🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 19 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Суша от към новини

Шифанур е давала интервю на Неслишах Хелваджи
https://www.instagram.com/p/DFkWw3_sCyM/?img_index=6

# 391
Да запълня сушата с малко
 "Клюки от архива "
Medcezir най-накрая се завръща с първи епизод на втория сезон.

Правят се сравнения между първия епизод на първия сезон и този.

Както и коментари, че отдавна тези двамата  сякаш играят себе си .
Всичко- и караниците, и заяждането, и целувките им се получават супер.

# 392
Интересно интервю за монополизацията в дизи сектора

Имахме много приятно интервю с Taner Rumeli, героя на Deha 's Karga,
 чийто нов епизод ще бъде на екрана тази вечер .
Разговаряхме с успешния актьор, който е в борда на директорите на Съюз на актьорите ,
говорихме и за нашумялата напоследък тема монополизация...

Тамер Румели, Враната на Гения: Всеки се опитва да забогатее тайно

ПС Джаки, занеси го и в темата на Деха, че там съм последна.

# 393
В момента нямам възможност да го слушам, но ето още нещо интересно от Бирсен.

Кой е играчът, пропуснал да плати данъка си от 100 милиона печалба?

Малие започна да инспектира 150 хора на изкуството.
В обхвата на извънрегистрираните одити Дирекция „Данъчен одит" към Министерство на финансите проведе проверка за актьори и озвучители, и агенции на тези артисти, като на
първия етап е установено несъответствие между
доходите и отчетите на 150 души.
Министърът на финансите обяви, че
печалбата на известен играч от над 100 милиона лири е извън рекорда. Той обаче не е разкрил кой е той.
Това име е въпрос на голямо любопитство.

Кой ли ще е следващия, който ще пострада?

# 394
Цвети, задачата е изпълнена!

А такааа, сега ще започнат спекулациите, кой е играча....

# 395
Е как кой? Естествено, че Чачо ще обвинят първо. Той нали изкарва рекордна заплата. Но си мисля, че  има и такива неща като данъчни декларации срокове. Може просто още да не ги е подал.
Или чакайте, измислих нещо по-скандално. Енгин го слкраде и не му е платил данъците.

# 396
Ааа, Гери, недей така! Нащу трябва да е изрядно! Все с бизнесмени общува, инвестиции прави, трябва да си е опекъл нещата.
Хайде да метна още една от
"Клюки от архива "
https://www.dailymotion.com/video/x25jmh1_soylemezsem-olmaz-09-0 … 14-1-kisim_people
В това клюкарско предаване коментират началото на Medcezir 2.(от 20 минута)
Говорят за Мине и героинята и Ендер, която умира при катастрофа. И казват, че някак се губи магията като гледат хората как Ендер умира и после гледат как Мине играе в друг сериал. И обсъждат пак за това с Дефне и проблемът на Мине с героинята Седеф, че става по-значим. И другата го е чула същото от нейни близки, които се мотаят по сетовете. Мъжът също го е чул, още преди време.
После той пита дали Серенай била напуснала сериала, а жената казва, че ако тя се махне ще свърши сериала. После говорят за феновете на Серенай и за феновете на Хазал които не обичат Серенай. Жената казва, че е обвинявана и от едите и другите, но обича всички млади актьори.
Тази с дебелия глас разказва как видяла Серенай в някакъв магазин. Изведнъж покрай нея минали някакви крака към 2 м. Какво момиче! И все едно видяла младостта или нещо такова и всички я гледали И мъжа я подиграва нещо, че видяла себе си на младини. И тази казва, че ще си облечала същите дрехи като на Серенай и можело и нея всички да гледат. Нищо, че е стара. Grinning
После мъжът казва, че историята с наркотиците не е попречила на Чачо. Казват, че така е станало и с Гизем. И как сега и двамата са успели и нейния сериал също върви с голям успех.
Младата долу вдясно казва, че Чачо и Хазал не са се разбирали изобщо по време на АФК.
После Хазал като напуснала всички казвали, че това момче само няма да се справи. После се е случило това с наркотиците и всички очаквали Чачо да падне, но той не е паднал, а напротив. После мъжа казва за слуховете, че Чачо и Серенай са заедно, че от самото начало е знаел, че нямат връзка. Младата казва пък, че са заедно. И за феновете, които също са разделени- едните искат да са заедно, а другите - не. Мъжът казва, че фенките на Чачо са такива, че не го дават на никоя. Ревниви са и обсебващи.(все още има такива)
Някой им писал, че Мира умира в сериала, защото в оригинала умира. А жената казва, че не знае дали оригинала е свършил в чужбина. (много голям пропуск в информираността и) Казват колко много си подхождат Чачо и Серенай. Според тази младата Серенай е най-подходяща за Чачо от досегашните му партньорки и двамата си отиват много. Според мъжа това е защото двамата се разбират много добре. Позитивни са, обичат да живеят. Според жените той си е подхождал и с Хазал, и с Гизем. Мъжът пита жената дали вярва във връзката между Чаатай и Серенай. Тя казва, че е чула от близки осведомени хора, че са заедно и живеят заедно. Но сега чула, че са се разделили. Този казва, че и да не са разделили, ще се разделят според новините които излизат за Серенай постоянно. Тази младата казва, че са само новини, не са я хванали Серенай с някого. Напомнят за снимката с Яман. Тази младата ще проучва въпроса за Яман.
А миналата седмица или по-миналата, когато бяха изчезнали онези  снимки на маса на Чачо, Танер, Али Билгин и т.н. Чачо се бил скарал с някого на съседната маса.
-------------
И малко снимки от сета, с фенове и без фенове

# 397
Виж за Енгин не се сетих!
Той е виновен за всичко.....за хонорара, за купените последователи, за проектите, а бе за всичко!
Ами тя пресата като му надува парите, нормално е първо него да провери. Ама аз не вярвам Чачо да крие данъци. Той си е имал взимане даване с правосъдието, не вярвам да се забърка в такива работи.

# 398
Аз си мисля, че той проблеми със закона не бе искал да има. Казвам го като измишльотина на пресата.

Ох, нямам вече никакво търпение. Защо вече не го обсъждат в предаванията? Защото е сърдит на медиите за папарашките им снимки или защото и медиите не го харесват? Той така се крие, че и да измислят няма какво.
Скрит текст:
Като почнат снимките другата седмица ще съм на път, но ще ви следя. И нета ще следях. Почвам да се замислям отново за Истанбул. Да сме здрави ще ида пак. Ама този път вай и мъжът ми ще трябва завзема, че може и да се разсърди. Имаме една шега. Като излизам без него и пита турчина там ли ще е. А на мен ми иде да му кажа, че него го оставям вкъщи. Той идея си няма кой е Чаатай и защо го харесвам. Мисля да го подведат да го накарам да гледа Пазителя, че да идем в Истанбул преди да е станало безумно скъпо.

# 399
Интересен е и още как, Гери.
Виж, оглеждат го от всички страни.
Grinning

Жалко, че Енгин бей закри гледката!
И по сутрешните предавания го коментират, особено сега, около Аслъхан.
Ето тук, например, всичко обсъждат.

Няма как и поздрава с Дуйгу да не са изкоментирали.
Просто ние не ги следим.
Аз още му се кефя на Чаатай как, когато забеляза Дуйгу, веднага тръгна към нея.  Двама бивши влюбени, които се уважават и пазят спомена за годините, прекарани заедно...какво по-красиво от това да не таиш злоба...
Често казваме колко е красив човекът Чаатай и той ни го доказва при всяка възможност. А и на някои, които смятат, че се е "отървал" от нея.
Скрит текст:
И аз обмислям Истанбул,  да видим дали ще ми се получи този път. Моя мъж няма желание да ходи, така че, ще е по женски

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 21:06 от NeZ_9

# 400
Тази вечер е премиерата на сериала на Баръш Фалай, "Кокичета"
Да му пожелаем успех!

# 401
От това погребение ще запомня как той поздравява Дуйгу. Тя ми изглежда много разстроена. Гледаше го леко изненадана и стресната. А може и да е била притеснена от мястото и събитието. Може и да е плачела. Но определено постъпката му показва зрялост и достойно поведение. Те може и да се засичат при общи приятели, но ние да не знаем. Може и да си говорят даже. Ако си бил близък с някого толкова дълго време той ти е и приятел освен любовник. Тази връзка е хубаво да се запази.
Аз с бивши отношения май не съм запазила. На просто не е имало какво да запазвам. Имам разведени приятели, които показаха повече от достойно поведение. Сещам се за доста лична история. Дори много близки не си притекоха на помощ на един приятел, но бившата му жена и семейството ѝ го направиха.
Някак вътрешно знам, че Чаатай би се притекъл на помощ на Дуйгу, ако има нужда. Сещам се за Джони  Деп и бившите му. Те го защитиха. Искрено се надявам да не се налага, но мисля, ме и чачовите биха казали по една добра дума за него.
Странно ми стана, че не се поздрави с другия колега зад нея. А може и да не е станало пред камерите.

Дръпването ох цигарата на ММК му измислих история. Аслъхан не му дава да пуши. Може да иска да живее здравословно. И той си е откраднал едно дръпване. Аз не го видях точно какво прави. Той и ММК не си допуши цигарата.

# 402

Омер, сиракът на "Eşref Rüya" е разкрит.
Misc LoudspeakerMisc LoudspeakerMisc Loudspeaker
Снимките на сериала "Eşref Rüya", който
обединява ÇağatayUlusoy и Demet Özdemir, по Kanal D, ще започнат следващата седмица.
Заглавието нa сериала "Esref Rüya" носи историята на Ещреф и неговите приятели, които се превърнаха в легенда в света на престъпността.
Репетицията за четене на сериала, продуциран от Tims&В и режисьор Uluc Bayraktar ще се проведе във вторник.
Главните роли в сериала, който е предвиден да излезе в четвъртък, ще изиграят:
 Çağatay Ulusoy (Esref)
Демет Özdemir (Nisan), Büşra Develi (Gidem), Necip Memili (Gürdal), Görkem Sevindik (Devran), Ahmet Rifat
Günüungar (Faruk), Kaan Turgut (Sungur) и  Ebrar Karabakan (Afra)
 Най-накрая  се разкри името, което ще
даде живот на сирачето Омер
Seyhan Kuzey Kiskacioglu стана Омер на "Esref Rüya "
 Талантливият 15-годишен актьор изигра детството на Мерт Рамазан Демир във филма "Metruk Adam" и последно детството на Исмаил Демирджи в телевизионния сериал "Стари пари".

От Бирсен

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 22:57 от NeZ_9

# 403
С Мерт по има прилика, отколкото с Чачо, ама явно по-подходящ не са намерили.

# 404
Нещо не ми става много ясно- нали героя на Чаатай се казва Ешреф.
Това дете пък е Омер или Йомер...
Едно и също лице ли са?
И аз не намирам голяма прилика

Новината изтече едва преди малко, но момчето е публикувало това Инстаграм стори преди 7 часа!

Пише: "да видим какво ще стане" Sign Clapper

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 23:19 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт