🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 948
  • 738
  •   2
Отговори
# 540
Второстепенна ли е била ролята в рибарчето? Аз си мислих, че е на рунтавите вежди за мястото. То там второстепенна роля коя да му дадат? На бащата на Ферис, на мафиот някакъв, на брата? То те дори не са второстепенни. Второстепенна е ролята на Абидин и на нейния баща. Останалото имам чувството, че е пълнеж. Е, аз не съм чак толкова навлязла в сериала, та може и да е имало нещо наистина подходящо.
Аз си представям, че той е много скъп и не би си подбил цената. Също мисля, че ако е някаква заслужаваща си роля, ще го направи. Джарет Лето, който много харесвам, и който не познах тогава, спечели Оскар за второстепенна роля, която за мен беше по-силна от главната. Такава роля ако му предложат и ако го грабне, мисля, че може и да участва. Ама малко вероятно. Той е още млад и има още време да играе главни роли. Не е като с жените. До 30-35 и вече ги водят стари за половината роли. Ама май имам чувството, че вече е почнал да се изморява и да не му се снима толкова активно. Не иска да снима от ранна есен до късна пролет. Половин сезон и толкова. Може и до десетина години да се преориентира.

Новината за оператора много ми харесва. Негова също беше заслугата за успеха на Терзи. Много ми харесваха кадрите. На Гаднар после, малко издишаха понякога. Макар да ви е втръснало да го казвам, колко красиви сцени имаше в първите от 3 до 5 серии. Което ми напомни, че в един от трейлърите на Гаддар имаше как нашия е хванал радиатор за шнура и го върти във въздуха. После това не го показаха. То си беше и доста прекалено.

Отивам да търся слушалки и аз ще се слушам.

# 541
Не, аз говорех по принцип за второстепенна роля. А това Рибарче не съм го гледала изобщо,така че, нищо не знам за ролята. Ама и такива, които се проточват много не са му по вкуса на нащу, така че...Grinning
И аз съм с усещането, че не му се снима вече много.
Ако пък има и други намерения, съвсем Wink

# 542
Музикалната тема и на мен ми харесва. Има нещо напрегнато в нея. Явно сериала няма да е захаросано любовен. Вярно, че за престъпници и мафиоти се повтаря постоянно, но и за любов само говорят. В Icerde, като не бяха наблегнали твърде много на романтичната линия и сериалът не страдащ мие от това. Там той и без женски образ можеше да износи целия сериал. Виж на Арас любовната линия повече му пасна там. Имаше някак повече логика в нея.

# 543
Привет, Момичета!
Изчотох ви с голям интерес, интересни неща сте коментарили жалко, че не съм в крак с времето да се включа и аз.
С много неща съм съгласна с вас, но с едно съм за твърдо "не".  Чаатай не би взел второстепенна  роля, той си знае цената.
За Рибарчето и аз знам,  че ролята е била предложена първо на Чаатай.
Както всички тука сме забелязали, Чаатай не приема какви да са роли.
Той не върви по "отъпкани пътеки". Незнам колко съм правА в случая.
На него всичко му личи и той не може да се прикрива, въпреки че се е опитвал.
Естествен и то много, може би всичко идва от неговата емоционалност. За това и пеенето му са получава, точно защото го прави с душа.
А, когато човек влага душата си, няма как да не те докосне по някакъв начин.
Серенай пее вярно така е, има гласови данни тя има и дарба, но и Чачо  докарва тоновете до край и влага сърцето си, най-важното.
Добрите хора пеят, така съм чувала.
Пък Чачко ни е добър!

За Демет съм чувала, че е добра актриса!
Гледах една серия от "Птичките", но по-скоро заради Джан, така и нямах време да продължа за да я усетя. Сега ще имам възможност да я гледам.
Ако не може да пее, дано успее да се подготви с добър музикален педагог защо, не.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 23:54 от eliet

# 544
Това с второстепенната роля само аз го казвам. Естествено, аз не го познавам, че на знам какво мисли. Просто имам чувството, че може да отстъпи и на колегата да бъде водещ. Вижте примерно в последния сериал и Енвер имаше много значима роля и много екранно време. И онзи лудия много го даваха. Сериалът не беше само негов. Но и то нямаше много какво да прави там освен да трепе хора и да гледа налудничаво. И да се кара с Айдън.
Един от любимите ми налудничави погледи.

# 545
Да, да Чаатай не е от хората, които на всяка цена само той да е. Аз имам впредвид, че в случая както е сега "Eșref Rüya", ако той не Ешреф, аз си мисля, че няма да приеме ролята, както и в "Gaddar ", той самия беше Гадар.
Поне с постигнато до сега трябва или да задържи нивото или да го покачва.
Все пак се съобразява. И все още е млад.
Поне на мен така ми се струва.
Той си знае най-добре.
 Ами да права си за това, той във "Вътрешен човек " игра на равно с Арас, и единия беше "вътре" и другия беше "вътре ". И двамата бяха равностойни и се справиха страхотно както и всички останали.
И да така е, сякаш вече не му са снима много.

# 546
Добро утро! Coffee

Хайде и аз да сложа клапата! Няма шега, няма майтап, дългото чакане свърши и вече започнаха снимките.
Много е добре, че Чачо е работил и преди с оператора и с режисьора, защото им знае метода на работа и по-лесно ще се съсредоточи върху изискванията им
Успех на целият екип!!!

# 547
Добро утро и от мен, момичета!

Започна се!

От тук нататък всичко е в техните ръце.
А после, в ръцете на зрителите. Wink
Аз знам, че Чачо ще даде всичко от себе си, защото е носи всяка роля като
костюм, ушит за него. Той е човек, който не обича да стои на едно място, а
непрекъснато се усъвършенства със
своята естественост и дълбочина на
играта си.
Очаквам с нетърпение новата му
работа! Sign Clapper
Колкото до ролите и суетата му, бих казала, че той няма нищо против да раздели славата с друг колега, да си партнират равностойно, но не било приел например, да играе приятеля на главния герой.
Поне не още.
Може би на по-късна възраст, ако все още му се играе и, ако ролята е интересна за него.
Вчера чухме и музиката, композирана от Atakan Ilgazdag.

https://www.atakanilgazdag.com/?fbclid=PAY2xjawISe2lleHRuA2FlbQI … D_yP54oiRl4VHKCpw
Да, има нещо напрегнато в нея, но според мен това ще е само една от музикалните теми. За по-романтичните моменти, ще има нещо по-нежно и лирично.
Във всеки случай, работата на този композитор ми харесва.
Ако искате да чуете още негови неща
https://open.spotify.com/artist/2lazK6SUncqFuhbdlAPm4L?si=GuCUAAQOS2-Y2SOmC2sC9w
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 548
Добро утро, момичета!

Успех на Чачо и на целия екип!
Чачо е добър актьор и този път няма да мине по магистрала. Изгражда образите си вървейки по странични пътеки,  насам-натам.
Всеки път ни изненадва с различен образ и колкото по-различен, толкова по-добре.

Щастлив и усмихнат, Петък!

# 549
Малко клюки за Айше Баръм

✨ След ареста на мениджъра на известни актьори Айше Баръм, нейният адвокат и приятел бяха задържани, тъй като се смята, че може да са се опитали да скрият важни доказателства. След разпит те са освободени. Оказа се също, че малко преди ареста Барим е прехвърлила фирмата си на брат си, който е адвокат.

Скрит текст:
Моля, да не се трие, защото въпросната госпожа е мениджърка на партньори на Чачо!
Следователно е свързано с темата.

# 550
Привет
Нямам възможността да прочета всичко.
Аз се радвам,че не е приел ролята на Ферит. Не мисля, че е подходяща за него.
Музиката е супер.

Хубав ден!

# 551
Здравейте,

Сега се замислих, че проследяването на всички социални колежки от новия сериал няма да е никак лека работа. Още са леко мълчаливи. Сигурно, за да запазят изненадата.

# 552
Здравейте!

Atakan Ilgazdag това явно е композитора на Тимс

Ето и страницата в  YouTube

https://www.youtube.com/@ailgazdag

Композира музиката  също на вървящите в момента "Разузнаване" и "Далечен  град", сега и на "Ешреф Руя"

# 553
Ето гооо....

# 554
Уау,Много сериозен  Eşref 🔥!

Общи условия

Активация на акаунт