🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 19 027
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Ох. Веднага се сетих как не искаше да им участва в рекламата. Знаел си е, че няма да го бъде.

Скрит текст:
Майка почина преди малко повече от година. Половин година не можех да се разплача на почти нищо. Вече си плача спокойно.
Тогава това, че пишех тук и имаше какво да ме отвлича от ежедневието, много ми помогна.

Исках да кажа, че любимите ни хора не биха искали да страдаме и да тъжим по тях. Животът продължава и има защо да се живее. А близките ни винаги ще останат живи в сърцата ни.  Когато говоря за майка рядко използвам минало време. Защото тя е и винаги ще си остане моя майка.

# 361
Здравейте момичета,

Не ми се искаше да виждам така Чачо, много тъжно за Арас....нека Господ да го дари със сили и търпение!
За Дойгу, показва уважение и след приключване на 6 г. връзка ...
Гери, ♥️
много те харесвам, и определено знам за какво говориш , споделянето в темата е щастие и лекарство за всяка от нас! ♥️♥️♥️
За разведряване на темата...
Днес по стар стил е Атанасов ден Simple Smile
Поканени сме на заведение....

# 362
И Габи е отбелязала появата на Чачо

# 363
Момичета  мир на душите на  близките  ви. Болката по загуба на близък е огромна и никога не минава.
Нямаме избор научаваме се да живеем с това. Аз лично смятам,че времето не лекува тези рани.

Относно поздрава  с Дойгу.  Това е била много дълга и сериозна връзка, естествено е да се поздравяват.
Ще е много странно да подминеш такъв човек, не зависимо от обстоятелствата  около раздялата.
Аз лично поздравявам и този който  ми изневери, възпитанието  не ми дава да го подмина.
Ама той е много нагъл и ме е подминавал Smiley Въпрос на личен избор.

# 364
Всички са изключително впечатлени от голямата подкрепа, която всички колеги, актьори оказаха на Арас.
Аз смятам, че това е нещо съвсем нормално.
Нали разбирате, че това са хора, които са прекарали много време заедно, станали са си близки.
Ние тук, не се познаваме лично, но по някакъв начин се чувстваме приятелки, а те са наистина такива. Хора, като всички нас, които изживяват загуби, раздели,  страдат и плачат. Подкрепят се.
Твърде вероятно е Чаатай да е познавал и бащата на Арас. Но в такива моменти всеки би застанал до приятеля си. Поне аз така мисля.

Колкото до Чаатай и Дуйгу, те са интелигентни хора. Това, че не искат да говорят за отношенията си, не означава, че са врагове. Радвам се, че го показаха на всички! Дано най-накрая да са запушили устите на някои!

Чаатай явно, с наближаването на снимките, не се крие. Иначе би си сложил шапка.
Изглежда прекрасно!
Нямам търпение да го гледаме всяка седмица!
Гери, да, и аз сега сетих как не пожела да участва в рекламата на NOW. Wink
Скрит текст:
Аз също загубих майка си на много ранна възраст. Още не бях родила второто си дете. Това е най-силната болка, която съм изпитвала до този момент.
Не знам дали времето лекува, но поне прави нещата малко по-поносими.

# 365
Добро утро! Coffee

Честито ви начало на месец февруари.
Пожелавам ви един чудесен ден,
изпълнен с радост, усмивки и късмет!

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 09:12 от jackie.

# 366
Добро утро в първия ден на Февруари!
Честит нов месец! Нека всички му дни са пияни от любов!
Щастлива събота и  един прекрасен Чаатай!

# 367
Добро утро!
Дългоочаквания февруари дойде!
На 43 тия ден Чачо се появи, по лош повод, но се появи.
Спираме с чертичките. И чакаме само 6 февруари и "Eşref Rüya ".

Красавец! Heart
Хубави или лоши, спомените са си спомени, така че прибавяме още един в албума.

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 09:51 от NeZ_9

# 368
Днес е Трифон Зарезан!

Честит празник на всички празнуващи!

Нека виното в живота ви бъде символ на споделена любов, щастие и хармония.
Бъдете благословени на този прекрасен празник!

# 369
"Mevcut Bilgi", агенция за измерване и изследване на рейтингите в социалните медии в Турция, публикува общата класация за 2024 г. на най-обсъжданите актьори и най-обсъжданите сериали в мрежите.
 При актьорите Чаатай е на първо място, за сериала "Gaddar" е на 9-то място, а при двойките Чаатай- Сумие е на 8-мо място.
 Въпреки че "Gaddar" не беше толкова обсъждан, да не забравяме, че друга официална класация на тенденциите в Google през 2024 г. показа, че това все още е най-търсеният сериал в Google.
 Така или иначе интересът към Чаатай Улусой продължава да бъде голям.

Да не забравяме, че през 2024 г. той имаше три проекта!  "Kubra", "Gaddar", "Centilmen" и три различни героя!  Заслужава първото си място сред актьорите! Sunglasses

# 370
Тоя Гадар, не знам колко е търсен, но как пък не чух, че някъде го дават.
Уж го продават, но никъде не го дават.

# 371
 Според новините, сериалът "Eșref Rüya" вероятно ще започне снимките следващата седмица, четвъртък, 6 февруари. (Дай Боже!) И се оказва, че само една роля все още не е възложена, тази на Yakup, чичото на Eșref.
 Актьорът Мустафа Угурлу, който изигра ролята на Юсуф Мюдюр в сериала "İçerde", беше в преговори с "TIMS&B Productions" миналата седмица и се смята, че може да получи ролята на чичо Якуп.

Вярно е, че тази продуцентска къща има няколко проекта паралелно и преговорите с Мустафа Угурлу може да са за други роли, но феновете биха искали да го видят в сериала "Eșref Rüya".  
Много го харесах в "İçerde" и бих искал да го видя отново с Чаатай.

И още нещо, което може да е важно - AKOM, Турският център за координация при бедствия обявява обилен снеговалеж от четвъртък, 6 февруари, и това означава, че ще бъде нещо над нормалното. Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake
 Да се надяваме, че няма да попречи много на снимките, точно обратното,  ще свърши идеална работа за някои сцени! Wink

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:58 от NeZ_9

# 372
Здравейте,

Това за снега е много хубава новина според мен. Ще снимат на закрито ако трябва. Ама и снежинки ще си имат.

Аз нали знаете, че съм по детайлите. Чаатай е с новият си модел очила още от лятото. Много прилича на стария, но е с цветна рамка.

# 373
Здравейте!

Честит нов месец!
Честит имен ден на именниците!

Мустафа Угурлу игра и ролята на бащата на Серенай в "Шахмаран"

# 374
Информация от последните минути Sign ExclamationSign ExclamationSign Exclamation

Общи условия

Активация на акаунт