетел на това което се случи преди дни.Бях на скенер и в стаята бях с други жени който чакаха резултати.Имаше жена на 46 год. на която и открили рак на трахеята и има само много сложна операция но никакво лечение .Обясни че тумора и не подлежал на нищо.Два месеца по късно на същото място откриват рецидив 8мм .Жената каза че единствено  пила алое,кимион,гъби .Странното беше ,че докторите след този скенер и казаха ,че рака го няма.Изчезнал еее!Тя беше супер учудена и аз и всички.
Дай Боже само такива скенери за всички!

# 559
  • Варна
Руми БРАВО.От сърце се радвам.Не знам кой ги гледа тия скенери,но постоянно има грешки.При сестра ми нова мета в L2,др.Недев докато видя диска и категорично отхвърли че е мета.Веднага направихме Пет,аз Тома неверни и няма нищо.Другия месец пак е на обикновен скенер и отсега треперя какво ще измислят,но не искам да се натоварва с изотопа на всеки 3м.

# 560
  • Добрич
Rumi_hr, поздравления за хубавия резултат!

Както се казва, всичко е добре, когато свършва добре.

Alatea, не мисля, че пак ще я пратят на ПЕТ КТ. Вече ще знаят, че това са други образувания.

# 561
Момичета,  замислих се ,четейки по-рано тук споделени заключения от ПЕТ/КТ - "отсъстват данни за....",
 Това същото ли е като "липсват убедителни данни за..."?
Нещо май взех да се "филмирам"отново...

# 562
  • Добрич
Същото е.

Бъди позитивна и здрава!

# 563
  • Sofia
Rumi, много са радвам за теб! След всички тревоги, пожелавам спокойствие, щастие и най-вече здраве!

# 564
  • София
Все такива хубави резултати да има в темата, радвам се, че се оказа фалшива тревога!

# 565
Колко хубаво, че е фалшива тревога. Heart

# 566
  • София
Чудно Руми! Все така да е! Ама и с тези скенери фалшиви ще ни побъркат накрая!

# 567
Здравейте! Бихте ли препоръчали специалист/и, които се наемат да извършат двойна мастектомия и реконструкция с импланти едновременно? Някоя от Вас, преживяла такова нещо, би ли споделила повече опит с мен на ЛС

# 568
Момичета, имам нужда от мнение. При изследване на костна плътност, назначено от ендокринолог, се установи, че нямам остеопороза или остеопения, но пише, че е установена лумбална остеосклероза, по-изразена в L3 и L4, с препоръка за консултация. В Александровска просто ми хвърлиха листа и казаха четете. И аз се ошашках. С двойна мастектомия съм от 2022 и тотална хистеректомия преди 1 година поради BRCA1 мутация. Всички скенери досега са чисти, вкл. ПЕТ преди 2 месеца. Май трябва да направя консултация с ортопед. В тази връзка, търся препоръки. Благодаря предеарително на отзовалите се!

# 569
Bella, на изследването консултация с какъв специалист пише или няма посочено? След като ендокринолог праща, би следвало той да разчете резултата първи и вероятно ще даде насоки. Според мен, след това да се отиде при лекуващия онколог, макар че при чист ПЕТ преди два месеца, не би следвало да са мети, според мен - все щяха да видят.

Общи условия

Активация на акаунт