🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Предлагам всички късокраки да се организираме и да дадем отпор.
Аз пък го виждам по друг начин. Чорапогащниците се купуват от жени. Далеч не всички имат крака на манекенки. Избора на жена с по-нормално телосложение го адмирирам.
Тя не е късокрака дори. Просто не е висока.
даже бих казала, че са действали по новата теория за това рекламните лица да са по-естествени. Интересно какво би казала тази за рекламата на една спортна марка с момиче със синдром на Даун.
Даже евала, че не са избрали дългокрака кака. Серенай е дългокрака, ако бяха избрали нея сигурно пак щяха да грачат.

# 16
На мен пък ми прави впечатление, че около този скандал с Айше, Серенай получава яка подкрепа, а Хазал - як хейт.
Аз от доста време забелязвам, че Хазал не е долюбвана от съседите...много често я хейтят!

# 17
Това, което не ми харесва в този скандал е, че сега всеки и всичко може да се  оплюе.
Напълно възможно е, както казва Гери да е рекламна стратегия, но е и напълно възможно да е въпрос на връзки и уреждане.
Защото има много други, които биха могли да рекламират чорапи. Wink
Хазал преди да отиде в агенцията на Айше Баръм е била при Енгин бей.
Може би не случайно се е преместила.
Както виждаме и тя има проект след проект, без да е някоя изключителна актриса.
Надявам се да произлезе нещо добро от цялата тази работа и нещата да се регулират по законен начин за актьорите.
Хайде малко "Клюки от архива"
 Август, преди началото на снимките на втория сезон на  Medcezir, Чачи продължава да бъде забелязван сам в Истанбул

Появяват се и първите слухове за раздяла между него и Серенай.
Дори се говори за афера между него и някаква Дерия.
Но после се появява това:
Derya Sensoy ‏@derya_sensoy  28m
Uzun süredir çok güzel ve huzurlu bir ilişki yaşıyorum, güzel şeyleri yıpratmaya çalışanlara ve asılsız haberlere aldanmayın lütfen.

"Живея в много красива и мирна връзка от дълго време, моля, не се заблуждавайте от тези, които се опитват да носят такива неща и неоснователни новини."
Дерия опровергава слуховете за връзка с наш'то момче.
Ето го и него, отскочил до Чешме

Зад него в гръб е въпросната Дерия.
А тази, с която се е снимал е другата стилистка на Medcezir. (едната е Башак, сега съпруга на Къванч )

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 16:38 от NeZ_9

# 18
Ешреф и Рюя, с нетърпение ги чакаме!

# 19
Много романтично са ги докарали тука Ешреф и Нисан!  Kissing Heart
Нося ви Аслъханче

# 20
Изказването на Серенай Саръкая, за която наскоро се говори за раздялата ѝ с Мерт Демир, разкри истината:
📍"Познавам Мерт Демир" от 1,5 години. Имаме емоционално единство, което продължава с него.
Това единство продължава взаимно със собствената ни свободна воля.

# 21
Добро утро!

Бавно се приближаваме към края на тази тайнственост, в която се държи всичко.
Според слуховете кастингът за "Eșref Rüya" вече трябва да е приключил и снимките да започнат следващата седмица.  Сякаш ми се изчерпва търпението...
Пълната дискретност на "TIMS & B Productions" превъзхожда тази на Netflix.  Надявам се да получаваме поне няколко снимки от снимачната площадка от време на време.
 Чаатай все още е "скрит", подготвяйки се за ролята.  Всички чакат да видят каква ще е новата му визия. Мисля, че ще има средно дълга коса.
Да видим дали ще има брада и мустаци или едното или другото.
 Пожелавам ви прекрасен уикенд!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 10:57 от NeZ_9

# 22
Привет от мен!

Днес е Атанасовден!
Честит празник на всички именици!
[/size]

В очаквне на Ешреф

# 23
Честит празник на всички, които празнуват! Cocktail

Искам да ви попитам какви са вашите очаквания за
сценария?
Ще има повече  ретроспекции или ще проследяваме направо историята на Ешреф.
Ще разчита ли сериалът на бавно
натрупване или нещата ще се развиват
бързо?

# 24
Здравейте!
Честит празник на всички именници!

Относно "Eșref Rüya" аз мисля, че ще има повече от второто - драма, трилър ще се случват бързо нещата.

# 25
Аз, съдейки от откъса, който сценариста ни предостави,  мисля, че ще има  ретроспекции.
Което не означава, че действието ще тече бавно. Wink Със сигурност ще има екшън.
------
Да не пропуснем да отбележим, че днес се навършва една година от премиерата на първия сезон на "Kübra".
Една от най-добрите и смели интерпретации на Чаатай Улусой .
Може да се гледа в Netflix.
Даже го препоръчвам!!!
Темата е много актуална, а играта на Чаатай Улусой е невероятна!!!

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 18:34 от NeZ_9

# 26
Здравейте и добър вечер на всички!
Нахълтвам в темата защото както си гледах Кварталът на богатите в playtube и вече почти накрая,последните серии не мога да ги гледам. Много ме е яд,моля кажете откъде да ги гледам!
В mega.nz не мога да се логна защото не помня как е ставало преди.Във vbox са свалени,в някакви други сайтове влизам,пълно с бетано и ефбет!
Стигнах до 2 сезон до 65 епизод и греда😒😒😒Много искам да го изгледам докрая!

# 27
papa6ka, здравей! Напълно те разбирам. Wink
Това, което мога дa ти предложа е да последваш линка от първата страница. Разбира се, има изскачащи реклами.
Другия вариант е в YouTube, там скоро качиха всички серии със  страхотно HD качество, но за съжаление няма субтитри.
Ще се радвам, ако споделиш после впечатления!
Ние много си обичаме Мира и Яман.
 Hug

# 28
Благодаря,NeZ!Аз съм го гледала два пъти досега,почти наизуст го знам,но така и така го подкарах за трети път,що пък да не го довърша. VK даже сега инсталирах ама не ми се получава логването,още го мъча.
Ще опитам в ютуб сега😉

# 29
Ако си добре с руския, можеш да гледаш и тук https://turkrutv.net/priliv-1/. Аз лично тук продължих на гледам, когато в ютюб махнаха субтитрите.  Е, изскача някоя и друга реклама, но се търпи. От на души сайта аз не мога да стартирам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт