Ринопластика - тема 3

• 7 539
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте!
Доцент Георги Илиев в Транспортна болница ли преглежда?
Трябва ми за консултация за септопластика. Не намерих информация за преглед в кабинет извън болницата.
Ще съм благодарна и на споделен опит на лично, ако някой е преминал само през тази операция.
Да, само в болницата.
Не съм му пациентка.

# 76
Здравейте,не знам дали е точно за тук поста,но естествено,чв тук е мястото за корекция на носа под каквато и да е форма.
От години чета и разучавам и не се престрашвам към ринопластика тк смятам,че не ми е чак толкова страшен проблема,но истината е,че като се усмихна или на снимки не изглежда никак ок.
Притеснявало ме е винаги,че няма да съм аз и няма да ли хареса резултата.
Много отдавна бях забелязала корекцията,която си направи Саня Борисова,предполагам,че тк сестра й живее в Дубай и там е модел там я е направила,но ми се вижда много лека намеса,без да се променя мащабно лицето

Пускам снимки преди и след,както и със сестра й, ако някой може да даде мнение.Разбира се,че на някой тя може да не харесва,но пр ми харесва корекцията.Аз няма да ставам модел,но мисля,че съм симпатично момиче,а никога не искам да се снимам,както и усмихвам,майар да имам прави зъби.
Началото на носа ми е леко вдлъбнат а след това следва съвсем лека гърбичка,която обаче в анфас е крива и от двете страни,иначе нослето ми не е дълго и ноздрите са супер.Върха си е ок,но от светлината пада сянка точно на гърбицата и изглежда по зле отколкото на живо.

Скоро гледах и за дама,която слага ботокс в или около носа и така се повдига и става по фин носа.
Ако някой има подобни наблюдения или е правил лека корекция моля да сподели.

Преди време гледах мн подробно видео на една влогърка Desislava Stoyanova и тя много добре го каза.Изберете си формата на носа,която искате и отидете при доктора,който прави такива носове тк никой няма да се съобразява с това какво искате вие.Те си правят един вид носове и така е,пр според мен повечето дами ,които прибягват до рино имат кофти носове и колкото и малък да им го направят им харесва.Преди ,когато следях турските доктори веднага познавах кой къде е правен,защото наистина правят подобни

# 77
Това са обработени снимки и с грим, без първата, с "некоригирания" нос. Такава гърбица може лесно да се скрие с контуриране и обработка на снимката.

# 78
  • Край морета северни и южни
Здравейте!
При крива носна преграда поради счупване при падане и последвалото криво зарастване нали пак ще се наложи чупене ако искам да ми изправят преградата?

Счупването ми е много високо - на нивото на очите и реално външно почти не си личи кривата преграда, но имам проблем с дишането през носа. Имам и гърбица, която ми се образува след като ми зарастна носа.

Двуомя дали просто да не ми направят намаляване и прибиране на носа навътре към лицето без ново чупене на костта?

# 79
Здравейте, някой правил ли си е ринопластика/септоринопластика при доц. Тодор Попов? Моля споделете мнение!

# 80
Здравейте, в голяма дилема съм, тъй като имам доста проблеми с носа и смятам, че е време да им обърна внимание. Кожата на носа ми е дебела, отделно имам сравнително голямо пигментно петно отпред, обаче преградата ми е крива и дишането през носа ми е почти невъзможно, хрущяла в средата е топчест и крив надясно, гърбица също имам, която също е накриво и носът ми е коренно различен в десен и в ляв профил. Фактът, че дишам основно през устата навреди и на формата на брадичката ми, но това е отделен въпрос. (Пуснала съм тема и за това, ще се радвам, ако някой има опит да го сподели там) Дилемата ми е: септопластика в България по здравна каса и ринопластика в Турция след като се възстанови от първата операция, септоринопластика изцяло в България с доплащане за естетическата корекция или септоринопластика частно в Турция. Като цяло ситуацията е доста деликатна и не знам дали бих се доверила изцяло да се извърши тук, но пък септопластиката по ЗК би облекчила финансово ситуацията. Отделно ме притеснява пигментното петно и дали ще има хирург, който да се наеме да реже там отговорно, а не просто да ми вземе парите, без да мисли за евентуални последици. Благодаря ви предварително!

# 81
  • София
Ако се подложите първо на септопластика и след това на ринопластика, знайте, че за ринопластиката ще ви таксуват като за ревизия.
Аз бях с чупен нос и много дебела кожа. Много лекари в Турция ми отказаха операция. За това може първо да направите консултации през асистентите, за да имате представа от цени и дали ще ви вземат.

# 82
Здравейте, дали на някой му предстой операция при д-р Алпер Аксакал

Общи условия

Активация на акаунт