🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Жаки, браво! Hands Clap
Ето ти още един, в случай, че не можеш да заспиш след толкова елексир.

https://puzzlefactory.com/ro/celebritati-puzzle/584172-cagatay-u … zzle-jigsaw#13x16
  И от мен лекичка! Hug

# 166
Ооо, Нези благодаря!
Още сега го почвам!

Добре се позаблявахме!
Хайде лека!

# 167
Добро утро!
Снощи елексир до късно и днес така

Нов ден, нова чертичка, нов късмет!

Снощи точно в полунощ  албумът на Мустафа Мерт Коч беше пуснат в Spotify.
Да му пожелаем успех! Чаатай със сигурност вече го е чувал, може би дори са го отпразнували двамата заедно.ММК сподели това в Инстаграм стори.

Желая ви прекрасен ден! Hug
Радвам се, че съм във вашата компания!

# 168
Добро утро! Coffee

Дахан идва да раздава справедливост!

Новина от последния час
Арестуваха Айше Баръм за .... антиправителствените протести през 2013????

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 09:20 от jackie.

# 169
Първото кафе се пие на спокойствие...Събудете се и се усмихнете на новия ден.
Добро утро!💐

На Мустафа Мерт Коч му желая много професионални успехи, все повече албуми да издава и да направи концерт зад граница!
Аз го харесвам ММК не само като певец и като човек, много ме кефи като поведение.

Хубав ден, момичета!

# 170
Снощи филма на Сюмейе, който миналата година го даваха по големите екрани,
са го давали на телевизията и е с доста слаб рейтинг.
Дано със сериала има по-добър късмет!

# 171
Шифанур черпи с кафе от Рим.

И понеже вчера стана въпрос за индийкага, ето я Wink

Забравих да ви сложа позитивно утвърждение за деня

# 172
От Бирсен:
Органът по конкуренцията поиска допълнителни документи от продуцентите на телевизионни сериали, договорите на актьорите се разследват
Разследванията срещу продуцентски, мениджърски и дигитални издателски компании, работещи в телевизионните сериали и филмовата индустрия, продължават.

След предварително разследване на телевизионните сериали и филмовата индустрия миналия август, Органът по конкуренцията първо започна разследване срещу Ay Yapım и MedYapım , Yek Teknoloji Pazarlama Anonim Şirketi и Key Networks Holding Anonim Şirketi по отношение на техните антиконкурентни действия. Веднага след това беше решено да се започне разследване по 3 важни въпроса, като например определяне на комисионните чрез съвместна работа за 21 управляващи компании, вземане на решения за бойкот и кастинг на директори като мениджъри едновременно.
Докато течеха проверките по този въпрос, в началото на седмицата Комисията за защита на конкуренцията отново почука на вратите на производствените компании и поиска допълнителни документи. Стана ясно, че нови подробности са фокусирани върху договори на играчи, включващи чуждестранни права, и проучването е задълбочено.

От тези продуценти, Чачо май само с Ay Yapım е работил.

# 173
И с MedYapım, във ОС.
Първия му сериал- дефилето. Hands V

# 174
Аз нали не съм го гледала и затова не знам, че работил с тях.

Сега пък Дениз Турал е писал, че ще има сериали тази вечер.

# 175
Здравейте,
В сериала с дефилето имаше истинско дефиле, личи си, че е професионалист.
И само ще вметна, че в тези серии вече доста се е поразчупил и почва да прави гримаси, има нещо повече от премрежен поглед тип индийски сериал. А и вече не ходи странно като в началото.

# 176
"Клюки от архива "
Днес ви споделям първите изтекли снимки, преди началото на втория сезон на "Medcezir".
Хайде, и ние чакаме такива за "Eşref Rüya "!

За пръв път се появяват снимки и на Aybüke Pusat, която е мис Турция 2014.

Но никой не знае още каква ще е нейната роля в сериала. Wink

# 177
Нези, добре, че спомена това момиче. Веднага се сетих, че едни от най-неприятните ми кадри от целия сериал са как Яман я е хванал за ръцете и не я пуска да си тръгне докато Оркун целува Мира. Ако аз съм свидетел на такава сцена ще се притека на помощ на момичето. Или ще намеря някой, който да я спаси. Изглеждаше като абсолютно насилие. Ако аз бях на нейно място голям скандал щях да вдигна, че някой ме е хванал така за едната ръка. А за двете щях много да викам.

# 178
Още малко "Клюки от архива "
с първи кадри.
Много е интересно да четеш догадките и предположенията на пишещите тогава в темата.
Ето,това е, което чакам с нетърпение- да се чудим всяка седмица какво става! Hug
"Това Мира ли е?"

"Не, той гледа към Мира, докато целува някоя друга. Предизвиква я."

# 179
Колко емоция е имало тогава....направо им завиждам!
Аз, Айбукето много си я харесвам.
Не съм знаела, че е била мис Турция.
Ама се замислих, че на всяка мис, веднага й намират роля в сериал....

Общи условия

Активация на акаунт