🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 19 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Тоя Гадар, не знам колко е търсен, но как пък не чух, че някъде го дават.
Уж го продават, но никъде не го дават.

Джаки, нали те сериалите се продават в пакет, а някои са подаръци заради закупуването на някой скъп. Та нищо чудно някои държави да го имат, но дали ще го пуснат не се знае. Все пак всяка телевизия гони рейтинг.

# 376
Да, Цвети, така е.
Ама аз изобщо досега не съм чула да споменават, че еди кога си, ще го дават еди къде си.

# 377
Споко, Джаки, в близките години ще чуеш, а и БГ също го притежават, ще го пуснат на някой от малките канали...

# 378
От миналогодишните Семейство се спукаха да го дават в над 100 държави, даже тъпото Фара, който за мен беше доста по-слаб от Гадар го даваха тук-таме, а имаше рейтинг даже около еденицата.
Не знам кой го разпространява, но не си върши работата, защото Чачо е обичан по света.

# 379
Като гледам как се случват нещата, имам предвид бавно, със сигурност ще го дават някъде,  просто още не му е дошло времето.
На фона на това, че има държави, в които съвсем скоро за първи път показваха АФК или Medcezir,  още им е рано за "Gaddar ".
Ако новия проект на Чаатай е успешен, покрай него ще гледат и "Gaddar ".
А щом го търсят в Google, значи има защо.Wink
--------
Аслъхан е споделила за новата песен на Мустафа Мерт Коч в Инстаграм стори.

От това по-голямо доказателство за връзката им с Чаатай, здраве му кажи! Wink
----------
Екипът на Eșref Rüya се среща за четене на сценарий и репетиция на 4.02.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 15:55 от NeZ_9

# 380
Аз пък съм на мнение, че интерес към този сериал няма.

Мерт беше достатъчно голямо доказателство, друго вече не ми трябва.
Само искам да се покажат да ги видим и да им се радваме.

Календер от Гадар се присъединява към Далечен град.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 16:49 от jackie.

# 381
О, аз много искам да ги видя заедно Чаатай и Аслъхан. Айде, да я хваща за ръка и да ги видим вече.😀
Сега чак забелязвам, че ММК е малко по-висок от наш'то момче.

# 382
От този ъгъл и ресторантьора изглежда по-висок.
Това, че ММК е по-висок и аз го забелязах.
Сега разбирате ли ме като мрънках, че Чаатай си го представях по-висок. Той пак си е висок. За турчин особено. Ама аз като чуя баскетбол и друго си представях. Имах приятели баскетболисти и бяха доста високи. Веднъж бях на една волейболна сватба и там изплакнах очите на високи мъже. И жени. Там беше и тогавашния ссимвол на националния. Голям позьор. Капитана беше кум. Аз изглеждах дребничка. На съседи щерката бивша волейболна националка. Сега играе в Турция. И тя и по-висока от тези момчета. Пак да кажа, не се оплаквам. Просто в реалния живот хората от телевизора са доста по-дребни от очакваното. Явно камерата обича по-дребна костна структура.

# 383
Здравейте момичета,
Чаатай е висок 1.85 , толкова е висок и Киво....
Да, не е  2 метра, но не е и необходимо...
Може и самия ъгъл на заснемане да изглежда така....
Истината е, че Чаатай изглежда по нисък и трътлес дори, а мога да ви уверя, че е достатъчно висок и елегантен Simple Smile
ММ също е толкова висок и вярвайте ми от цялото ни обкръжение само 2 ма мъже са по високи Simple Smile
Поздравявам ви с днешния залез от Солун Simple Smile

# 384
Аааа. Как нисък и трътлест. Ще се обиждаме ли?Казва се едър и набит. Ама не е.
Казвам само, че се изненадах. И моя мъж е 1.85. Мога да ходя на токчета до него без да се притеснявам.
Чаатай и по-нисък да беше щях да му простя заради чара. 
Скрит текст:
Има един български изпълнител, който много харесвам. Доста грозновато момче е, но толкова хубави песни пише и с такова чувство ги изпълнява, че ми е много симпатичен.
Важно е отвътре какво излъчваш. Чаатай излъчва 2 метра.

Много красив залез.

# 385
Добро утро! Coffee

Зачезнах снощи, защото исках да ви наредя пъзелчето с кафето за тази сутрин.
Да ви е сладко неделното кафенце с Чачкин.
Хубав и прекрасен да е денят ви!

# 386

Жаки, благодаря за хубавото кафе!
Интересна дискусия сте подхванали снощи.
Отдавна съм забелязала, че ММК е по-висок от Чачо.
А той пък, много интересно, в зависимост от партньорката, с която играе, ми изглежда ту много висок и едър, ту по-нисък.
Гери казва,че излъчва 2 метра, но аз мисля, че трябва да се убедим на живо. Wink

nanni, благодаря за красивия залез!
Вече ми липсват тези гледки от лятото!

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 387
Здравейте!

А тази побира 6 души с проблеми.

# 388
Здравейте,

Цвети, много ме разсмя. И то какви проблеми само. А и всички в светли дрехи само нащо в черни.

И понеже в момента няма много материал за обсъждане освен отпадане на актьори и евентуално нови попълнения, ще се върна на кадрите от погребението.
Чаатай не спря да си хапе устните.
А ММК си хвърли небрежна фаса на земята.

# 389
Гери, имаше и няколко облизвания. Yum
И едно дръпване от цигарата на ММК. Wink
Продължавам да следя прогнозата за снеговалеж в Истанбул.

Вероятността за сняг в града падна на 70 %, а да се задържи снегът е само 25%. Дано да успеят да се възползват.
Вчера ми излезна това клипче, от репетиция за сцена в Delibal.

Дали ще видим нещо и от репетицията на 4.02.?

Общи условия

Активация на акаунт