Ринопластика - тема 3

• 7 539
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!
Аз не съм се оперирала при него, но и аз веднага на следващия ден след операцията ми се прибрах в България, защото също съм с малко дете 😅
Всичко е наред и ще можете, стига да пътувате с кола и да не карате вие.
Аз лично се чувствах само леко замаяна, но проблеми нямах и бях добре.
Пътуването със самолет е напълно забранено през първите две седмици заради налягането.
Желая Ви успех!

# 16
  • София
Пътуването със самолет не е забранено, но не е препоръчително, ако имате друг вариант. Много хора от цяла Европа се оперират в Турция и не пътуват с кола или автобус.

# 17
  • София
На следващия ден след операцията още сутринта дават една торба лекарства, обясняват как се правят промивки р доктора поглежда носа и ви пуска да си ходите. От упойката или обезболяващите бях ужасно замаяна и неадекватна и заспивах през 20 минути. Следващите 2 дни се чувствах така после вече остава само дискомфорта. Докторът е внимателен и асистентката му обяснява всичко. Тя е и преводача. Аз се оперирах при него преди точно една година
УСПЕХ !!

# 18
Благодаря ви за отговорите, кола сигурно няма да успея да намеря и ще помисля за варианти.
Не знаех , че със самолет не е ок.
На следващия ден след операцията още сутринта дават една торба лекарства, обясняват как се правят промивки р доктора поглежда носа и ви пуска да си ходите. От упойката или обезболяващите бях ужасно замаяна и неадекватна и заспивах през 20 минути. Следващите 2 дни се чувствах така после вече остава само дискомфорта. Докторът е внимателен и асистентката му обяснява всичко. Тя е и преводача. Аз се оперирах при него преди точно една година
УСПЕХ !!

Доволна ли сте от резултата към днешна дата ?

# 19
Здравейте,
Има ли някой който е знаел за генетичната си предразположеност към тромбоза и се е подложил на ринопластика. Българската секретарка на Др.Дилбер ми отказа операция.

# 20
Здравейте,
Има ли някой който е знаел за генетичната си предразположеност към тромбоза и се е подложил на ринопластика. Българската секретарка на Др.Дилбер ми отказа операция.
Също съм с такава предразположеност, но не съм и помисля ла за ринопластика.

# 21
Здравейте,момичета!Случайно някои от вас да имат скорошни наблюдения или да са се оперирали при Prof.Dr.Erkan Soylu,Prof.Dr.Saban Celebi и Dr.Balikci.Обмислям операция скоро.За сега съм направила консултация само с Dr.Emre Ilhan,като за първа ринопластика взима 9000€.Цената не е малка и напоследък слушам и чета много противоречиви мнения за него.Ще се порадвам да споделите мнение. Flowers Hibiscus

# 22
Аз не бих се оперирала при Илхан. Напоследък го е ударил на печалбарство и изобщо не взима под внимание желанията на пациентите си, особено ако не са известни. Всичко при него е по калъп.

# 23
Дали има някой, който наскоро се в оперирал в София? Да сподели детайли по случая, мнение за специалист. Аз съм от тийн с едно леко изкривяване на меките части на носа като се погледна фронтално (в анфас, не в профил), "хваща се" от фотоапаратите, но на живо се вижда доста слабо. Не ми е правило проблем, но с популяризирането и напредването на този вид операции се замислям дали да не пробвам да го оправя това. Кривото е само в меките части. Кожата ми е склонна към омазняване в тая част на лицето, ама и аз много я поддържам, та не позволявам да се замърсява - чувала съм, че е проблем това. Честно казано нямам време да планувам толкова голям ангажимент като ходене до Турция, та се чудех дали тук в България някой не би могъл да свърши работа. Или е мега зле положението отлъм лекари, болници, отношение и т. н.?

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 19:51 от emkaemka1

# 24
  • София
Какво ще рече "меките части"? Ако имате предвид удебелявания на кожата, то ринопластиката няма да ви помогне. Честно казано, аз за дребно нещо, не бих си го причинила. Ринопластиката не е шега работа. Възстановяването е дълго и много често се случва да се стигне до различни деформации по време на заздравяването.

# 25
Какво ще рече "меките части"? Ако имате предвид удебелявания на кожата, то ринопластиката няма да ви помогне. Честно казано, аз за дребно нещо, не бих си го причинила. Ринопластиката не е шега работа. Възстановяването е дълго и много често се случва да се стигне до различни деформации по време на заздравяването.

ще рече хрущяли.

А дали е подходяща кожата или не е, е въпрос на медицинска преценка.
цък и скрол:
https://imgur.com/a/cbGIWA4

какво има на снимката: профил, който няма нужда от промяна

нослето в анфас: вижда се изкривяването, за което говоря. Причината е спортна травма, много отдавна. Това е деформацията, която искам да оправя, друго не ме притеснява.

Ако някой има опит с лекар в България, ще се радвам да сподели мнение.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 11:55 от emkaemka1

# 26
  • София
Според мен носът ви няма нужда от операция.

# 27
Здравейте,
Обмислям да направя операция при д-р Кулов. В тази връзка бих искала да попитам дали някой скоро се е оперирал при него и по-специално - как варират цените на самата операция; каква част минава по Здравна каса и след операцията приемат ли се медикаменти?
Благодаря предварително на отзовалите се. Hug

# 28
Скрит текст:
Срам не срам не съм очаквал че ще стигна до Бг мама но мисля че тук има най много хора със опит които биха ми помогнали да си намеря правилния доктор.Та решил съм се другата година да си оправя носа но много ме е страх да не го оплескат и да стане мама мия..Малко история на 23 съм и тази година ще тегля кредит за жилище и ще живея далеч от родителите ми.Винаги съм се дразнил че имам такъв нос а съм нямал финансовата възможност да го оправя,но се замислих така ли иначе ще тегля кредит за жилище защо да не изтегля 10000хил лева отгоре или 5000 евро и да си оправя носа.Толкова съм решил че ще дам за операцията само без транспорт нощуване храна и т.н. и просто не трябва да се стига до ревизия искам един път да стане защото вече при изтеглен кредит няма да е много добре да ходя до банката да ми отпуснат още..А и вече едва ли ще мога да спестявам нещо след като взема жилището половината от заплатата почти ще отива за вноска.Така че моля да препоръчате.Аз също ще си търся през това време естествено ще чета наляво на дясно но друго си е от първа ръка да прочетеш за някого.Ппц си харесвам носа НО когато се усмихна става ужасен както се вижда на снимките.Предплагам че едва ли ще може само това да оправят но затова и пускам темата.Ще съм благодарен много да споделите опит😊👍🏼
(Надявам се майка ми да не е във форума защото още не знаят какво съм намислил😁)Малко снимки и отпред как изглежда,със сигурност не е толкова зле фронтално но си е зле носа и цял живот не съм го харесвал.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 02:31 от Не се сърди, човече

# 29
  • в джунглата
Djem2001 аз мисля че това е нормален нос за мъж и ти отива. Може и да не е идеален, но пък иделни хора няма, всичко е в главите ни. Не знам дали си струва риска, но ако си много суетен и те комплексира, деиствай определено ще се почустваш по щастлив😀

Общи условия

Активация на акаунт