🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 19 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Чачо е известен с любовта си към храната!
Затова и предимно го засичат по заведения. Wink

Освен това може и сам да си я приготвя.
Не веднъж е казвал и демонстрирал как приготвя риба, барбекю.
Сигурно на сетовете едвам го изхранват!
"Клюки от архива "
Информационен бюлетин директно от сета на Medcezir - от фен.
 Снимат   в съда, в района на Bayekoz.
 На сета са: Яман, Мира, Селим, Ейлюл, Мерт, Седеф, Фарук, Ашк, Дениз.
 Фенове са били предупредени и не са им разрешили да снимат.
 В дадената  почивка между сцените и докато те вървяха Чаатай и Серенай се бяха прегърнали,  (за съжаление снимката липсва )  
Да, но тогава фена, който разказва, отишъл по -близо до тях и те го видяли и се разделили, като извикали / предупредили са охранителите/ и не са дали да ги снима .
Сцена, която са заснели е била : Селим е бил арестуван и Дениз ще присъства като телевизионен репортер там , ще има диалог с Mерт и Яман на Дениз.
Серенай е била облечена /описва дрехите,които се виждали на снимката/  а  Хазар-Ейлюл била с  черни дрехи. Говори, че е видял всички изброени артисти и за първи път в живота си се почувствал  така охраняван и каква била организацията по сигурността по време на снимките.
Фенът казва още,че малко е разочарован,че не е могъл да снима, но това, ,че видял отблизо Серенай ,било  страхотно.
Те минали покрай него и влезнали в караваната да ядат.

Носят на Чачко обяда Grinning

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 13:51 от NeZ_9

# 421
Ели, не вярвам мъж на неговата възраст, при това самостоятелен, да се крие от техните.
Турците много пушат, на никой не му прави лошо впечатление това.
А и той в Delibal и Yeşilçam, а и в Terzi много пуши. Най-малкото там са го виждали.
Wink
Нези, съвсем ни обърка с Гери.
Аз знам, че Чачо е пушач. В момента може да прави опити да ги откаже, което не е зле.
И на мен ми прави впечатление, че турците пушат и стари и млади. 😏

# 422

Нали ви казах, че имам две племеннички близначки Ели и Гери.
И тях така ги бъркам. Kissing Heart
Всичко, което прави Чачо, го прави с удоволствие.
Да ти се прияде като го гледаш

Даже и да ти се допуши

# 423
Всичко прави Чачо много добре! Чак и пуши страхотно, но не мисля, че е страстен пушач по-скоро сошъл смокър.

# 424
Според мен си е сериозен пушач.
Гери, понеже мислеше, че не го обсъждат

Тук през една голяма част от времето коментират него и Дуйгу, и срещата им на погребението.

# 425
Да ви подгрея малко с мъжкия каст от Ешрефа

# 426
Аз видях, че Нези ни обърка, но реших да не го казвам, не се сърдя.

Гледах го видеото. Абе споменават ги нашите двамата, но нищо ново нямаше за мен. Само не разбрах какво говорят за имоти. Че имат общи имоти ли казват, не разбирам.
Аз както и преди съм ви го казвала, останах с впечатление, че тя е останала в старото жилище при раздялата. Може да им е било общо, не знам. Може лозето да им е общо. Може да имат обща инвестиция, защо не. Обаче се вижда, че няма проблем да се поздравят. И коментаторите казват, че това е цивилизовано.

# 427
Момичета, нося ви програмата на ТВ със сериалите, които се излъчват в момента.
Гледам, че Канал Д имат празни дни във вторник, събота и неделя.
Вие в кой ден бихте искали да бъде Ешреф Руя? Аз като гледам събота е най-благодатния.

# 428
Вчера Бирсен не писа ли,че ще бъде в четвъртък? Или нещо бъркам?
Гери,  аз не разбрах да говорят за имоти ...

# 429
В четвъртък е сериала на Хазар, който също е по Канал Д
Нв знам в събота дали ще сложат такъв тип сериал....трудно би направил хубав рейтинг.
Най-вероятно във вторник ще го сложат, не мисля, че биха избрали почивен ден, затова отхвърлям и неделята, ама да видим!

# 430
На мен вторник ми е идеален. Ама имаше часова разлика нали. Хм. Аз тогава съм на пилатес. В 8:30 се прибирам някъде. Освен направо да чакам да го пуснат в ютюб или руския сайт. И без това турският ми е нулев.

# 431
В момента сме с еднакво часово време.
При смяна на лятното се разминаваме, защото те не го местят или обратното беше...все го бъркам!
Ако някой е по-запознат да каже!

# 432
Да, в момента сме в едно часово време,  после ние минаваме в лятно(с един час напред), а те остават по нашето "зимно".
Най-вероятно Бирсен вчера е имала предвид, че снимките ще започнат в четвъртък, с това "сериалът, който ще излезне в четвъртък ".
Аз също съм за вторник. Тогава моя мъж ще е по-благосклонен. Grinning
И нещо, което прочетох във Фейсбук,  но не знам дали е вярно.
Според цензурния борд на RTUK разумният и логичен брой епизоди за един сезон е 24-25 епизода. По-големият брой епизоди е неопровержимо доказателство за алчността на канала и продуцентската компания.
Очаква се след около месец и седмица да приключат повечето сезони на сериали като "Лейла", "Нощна приказка", "Черно сърце", "Геният", както и текущите работи от сезона
...

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 20:40 от NeZ_9

# 433
Ами това означава, че до средата на март есенните сериали трябва да свършат.
Хич не вярвам, че могат да спрат сериали с висок рейтинг по средата на сезона.
Иначе е крайно време да започнат да снимат с вече готови сценарии и стига писали на крак да разтягат локуми, за
да увеличат епизодите.

# 434
Нямам никаква идея дали е вярно, просто ми попадна и го споделих. Hands V

Имаме първото Инстаграм стори, по повод утрешното четене на сценарий, от Ceren Benderlioğlu

Анализът отне седем страници, Irmak Ханъм.
 Нека ловът на съкровище да започне.

Общи условия

Активация на акаунт