🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Нани и аз това имах предвид.
Скоро ви писах за това как като не се наспи добре и си му личи. На тази снимка е много недоспал. Може да не му понася и хапването на тежка и солена храна. Дори като Яман имаше подпухнал вид понякога. А това са си 10 години разлика. Толкова е млад, а изглежда по-зрял. Един приятел казва на този поглед стара душа. Тя е преживяла много и в нея се чете мъдрост. Той винаги е изглеждал по-зрял. Маже и да е от брадата и мустаците. В йешилчам си е направо възрастен с тези мустаци

# 571
Ами той тепърва ще има безсънни нощи.
Всички знаем с какво изморително темпо се снима в Турция

Малко експеримент с ИИ

# 572
Жаки, смея се с глас.

Косата му е леко като на Яман, но брадата е на упадъчния Пеями. Харесва ми. Само да я няма тази умора в очите.

# 573
Винаги съм се чудела с каква визия още не сме виждали Чаатай.
А то - с афро прическа! Joy
Но, ако трябва да съм честна, не искам и да го виждам така! Rolling Eyes
Днес цял ден се каня да ви покажа предположенията за Ешреф и все нещо друго пиша.
Ето сега- Ешреф

и нашите предположения

Така като гледам Ели и Гери са най- близо до истината и до някъде Цвети.
А аз съм най-далече от нея.
Вие какво мислите?

# 574
Видях ги аз тези бели косъмчета, само 2-3, но в брадата му се виждат. На пръв поглед си викам, то ще да е от гела за коса или пяната, но по брадата ясно се вижда, че процеса е започнал.
Студено е и там, върха на  нослето му е червено.
Както Цвети казва, един ден разлика ама по корено различен начин изглежда. Ами това е да си добър актьор, изражението му е 1:1 на образа който ще изгражда.

А, Нези! Същото мисля като теб.
Аз и Гери сме най-близо, нека да се изкажат и останалите. Да чуем и техните предположения.

# 575
Аз мисля, че всички сме близо. Просто при някой е по-рошав. Иначе брадата всички сме си я пожелали. Интересното е, че аз бради не харесвам. Само на него ще му простя.

Среброто в косите мисля още при Дахан го видях. Ама то е поправимо. Аз първия си бял косъм видях на 21. Първия бял на веждата на 30. Майка на моите години си беше с бяла коса. Това е поправимо.
Бели косми в брадата не знам. Тя си е рижава.

Сега се замислих, че ако сега снимат продължение на приливите, това може да е новата визия на Яман. Същата леко лизната прическа, но вече пораснал и с брада. Архитект с кариера.

# 576
Мойта, може да не е най- доближаващата, но пък е най- красива по моя критерий

# 577
Чаатай от днес е в образа на
Eşref.
Един и същи мъж на три снимки от последните няколко дни.
Единствената разлика е в
костюма, шапката, очилата.
 За мен винаги е харизматичен и красив!

# 578
Мойта, може да не е най- доближаващата, но пък е най- красива по моя критерий

Тук е с единственото си кожено яке. Много е красив и млад още. Имам чувството, че това е преди Icerde още.

# 579
А, Гери, не му е единственото, има още две  Wink

# 580
Ами май е преди Ичерде. Като, че ли е около или след Делибал.

# 581
Права си. Три си има. Може да са му малки на бицепсите тези вече. Ама нищо е не е изхвърлил. Това е сигурно.

# 582
Права си. Три си има. Може да са му малки на бицепсите тези вече. Ама нищо е не е изхвърлил. Това е сигурно.
JoyJoyJoy
Абсолютно!

# 583
В Туитър се чудят, защо Чачо и Демет още не са се последвали

# 584
Добро утро.

Въпрос на време е да се последват, според мен. Едва ли имат много време за социалните мрежи. Надявам се да  се сприятелят и да работят много добре заедно.

Изглежда,че всички сме били много близо до визията на героя Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт