Аз си представям, че той е много скъп и не би си подбил цената. Също мисля, че ако е някаква заслужаваща си роля, ще го направи. Джарет Лето, който много харесвам, и който не познах тогава, спечели Оскар за второстепенна роля, която за мен беше по-силна от главната. Такава роля ако му предложат и ако го грабне, мисля, че може и да участва. Ама малко вероятно. Той е още млад и има още време да играе главни роли. Не е като с жените. До 30-35 и вече ги водят стари за половината роли. Ама май имам чувството, че вече е почнал да се изморява и да не му се снима толкова активно. Не иска да снима от ранна есен до късна пролет. Половин сезон и толкова. Може и до десетина години да се преориентира.
Новината за оператора много ми харесва. Негова също беше заслугата за успеха на Терзи. Много ми харесваха кадрите. На Гаднар после, малко издишаха понякога. Макар да ви е втръснало да го казвам, колко красиви сцени имаше в първите от 3 до 5 серии. Което ми напомни, че в един от трейлърите на Гаддар имаше как нашия е хванал радиатор за шнура и го върти във въздуха. После това не го показаха. То си беше и доста прекалено.
Отивам да търся слушалки и аз ще се слушам.