🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ами той шеф на мафията ли е или лукова глава, Ели!
Шеф та дрънка!

# 556
Шеф та дрънка!

Уауууу,
Сериозен мъж 😀

# 557
Ама пак не се е наспал. Тук има много глупости да се кажат, но ще замълча. Сигурно се е вълнувал и са им трябвали ранни снимки.

# 558
Шеф та дрънка!

Жаки, Звеер ще е!
Страшно е момчето ни като се ядоса...аз много го харесвам и ядосан.
Сега ми изплуват някои сцени от "Gaddar" и "Içerde", айде да почва вече "Eșref Rüya" да го видя и там.

# 559
Ауууу! Страхотен е! Истински мафиот! С това бяло шалче!  И с този суров поглед! Heart Eyes
Дано само този път да смени повече тоалети, че в "Gaddar" го гледахме цял сезон в eдин и същ. Wink
Това е, което мога да кажа на пръв поглед.
Сега ще го огледам хубаво от всякъде и пак ще се включа.
И Енгин бей го e споделил в публикация в Инстаграм.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 15:10 от NeZ_9

# 560
Пепи е забелязала, че пише 6. 01. 25г... много е наблюдателна!
Най-вероятно е печатна грешка....какво мислите?

# 561
Правилно е забелязала. Grinning
На първата клапа пише 06.01.25

Но после явно са се проправили

Техническа грешка.
Момичета, вече знаем начина, по който ще изглежда Ешреф.
В следващия пост, ще донеса всички предположения, които направихме.
Да видим, чия представа се доближава най-много до действителността. Wink

# 562
Пепи е забелязала, че пише 6. 01. 25г... много е наблюдателна!
Най-вероятно е печатна грешка....какво мислите?
Вчера и аз го забелязах това, не ми остана време да го отразя.

# 563
Чаатай е в тренда с тази снимка

"Eşref Rüya" e на сета и ще направи буря на екрана!
Първи  кадър от Eşref на Чаатай Улусой!
Esref Riya" излиза на снимачната площадка,
продуцирана от Tims&В Burak, с
Улуч Байрактар на режисьорския стол, а
сценарият е написан от Ethem Özışık,
и  ще създадат буря на екрана със своя свят и история.
ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ ИДВА С "EŞREF RÜYA"!
"Eşref Ruya", kойто е готов да отвори вратите на престъпния свят, който ще бъде гледан без дъх със своята шокираща любовна история, ще заключи публиката на екрана.
Една дългоочаквана любовна история, която ще докосне сърцата им ще се покаже на екрана.
"Eşref Rüya" скоро ще се срещне с публиката по  Канал D.

# 564
И Бирсен е отбелязала. първата снимка на Чачо

# 565
Сериалът Eşref Rüya е на снимачната площадка: Новата бомба на Kanal D идва!
Новият сериал на Kanal D Eşref Rüya скоро ще се срещне със зрителите със своята история, която обединява престъплението и любовта.

https://www.ticarihayat.com/esref-ruya-dizisi-sete-cikti-kanal-d … i-bombasi-geliyor

Новият сериал Eşref Rüya, който се готви да завладее екраните на Kanal D, отиде на снимачната площадка и започна обратното броене, за да се срещне със своята публика. Продукцията, която привлича вниманието със силния си актьорски състав, впечатляващата история и въздействащата атмосфера, ще пренесе на екрана една голяма любовна история, родена в сянката на престъпния свят.

Кой е продуцентският екип и сценаристите на Eşref Rüya?
Тимур Савчи и Бурак Сагясар са продуценти на сериала, който се подготвя от компанията Tims&B, подписала се под успешни продукции. На режисьорския стол сяда Улуч Байрактар, едно от най-значимите имена в Турция. Сценарият е написан от Ethem Özışık и Lokman Maral.
Чаатай Улусой и Демет Йоздемир ще привлекат вниманието с различните си роли.
Чагатай Улусой играе образа на Ешреф, който е смел, богат, властен, но носи голяма празнота в себе си. Ешреф, едно от най-влиятелните имена в престъпния свят, израства с болката, че е останал сирак като дете, и се научава да бъде силен в този труден живот. Той обаче изпитва липса, която дори властта и парите не могат да запълнят: Истинска любов.

Демет Йоздемир вдъхва живот на образа на Нисан - млада художничка, която живее със страст към музиката. Отваряйки сърцето, което Ешреф е затварял в продължение на години, Нисан ще го отведе на пътешествие, което той никога не е очаквал.
История, в която престъплението и любовта са преплетени.

Историята на сериала ще държи публиката прикована към екрана със силната си драматична структура.  Ешреф, останал на младини без семейство, с годините се установява на върха на подземния свят и установява ред, чиито правила определя сам.  За него обаче приятелите му в престъпния свят са братята, които заместват изгубеното от него семейство.
Животът на Ешреф, който има всичко, но не може да намери покой, се променя напълно, когато среща Нисан.  Ще успее ли нейното присъствие да успокои бурята в Ешреф или ще завлече живота им в необратима задънена улица?

Да запазим спомен и от този ден. Heart

# 566
Първо да кажа, че Чачо като Ешреф ми харесва.

Не знам дали е заради шапката, но снимките с един ден разлика сякаш имат години разлика във възрастта.
Обаче ми харесва и в двата варианта.

Пускам ви нещо за четене, което ми напомня за Чачо

Скрит текст:
Лусиана Баросо беше 20-годишна аржентинска сервитьорка, самотна майка, която се бореше да свърже двата края в Америка, след като беше изоставена от бащата на единствената си дъщеря. Един ден, докато миеше чаши зад бара, млад мъж се приближи до нея и я попита дали може да се скрие при нея отзад. Той ѝ обясни, че е актьор и че наоколо има досаден журналист, който го преследва. Докато бил клекнал зад бара, Дейман обяснил, че е млад актьор и не може да свикне с това внимание към него и това преследване от журналисти го дразни адски много. Лусиана изобщо нямала представа кой е и на шега му отговорила, че може да се скрие, но за отплата като си тръгне журналистът ще доизмие останалите чаши.  Речено - сторено, накрая Дейманд за благодарност, не само мие чаши, но и помага и да сервира и бърше маси след като станат клиенти. Така  в шеги и работа двамата изкарват до края на смяната ѝ, когато тя най-накрая пита за името му. "Мат Деймън" - отговорил той. Това случайно запознанство бележи началото на връзка за цял живот. Двадесет години по-късно, те все още са щастливо женени, отглеждайки четири деца.

# 567
Много интересно, Цвети! Kissing Heart
Иначе, ако разгледаме по-внимателно снимките от вчера и днес се вижда умората в очите, за която и Гери говори.

И само на мен ли ми се струва, че има леко сребро в косата?

# 568
Пожелавам си следващата песен с Чачко да е

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 20:09 от jackie.

# 569
Момичета, прическата е с гел, блести, доста особен вид стил. Отделно облеклото-палто и шал, търсен ефект.. Затова ви изглежда  по-различно. Според мен е топ и в двата варианта.  Може  гаджето да го е измарило, станал е рано за снимки и е леко уморен. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт