И сега е моментът да ме изключите от темата. Аз не мисля, че нашето момче пее много хубаво. Няма да спечели Гласът на Турция или мюзик айдъл. Аз много го харесвам как пее. Въздейства ми. Това не значи, че е много добър. Има слух предполагам, музикален е, но винаги го чувствам леко аматьорско това пеене. Но с много душа го прави и затова ми харесва, не защото е съвършеното пеене. Сякаш сме само двамата и ми пее на мен. Така го чувствам неговото пеене. Сигурна съм, че свири много хубаво и пее не лошо. Ама в онова новогодишно предаване така и не се съгласи да пее на живо.
Една от любимите ми млади български групи не са професионални певци. Но са добри творци. Направиха концерт в арена нещо си и не ме грабнаха. А много ги харесвам. Слушала съм ги и на сцена на паркинг да пеят и беше друго. Гледала съм записи от камерна сцена и е друго. На някой хора изкуството не е за голяма сцена.
Така е с Чаатай. Неговото пеене е интимно, сякаш ти пее на ушето и е само за теб. Ами само си представете Яман и Мира. Той пееше само за нея. Той се научи да свири заради нея. И музиката, която композираше беше лична. Е л, добре звучеше изсвирена от оркестър, но изсвирена на китара и запята от него беше по-красива.