🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Имаше една фолк певица, не помня имена. За историята се сещам. Продуцентът се ядосал на самозабравилите се певици и казал, че може първата, която хване да направи певица. Това е цензурираната версия. Тя записваше в студиото на един познат. Ами не можела да пее, но беше голяма звезда. Иначе фалшиво та фалшиво.

И сега е моментът да ме изключите от темата. Аз не мисля, че нашето момче пее много хубаво. Няма да спечели Гласът на Турция или мюзик айдъл. Аз много го харесвам как пее. Въздейства ми. Това не значи, че е много добър. Има слух предполагам, музикален е, но винаги го чувствам леко аматьорско това пеене. Но с много душа го прави и затова ми харесва, не защото е съвършеното пеене. Сякаш сме само двамата и ми пее на мен. Така го чувствам неговото пеене. Сигурна съм, че свири много хубаво и пее не лошо. Ама в онова новогодишно предаване така и не се съгласи да пее на живо.
Една от любимите ми млади български групи не са професионални певци. Но са добри творци. Направиха концерт в арена нещо си и не ме грабнаха. А много ги харесвам. Слушала съм ги и на сцена на паркинг да пеят и беше друго. Гледала съм записи от камерна сцена и е друго. На някой хора изкуството не е за голяма сцена.
Така е с Чаатай. Неговото пеене е интимно, сякаш ти пее на ушето и е само за теб. Ами само си представете Яман и Мира. Той пееше само за нея. Той се научи да свири заради нея. И музиката, която композираше беше лична. Е л, добре звучеше изсвирена от оркестър, но изсвирена на китара и запята от него беше по-красива.

# 526
Гери, напълно съм съгласна с теб!
Чаатай има хубав, топъл глас, който наистина не е предназначен за голяма публика и сцена, а за интимно преживяване. Пеене, предназначено само за този, на когото пее.
Но аз обичам да го слушам. С леко подрънкване на китара!
Тя и Серенай не пее професионално, но пее вярно и красиво.
Тяхното пеене в дует е цяло преживяване, особено, ако не само го слушаш, а го гледаш.
То са погледи, то са усмивки, то са емоции!
Днес не съм ви пускала "Клюки от архива "
Ето, че днес някой беше направил това сравнение

А тези снимки, които всички сме виждали са публикувани от Енгин бей в сайта на Чаатай Улусой, за рождения му ден през 2014.
Даже са първите, които са публикувани официално, в създания малко по-рано сайт.

Не е ли сладък! Феновете са били в голяма еуфория, като са ги видяли!

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 20:50 от NeZ_9

# 527
Гери, Гери, Гери ❤️❤️❤️
Момичета, всяка от Нас е с такава силна идентичност Simple Smile
Възхитена съм, честно
Чаатай пее пред камера, пее интимно, пее хубаво, но най вероятно обработено.
Той, че може - го може , нооо няма да вземе Гласът на Турция....
ММК е по-добър 😄

Иначе всички днес въртят думите на Танер,

И е време да се случват Чудеса!

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 21:37 от nanni_123

# 528
nanni, дори се появиха заглавия от типа:
Medcezir се завръща!

Предстои да се срещнат дуетът Чаатай Улусой и СеренайСаръкая.
Първата стъпка за продължението на сериала Medcezir, който феновете искат от много години, идва от известно име, което никой не очакваше.

Смятате ли, че Мedcezir трябва да бъде
реконструиран?

Въпреки, че не си падам по продълженията и смятам, че нищо не се връща, такова, каквото е било, се изкушавам да кажа ДА!

# 529
Сещам се за онази дразнещата рускиня, с която Чаатай не се снима поради неизяснени причини. Тя казваше, че е наела конкретни актьори за снимки/срещи с фенове. Представяте ли си да питаме Енгин Бей дали е Чачо е съгласен за 30тина минути да ни посвири и попее, няма да пипаме. Ние ще си платим. Направо ще ни се изсмее. Но не боли да опитаме.

# 530
Гери, прозвуча ми точно като мъжа ми, който като прочете, че Чаатай Улусой ще става "жиголо", ми каза да си събера пари и да си го наема.
JoyJoyJoy
Което не пречи да си съберем пари.
Ще ги дадем на Енгин бей. Wink

# 531
Ох, забравих да кажа на Гери, че най вероятно говори за Кати и нейните "Пипируди" Simple Smile

Това го имаше , както и ," Който да реша аз, ще го изберете ....
Манталитета ни....но все пак,  "От всяко дърво свирка не става"

# 532
Тяхното пеене в дует е цяло преживяване, особено, ако не само го слушаш, а го гледаш.
То са погледи, то са усмивки, то са емоции!
Нези, много точно си описала моето усещане когато ги слушам, точно това имах предвид като казах, че двамата са ми като професионален дует.
А дали е за голяма сцена или не, не съм компетентна да кажа. За мен всичко е как ми въздейства.
Така че най-вероятно сте прави.

Нани, тая Пеперуда и аз я знам, наистина беше голям хит.
А Кати имаше май 5 песни на кръст, ама май всичките й бяха хит, въпреки че всички говореха, че не можела да пее.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 23:10 от jackie.

# 533
Ако една музика и нечие пеене ти въздейства, значи целта е изпълнена.
Не е важно дали си професионален изпълнител или аматьор. Сигурна съм, че Ед Шиърън е бил също толкова въздействащ като уличен музикант, както и сега.
Когато влагаш емоция и сърце в песента, това си личи.
А тези, които ги бутат, бързо залязват. Еднодневки са.
Поздравче за всички  Hug

# 534
Ами да. Който няма талант, няма да се развие. Дори и за филми. Един два филма и се изчерпва. Да ви кажа, това са говорели и за Серенай преди Айле. Че се напъва, но не ѝ се получава. А всички виждате какво се случи и с шахмаран и с веселия сериал по нетфликс, за самото Айле не коментирам изобщо. За нащу момче не знам дали са го казвали. Може след пътя и след ареста, но после той няма проект, за който да не се е говорило. 
Той май никога не е играл и второстепенна роля. Чудя се дали би се съгласил.

# 535
Ами да. Който няма талант, няма да се развие. Дори и за филми. Един два филма и се изчерпва. Да ви кажа, това са говорели и за Серенай преди Айле. Че се напъва, но не ѝ се получава. А всички виждате какво се случи и с шахмаран и с веселия сериал по нетфликс, за самото Айле не коментирам изобщо. За нащу момче не знам дали са го казвали. Може след пътя и след ареста, но после той няма проект, за който да не се е говорило.  
Той май никога не е играл и второстепенна роля. Чудя се дали би се съгласил.

Гери,
Един ден зад камера го виждам ...иначе с цялата слава и успех на сериалите....финансовите възможности, които има , цялата лудост по сайтовете от една снимка дори .......- не ми се вярва да приеме....Или всичко- или нищо!

# 536
Аз пък мисля, че не е чак толкова суетен. Поне се надявам, че го прави заради проектите, в които участва, а не само за славата. Представете си го на мястото на рунтавите вежди в рибарчето. Този сериал нямаше да има трети сезон с негово участие. Но определено повече зад камера го влече и не е невъзможно.

# 537
И аз си го представям зад камера, след актьорството.

# 538
Гери, тук се разминаваме във вижданията си. Мисля, че е много суетен.
Не мисля, че би приел (вече) второстепенна роля или роля, коато не му е по вкуса.
Сега се сещам, че май са му предлагали точно тази роля в Рибарчето и той е отказал.
Добре е направил, ако е така.
Както и не мисля, че би приел да участва в продължение на Medcezir.
И още нещо, което прочетох сега при Катето от темата на Демет- главния оператор на Еsref Ruya ще бъде същия от Terzi. Това е много хубаво!
Освен това, ако и вие като мен днес сте гледали клипа от YouTube, който Цвети пусна, без звук, сега си го пуснете, защото може би звучи музикалната тема от сериала.
На мен много ми хареса !

# 539
Ааа, Нези, добре че каза, защото и аз не си бях пуснала звука, че бях на работа, а после забравих.
И на мен много ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт