Ринопластика - тема 3

• 7 563
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Съветвам ви да се запознаете с рисковете от поставяне на филър в носа. Също така и да знаете, че филърите мигрират и гледката става не много приятна

# 61
Съветвам ви да се запознаете с рисковете от поставяне на филър в носа. Също така и да знаете, че филърите мигрират и гледката става не много приятна

Колко човека познавате, на които това им се е случило? Не говоря за това какво може да се прочете в интернет. Черна статистика винаги има за всичко, а за филърите може да се прочетат най-разнообразни гледнинточки. Също и за брекетите така разправят как нямало смисъл, понеже можело да ти се съсипят зъбите и неща от този род. Аз съм вече пета година с тях, понеже захапката ми беше тотал щета и мога да кажа, че позитивите са много повече от негативите, + това нямам нито един повреден зъб.
 Моите разсъждения по въпроса на авторката касаещ неоперативния подход е по-скоро дали си струва. Понеже една банална септоплатика, която може да реши доста проблеми, е на цената на една неоперативна ринопластика, като се гледа цената на тая услуга от светилата измежду инжектърите.
А и между другото да попитам дали някой има отзиви за доктор Тодор Попов, УНГ специалист, който извършва и септопластики? Предстои ми да се преглеждам при него след няколко седмици и не знам какво да очаквам. Изглежда разбран.

# 62
Тоест, мислиш, че септопластиката е банална процедура в сравнение с това да ти бучнат филър в носа? Септопластиката е оперативна процедура. Понякога носната преграда е толкова изкривена и деформирана, че се реже на много места, които после трябва да се съединят в права вертикална плоскост. Вярвам, че има видеа и на септопластика, и на слагане на филър, може да направиш разликата.

# 63
  • София

Колко човека познавате, на които това им се е случило? Не говоря за това какво може да се прочете в интернет. Черна статистика винаги има за всичко, а за филърите може да се прочетат най-разнообразни гледнинточки. Също и за брекетите така разправят как нямало смисъл, понеже можело да ти се съсипят зъбите и неща от този род. Аз съм вече пета година с тях, понеже захапката ми беше тотал щета и мога да кажа, че позитивите са много повече от негативите, + това нямам нито един повреден зъб.
 Моите разсъждения по въпроса на авторката касаещ неоперативния подход е по-скоро дали си струва. Понеже една банална септоплатика, която може да реши доста проблеми, е на цената на една неоперативна ринопластика, като се гледа цената на тая услуга от светилата измежду инжектърите.
А и между другото да попитам дали някой има отзиви за доктор Тодор Попов, УНГ специалист, който извършва и септопластики? Предстои ми да се преглеждам при него след няколко седмици и не знам какво да очаквам. Изглежда разбран.
Първо си нямате понятие от цени, второ си нямате и понятие от същността на процедурите.

# 64
  • Milky way
Здравейте, има ли някоя дама, която се е оперирала при Comert Sen? Blush

# 65
Някой може ли да препоръча лекар в София? Пускам снимки на носа. Има и изкривена преграда. Случайно, някой да има информация за поносимост към такава операция след 40-годишна възраст?

# 66
Някой може ли да препоръча лекар в София? Пускам снимки на носа. Има и изкривена преграда. Случайно, някой да има информация за поносимост към такава операция след 40-годишна възраст?

Имаш хубава кожа и е тънка на носа, има данни да стане добре.

# 67
Тоест, мислиш, че септопластиката е банална процедура в сравнение с това да ти бучнат филър в носа? Септопластиката е оперативна процедура. Понякога носната преграда е толкова изкривена и деформирана, че се реже на много места, които после трябва да се съединят в права вертикална плоскост. Вярвам, че има видеа и на септопластика, и на слагане на филър, може да направиш разликата.

Не подкрепям неоперативния вариант. Явно не става ясно, но тук го отбелязвам. Подкрепям оперативния поради повече предимства пред неоперативния: цена - в дългосрочен план ще ти излезе златно да си поддържаш резултата, а и е рисковано, понеже зоната е такава. С оперативния подход ако е направен кадърно, си решаваш проблемите за цял живот. И рискът е веднъж. Не ежемесечно да се чудиш дали няма да се уцели някоя артерия и да ослепееш, примерно.

Моля ако някой има впечатления от този лекар, да сподели :
https://www.hospitalsofiamed.bg/%D0%94-%D1%80-%D0%98%D0%B2%D0%B0 … D%D0%BE%D0%B2/h93

# 68
Най-важното си го пропуснала - филър в носа само може да добави обем, а повечето хора искат и имат нужда от отнемане на обема в носа - да е по-къс, по-тесен, по-малък, без гърбица и пр. Те "изправят" гърбици с филъри, ама как - добавят обем в хлътналото около изпъкнала та гърбица, правейки носа цялостно по-груб и по-голям. Няма начин с филър да намалиш излишния обем.

# 69
Съгласна съм с негативното мнение за филъра в носа. Затова съм се решила на септо+рино. А даже имам филтър по други места в лицето с добър резултат. Обаче приятелка сложи филтър в носа и ефектът й страхотен. Изобщо не й изглежда по-голям носът. Изглежда по-малък и с чудесна естествена форма. Знам й носа от почти 30 години, хаха. Въпреки всичко пак имам недоверие в този вариант за трайно "оправяне" на носа.

# 70
Най-важното си го пропуснала - филър в носа само може да добави обем, а повечето хора искат и имат нужда от отнемане на обема в носа - да е по-къс, по-тесен, по-малък, без гърбица и пр. Те "изправят" гърбици с филъри, ама как - добавят обем в хлътналото около изпъкнала та гърбица, правейки носа цялостно по-груб и по-голям. Няма начин с филър да намалиш излишния обем.

Зависи от индивидуалния случай. Ако има хлътнатини, добавяне на обем в този случай може да изравни нещата, но както е ясно, е доста рискова манипулация, което го казват самите лекари, не просто кой и да е.

# 71
За този Йорданов колко случаи имаше за тотално осакатени хора.. Недейте!

# 72
Здравейте!
Доцент Георги Илиев в Транспортна болница ли преглежда?
Трябва ми за консултация за септопластика. Не намерих информация за преглед в кабинет извън болницата.
Ще съм благодарна и на споделен опит на лично, ако някой е преминал само през тази операция.

# 73
Здравейте, момичета 🌸

На 16 септември имам час за операция в Истанбул (ринопластика) и вече съм в процес на подготовка. Чета на много места, че има разни неща, които е добре да си подготвя предварително – списък с must-have неща за по-леко възстановяване.

🤍 Например, виждам, че доста хора споменават за специална висока триъгълна възглавница за сън. Вие купихте ли си такава? Наистина ли помага?

Ще съм изключително благодарна за всякакви съвети – какво да си взема, какво реално ви е било полезно, кое е било излишно… Всичко, което може да ми улесни възстановяването ❤

Благодаря предварително на всяка, която се включи 🙏
 П.С. на 15.09/рано сутринта или на 14.09 тръгваме от Варна за Истанбул,ако някоя дама ще пътува също, с удоволствие може да се присъедини към нас,ние пътуваме често така или иначе,няма какво да Ви притеснява.😊

# 74
Здравейте, дали някой може да изкаже мнение за тези лекари ?

Общи условия

Активация на акаунт