🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета! Hug

Вчера имахме доста емоции около пуснатите снимки, а от днес се започва същинската работа.
Много добро впечатление ми направи колко професионално започва всичко.
Пуснаха ни хубави професионални снимки, не разчитат на актьорите сами да си правят
селфита и снимките и да си рекламират сериала.  
Пожелавам успех на Чачко, в новото му начинание, да му вървят с лекота снимките.

# 511
Здравейте,

Нози сериал стартира с много повече реклама. Предния път разчитахме на папарашки. Тук много ни зарадваха.

Много е красив тук.
И знам, че не е стандартната захаросана красота.

# 512
Здравейте,

Нози сериал стартира с много повече реклама. Предния път разчитахме на папарашки. Тук много ни зарадваха.

Много е красив тук.
И знам, че не е стандартната захаросана красота.

Здравейте, момичета,

Гери,
Истински мъжкар, има много чар и сексапил в Чачи

# 513
Освен, че този сериал стартира наистина с по-професионален подход, този път имаме и повече колежки, които са активни в социалните мрежи.
Миналия път разчитахме предимно на Ergün Gezer, гримьора.(всъщност не знам дали и сега няма да работят с него)
Днес единствeния човек, който е качил нещо, на което е отбелязан Чаатай Улусой и Eşref Rüya,  това е Sema Serter, която е стилист.

Очевидно е, че вече се снима.
Гледам, че морето е доста неспокойно,  добре, че нащу няма проблем с това, свикнал е.Wink
Ама снежинки йок! Rolling Eyes

# 514
В YouTube са направили официален канал на сериала Ешреф Руя.
Ето линк за тези, които  искат  да се абонират

https://www.youtube.com/@EsrefRuyadizitv

Шапката на страницата

И клипчето с фотографиите, което са пуснали, от четенето на сценария

Първи сцени от Eşref Rüya Reading Rehearsal. Ще се видим скоро на Kanal D!
Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в млада възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят. От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Nisan, която се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вятър.

# 515
Благодаря ти, Цвети!
Още едно доказателство за професионалното отношение!
Ето и официалния профил в X
https://x.com/esrefruyadizitv?s=09
Както и в Инстаграм
https://www.instagram.com/esrefruyaofficial?igsh=d3kxbjl0bmZzZHk=
Надявам се да има много споделена информация!

# 516
Нези, нищо ново, това си е съвсем нормално. Всеки сериал има канал в YouTube и профили в туитър и ИГ.
Всяка продуцентска къща действа така професионално, Тимса не са по-различни от другите.

ПС Иначе за снимките наистина са много хубави и професионални.

# 517
Да, така е, просто сравнявам с "Gaddar". Там, например нямахме такива  общи снимки с целия  екип.
Ще видим и тук как ще продължат.

Нещо, което ми попадна

Актрисата Демет Йоздемир
започна подготовка за новия си проект.
Тя ще играе млада и талантлива певица, която пее  собствените си песни.
Актрисата, която влезе в лагера за новата си роля започна да взема уроци по пеене непосредствено преди да отиде на снимачната площадка.
Ако гласът ѝ е толкова добър, колкото и танците ѝ,мисля, че предложенията за сцена ще завалят.

За нашия знаем, че може да пее. Ще видим как ще се представи Демет.
Все пак много ми се иска да чуем и Чачо.

# 518
О, да Нези, за Гадар съм съгласна.

# 519
На мен лично в Птичката не ми харесваше как пее Демет, дано сега да успее да се справи, но със сигурност няма гласовите данни например на  Серенай.
Иначе за танцуването,ще е ненадмината!
А в инстаграм страницата на сериала видях любимата ми снимка на Демет Simple Smile

А това е специално за Жаки 😉

# 520
Ооо, Нани, благодаря!

Мойто момче между уроците по испански и снимките за испанската продукция е решило да направи някоя друга реклама...браво! Не стои без работа! Ама къде пък от Египет са го налазили?

Демет, наистина не може да пее. Бяха ги поканили по време на "Птичката" в "Гласът на Турция" и бяха много фалшиви с Джан, но пък Джан беше много хубав и компенсираше с красота.

# 521
О, дано да е взела повечко уроци! Grinning
Но щом са я избрали за роля на певица, трябва да си е подобрила пеенето.
А и ние много сме вдигнали летвата Wink

# 522
Ааа, Чачо пее супер, а със Серенайка са си направо като професионален дует.

Това, че Деметка не може да пее, няма да й попречи, защото те могат да я озвучават, едва ли е някакъв проблем.

# 523

Ceren Benderlioğlu,  в подготовка за сета

Ако се появят още споделяния, ще допълвам.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 18:54 от NeZ_9

# 524
Аз също се надявам да модулират гласът и, Simple Smile
С всичката техника която има, ще пее като славей Simple Smile
Пак казвам, ще компенсира с танцуване....и доста талант ....може си го момичето, няма да ни разочароват с Чачи! Искрено се надявам и на екранна химия....

Общи условия

Активация на акаунт