🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Ето го и в You Tubе.
Картината наистина е уникална.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLMIWJTb6xqGpTAesMAHzS0j9xQbTNuy87

# 31
Добро утро!

Мислите ли, че това  мълчание е и заради проблемите, които възникнаха в Турция с мениджърите на някои актьори?
Може би някои хора започват да оказват натиск и върху продуцентските къщи и тогава е по-добре да се замълчи и да се изчака всичко да свърши...
Както и да е, скоро всичко ще стане ясно.
Желая ви прекрасен ден!

# 32
Добро утро! Coffee

Не мисля че има нещо общо. Като че ли от началото дадоха някаква заявка, че няма да се бърза.
Ситуацията най-много да е повлияла на по-бързото комплектоване на актьорският състав.
Ама знам ли, дано всичко се изясни и приключи и да се успокои обстановката, че и за нас е тягостно.

Но пък Терзи все още се гледа и коментира

# 33
Вчера и днес имахме две годишнини от издаването на два от проектите на Чаатай Улусой.
На 18 януари 2024 г. в Netflix стартира сериалът „Kübra“, който ни беляза както с актуалността на предаваното послание, така и с необикновената интерпретация на Чаатай в образа на Гьокхан-Семави. Поредицата ни показа как изкуственият интелект и компютърните програми могат да повлияят на масите по негативен начин, освен другите предимства, които предлага еволюцията на тази технология.  
 Другата годишнина е днес, когато беше пуснат първият епизод от сериала "Gaddar" по NOW TV.  И този път Чаатай се справи със задачата в ролята на Dağhan-Gaddar, обръщайки се към "горещите" теми на турското общество в почти реално време.  Доколкото знам нито един сериал до "Gaddar" не е илюстрирал толкова бързо събития от живота, случили се точно по време на снимките. По този начин изпратеното послание оказа силно въздействие върху обществото и  беше сигнал за събуждане, че официалното правосъдие не винаги дава правилната присъда.  Сериалът показа друг вариант на справедливост, морална, макар и да не е законовата. Ето защо, с целия нисък рейтинг, "Gaddar" впечатли публиката, която веднага възприе мотото на героя "Gaddar Kötüleri Haklar", дрехите му, това известно наметало и дори прическата на Dağhan.
 Пожелавам успех и на най-новия от проектите на Чаатай!

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 12:35 от NeZ_9

# 34
Аз пък за Гадар си спомням, с какво нетърпение го очаквахме и какъв горчив привкус ми остави.
Не бих го гледала втори път.
Но пък очакването всяка седмица на екран си беше голямо вълнение, което доста компенсира от горчилката.

# 35
За мен " Gadar" е голямо очакване, първият ми сериал, гледан онлайн, много хубав Чаатай, голямо вълнение всяка седмица, и постепенно разочарование. Но от сценария,  а не от Чаатай.

# 36
Здравейте,
Явно за всички очакването на Гадар е нещото, което ще запомним. Аз харесах и първите няколко серии. Знам, че ставам банална, но пак ще кажа за сцената преди джамията. Много въздействаща.
В Кюбра успя да ме накара да намразя героя му. Това значи да си добър. И смел актьор. То и в Гадар не го харесвах, но поне не го мразех. Само му се дразних и не мисля, че беше герой в моите очи.

Днес реших да ви постна няколко снимки. Реших да ги взема от пинтерест.
Първото, което ми даде с него без да съм търсила нищо. То дори е най-първата снимка.

С такова лошо качество може и да е папарашка.
Като потърсих Гадар

Може да те убие с поглед.
И първото за Кюбра, но не от Галата.

А това е бонус при рефрешване на първа страница.

Може това да е Ешреф.

# 37
Горе -долу, около този образ гравитираме в желанията си за Ешреф,  само с по-малка брада. Wink
От мен малко "Клюки от архива"
Едже Йоренч в Инстаграм: ваканцията свърши -гали Чачи по бузката. Grinning
13.08.2014

----------
14.08.2014- kрасив Чачо за закуска, публикувано от самия него

Ехааа! Имало е и такива моменти! Wink
И малко фенско творчество

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 15:46 от NeZ_9

# 38
Здравейте, момичета!
О, "Gaddar " беше голяма тръпка всяка седмица.
Ако не се лъжа, след 6-та серия сценария започна да се разпилява, но на мен ми хареса освен играта на Чаатай  и играта на останалите актьори.
Чаатай отново се вля в образа, справи се изключително- талант и артистичност  не му липсват на нашия Чачо.
За очите му, невероятни са! Те докосват, допират...

Нямам търпение за "Eşref Rüya ", пак да се потопим в емоции, в очакване, в предположения...

# 39
Oт Бирсен:
Награда за сирийския актьор, който оживи ролята на Чаатай Улусой в İçerde

📌Самер Исмаил, главният актьор от сериала Al Ameel ,
адаптиран от феноменалния сериал на Ай Япъм İçerde,
беше отличен с наградата "Най-добър" вчера на Joy Awards,
една от най-престижните награди за актьор в Близкия изток.

https://www.instagram.com/p/DFAcvHwRfxA/

# 40
Здравейте момичета,
Аз, като жена на Атанас, чак сега смогвам да пиша Simple Smile
Уви, дори не успях да почерпя вчера...но успях да посрещна, нахраня и повеселя почти 18 гости Simple Smile
Сега и вас,

Наздраве Момичета,
И както се казва: Да изгоним зимата , да идва пролетта!
Нямам търпение за Ешреф, защото за Гадар ...уви само ви четях и не успявах да гледам......
Само на клипчета и коментари......сега нямам търпение за емоцията и енергията.....
Обожавам Чаатай...има някаква специална енергия, той ме закова и остана моя любимец Simple Smile
е, наскоро и Ибо ме спечели....
Но Чаатай си е моята първа любов Simple Smile
Очаквам добър тандем с Демет,  .... просто и двамата го умеят, творчеството,харизмата и някак успехът е за силните, можещите и талантливите! И двамата с БГ корени Simple Smile
Желая им успех в тези трудни дни и възможност да покажат себе си!

И се надявам на красива визия на Чачко....
За съжаление тя връща подкрепата.....

# 41
nanni, да ти е жив и здрав именика, със закъснение! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за почерпката!
Много добре си го казала за визията.
Тя е първото нещо, което се вижда.
И аз искам да е красив, въпреки че за мен  това не е най-важното.Имам предвид, че досега както и да е изглеждал, играта му винаги ме е вълнувала.
Надявам се и сега да е така!
И последно за днес "Клюки от архива"

Малко преди началото на снимките,  Чачо е засечен от репортери в Истанбул.
Питат го как е минала ваканцията, казва, че добре е минала, благодари.

Питат го защо напоследък не е забелязван заедно със Серенай, той се качва в колата и затваря вратата.

# 42
И не става ясно били ли са заедно , разделили ли са се…

Честито на именника. И браво на оправната му жена.

Забравих да кажа, че Гадар няма да мога да изгледам целия отново. Обаче аз повечето серии съм ги гледала два, че и три пъти. Без превод, с автоматичен превод, с руско озвучаване. Достатъчно време съм загубила с него.

Вчера гледах приливите на живо в ютюб. Уж само да видя къде е и цяла сватба изгледах, раздялата, че и момичетата по лодките. То исках да видя само една сцена после друга и така до доста късно.

# 43
Гери, сигурно ще стане ясно, но не съм стигнала до там Grinning
Карам хронологично.
Ето, вече сме на
18.08.14  Скоро!

# 44
Нани, честит ти именик!
Да ти е жив и здрав!
Леле, каква си фурия, браво бе момиче!

Гери, хич не ми трябват доказателства, те направо пръскаха екрана с любовни флуиди.
Почти съм сигурна, че са имали доста луда и изпепеляваща любов.
В онова време, Чачкин е билдоста по-открит и много му е личало.
Сега, не можем нищо да разберем...караме н слухове и догадки.

Нези, докато започне сериала, носи ни някой и друг пъзел за развлечение!

Общи условия

Активация на акаунт