🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 495

За Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir ще се говори много с "Eşref Rüya"!

Приключи е подготовката за новия сериал на Kanal D "Eşref Rüya". Продуциран от Tims&B, една от водещите продуцентски компании в сектора, продуциран от Timur Savcı и Burak Sağyaşar, Uluç Bayraktar на режисьорския стол и написан от Ethem Özışık и Lokman Maral, "Eşref Rüya", който ще докосне сърцата на всички зрители със своя свят, брои дните до срещата си с публиката.
За "Ешреф" на Чаатай Улусой и "Нисан" на Демет Йоздемир ще се говори много!

Любовта на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата!

Звездният актьорски състав на "Ешреф Рюя", който скоро ще завладее екраните на Kanal D, се събра на репетицията за четенето миналия ден. Споделяйки вълнението и щастието си, екипът позира заедно пред обективите. Подготвяйки се да разпали отново изпепеления огън на любовта, "Eşref Rüya" ще се появи на снимачната площадка през следващите дни.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/cagatay-ulusoy-ve … usulacak-42682917

Въпреки всичко, аз не видях никакво, дори и малко общуване между тях двамата...

# 496
И Дизилаха пуснаха снимките....навсякъде реагират!
https://www.instagram.com/p/DFsP1H-vakL/?img_index=1

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 17:25 от jackie.

# 497
И сценариста Ethem Özışık сподели в Инстаграм стори, публикацията със снимките.

# 498
"Ако Кралят загуби", ще го пуснат във вторник.
Значи и нашият, ако го пуснат тогава, става много напечено.
Припомням, че свободните дни на Канал Д са вторник, събота и неделя.
В неделя "Разузнаването" е на същата продуцентска компания, остават вторник и събота.

# 499

Танер разказва, как е срещнал Серенай и Едже и е казал на Едже: "Kакво ще кажеш  да направим продължение на "Medcezir" със същия актьорски състав? Aз съм за, можем да говорим и с Чатай и Баръш. Ще е интересно какво се е случило с характерите след години. Той много иска това.
И после казва, "Защо не, един ден "

Представяте ли си??? Flushed

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 21:45 от NeZ_9

# 500

Танер разказва, как есрещнал Серенай и Едже и е казал на Едже: "Kакво ще кажеш  да направим продължение на "Medcezir" със същия актьорски състав? Aз съм за, можем да говорим и с Чатай и Баръш. Ще е интересно какво се е случило с характерите след години. Той много иска това.

Нези, 🫣
Направо ми се участи пулса....
Ако, това стане всеки един / гледал Меджезира/  ще погледне какво става в тези дни с любимците....
Сещам се за Трима братя, три сестри....доста добър 2-ри сезон им се получи....
Даноооо 🧿🧿🧿

Харесаха ми днес с Демет един до друг, моля се да се получи спойката....
Видяхме как с непозната актриса - не се получи..../Гадар/
Чудя се ...с толкова известна...поне аз я свързвам с 5ма известни актьори....
Джан, Ибо, Фуркан, Енгин Ак., Енгин Й.
Моля се, дано се получи този сериал и да се радваме на дълъг и рейтингов сезон Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 21:19 от nanni_123

# 501
Момичетаааа
Пръстена и аз го търсих. Няма.
Шапката забелязах. Мисля, че не му е нова. Ще се изкажа и по женски. Днес му е било ден да си мие косата. Като гледам затова е с шапка.
Сладур. Аз освен усмивката ще кажа, че има и убийствен поглед. От тези които ако те погледне и веднага ще изместиш поглед от смущение.
Ще ги разгледам пак и ще кажа ако съм видяла нещо по-така.

# 502

Гери, разсмя ме, но той и друг път е споменавал, че това е била причината да е с шапка, така че, напълно е  възможно Wink
Ама, ще оплешивее от толкова носене на шапки! Rolling Eyes
Иначе Eşref Rüya, с първия си снимачен ден утре, е в тренда

# 503
Привет, дружки. Нямате настигане значи....

Проспах новите снимки, но има много в голямо изобилие... Пу пу  радост  за очите ми.
Прекрасни са, а един до друг, нямам думи.... Heart Exl
Тръгвам с голямата кошница, с големите и сигурни очаквания,че просто няма как химията между тях (не екран) да не се получи.. Знам ли, винаги има шанс да не стане, но е много малко вероятността  с този талант и харизма.

Надявам  се на добър сценарии, рейтинг... Освен това мисля,че продажбите в чужбина  са предвидимо високи...

Очаква ни една незабравимо пътуване,че даже и Жаки, ще я вземем с нас, по желание Stuck Out Tongue

Heart EyesHug

# 504
Нинче, губиш се! Hug
Хайде, скоро ни очаква  голямо вълнение всяка седмица. Wink
Аз нарочно не исках да гледам Демет предварително, за да не си съставям мнение.
Искам да я видя направо с Чачо.
Днес тя ми направи много приятно впечатление.  Беше семпло облечена, усмихната, но и сериозна и задълбочена.
Не знам дали са се познавали или днес са се запознали, двамата, но не ги видях да комуникират.( може би не са ни го показали)
Вече наистина нямам търпение!
----------
 Инстаграм стори на Аслъхан от последните минути, по повод годишнината от ужасното  земетресение.

Тази вечер в небето има не звезди, а наши близки.
Стори и от Айсун

Днес се събудих с горчивина.
Следите от случилото се преди 2 години все още са в сърцата ни. С тази безпомощна снимка, която не мога да изхвърля отсъзнанието си,тези моменти и болки се съживяват
6 февруари.

Тази снимка и аз не мога да я забравя...Cry

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:05 от NeZ_9

# 505
Напоследък  влизам за малко, чета ви повече. Не ми остава много време, но и това ще отмине...

Мисля, че ни очаква едно добро  партньорство и ще успееш да създадеш много впечатления от Демет.  Пристрастна съм, но трябва да им се получи много добре.  Само се надявам на добър  сценарии...

Бог да прости душите на загиналите.
Не ми се вярва да има годеж, за толкова кратко време, но знае ли човек...

# 506
От X- официалния актьорски състав нa сериала "Eşref Rüya "

И една непрофесионална снимка

Танер разказва, как есрещнал Серенай и Едже и е казал на Едже: "Kакво ще кажеш  да направим продължение на "Medcezir" със същия актьорски състав? Aз съм за, можем да говорим и с Чатай и Баръш. Ще е интересно какво се е случило с характерите след години. Той много иска това.

Нези,
Направо ми се участи пулса....
Ако, това стане всеки един / гледал Меджезира/  ще погледне какво става в тези дни с любимците....
Сещам се за Трима братя, три сестри....доста добър 2-ри сезон им се получи....
Даноооо
Nanni, това,че чуваме едни и същи изречения от всички за Medcezir показва колко специален, ценен и уникален е екипът
дори след всичките тези години и как
неговото влияние расте с всеки изминал
ден. Можете ли да си представите какъв
рейтинг ще счупи в страната, ако започне
отново???
И аз казвам дано!

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:24 от NeZ_9

# 507
Нинче, ще пътувам, някъде в съседното купе,
но с тази прекрасна компания тук, току виж съм се преместила във вашето купе.

Всичко в едно, направено от Габи

Пролетна тенденция в Esref Ruya. Скоро по Канал Д

# 508
Добро утро!
Животът продължава и ние сме част от него...
Горещо кафе,хубави мисли,позитивно настроение и смело напред...

Благодаря за всичко споделено.

Жаки, заради нас или заради Чаатай, ще ни хвърляш по едно око Purple Heart

# 509

Днес е Денят!

Нека пожелаем късмет на Чаатай и целия екип!

На нас пожелавам вълнуващи моменти с "Eşref Rüya" и много теми, за обсъждане!

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Общи условия

Активация на акаунт