Ринопластика - тема 3

• 16 627
  • 193
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Не попитах доктора дали трябва да си подготвя някакви медицински консумативи за след операцията (лепенки и там не знам какви са процедурите след това)...

# 181
От моя опит - задължително вазелин за устни, ад е в началото.  Спрей с морска вода (задължително аерозол, по-удобни са бебешките, защото накрайника е по-малък) и клечки за уши за промивки и почистване. Лед интензивно първите дни. Най ми беше удобно гумена ръкавица с ледчета, защото се разпределя удобно за под очите и челото, без да закача носа. Бях си взела едни подложки с гел за замразяване, обаче са прекалено големи. Марли или меки салфетки, за да се попива секрета, който изтича първите дни. Около седмица ще сте с лонгетата, така че няма да сменяте превръзки. Когато я махнат може би ще ви кажат да облепяте носа с едни специални лепенки. Би следвало да ви покажат как и да ви дадат или покажат какви са лепенките. Ако не го направят, пишете, има клипчета как се слагат. За спането на мен ми беше удобно с възглавничка за път, за да съм спокойна, че няма да се обърна и да натисна носа в съня си. Ако носите очила с диоптри помислете за вариант с лещи, няма да можете да ги ползвате.

За това се сещам.

# 182
Здравейте, записах си консултация при д-р Озай, на тези консултации прави ли се снимка как би изглеждал носа?

# 183
Аз съм виждала фотошоп на ринопластиката,която е щял да извърши и крайният резултат на някой от екипа на озай,разлика от земята до небето - вместо натурален нос,какъвто искаше и и беше показан,дамата получи барби нос.Скептична съм много,но уж правят нещо като визуализация.

# 184
Здравейте, записах си консултация при д-р Озай, на тези консултации прави ли се снимка как би изглеждал носа?

Здравейте, тази визуализация на мен ми я направиха на консултацията преди самата операция. Оперирана съм при Алев

# 185
Аз съм виждала фотошоп на ринопластиката,която е щял да извърши и крайният резултат на някой от екипа на озай,разлика от земята до небето - вместо натурален нос,какъвто искаше и и беше показан,дамата получи барби нос.Скептична съм много,но уж правят нещо като визуализация.

Уф, наплаши ме…аз съм виждала много хубав нос на момиче, оперирано при него, хич не си падам по барби носове. Моят не е гърбав, по-скоро е по-широк в анфас и ми се иска да е по-нежен…

# 186
За съжаление и при най-добрите лекари има големи изцепки,но лично мое мнение,без да се натрапвам - аз там не бих се оперирала,те правят прегледи посред нощите,после започват рано сутрин операции,един лекар оперира по 4-5 човека на ден,за мен това вече излиза от разбиранията ми за медицина…

# 187
Привет, преди 2 месеца си направих риносептопластика, всичко мина добре но от няколко дни усещам една много неприятна миризма от едната ноздра , нямам скерет, нямам болка, оток и тн. Хирурга, който ми направи операцията е извън България и имам нужда от съвет към унг ли да се насоча, от какво е тази миризма? Случвало ли ви се е? Благодаря предварително.

# 188
И при мен беше така. Може да е фантомна, защото нервите са разбъзикани и много чувствителни, или от разлагащи се вътрешни конци. Ако нямате тъпа,  постоянна болка, температура или секрети със странен цвят не мисля, че има от какво да се притеснявате. Ще отмине.

# 189
Момичета, здравейте, много съм притеснена! В понеделник ми излезе херпес на устата от притеснение, а този понеделник на 24.08 е операцията ми. Писах на доктора да го попитам дали е проблем, но не ми отговаря. Имам лошото предчувствие, че ще отмени операцията. На вас случвало ли ви се е?

# 190
  • Варна
Здрасти 🙂 С теб ли бяхме заедно при Илиев в понеделник? Мен ме удари синузит и до понеделник бях на антибиотик. Писах му преди да го започна, той каза, че няма проблеми. Обаче започва да ме хваща много страх... Ще пътувам сама за операцията и започвам да се депресирам 🤦

Момичета, здравейте, много съм притеснена! В понеделник ми излезе херпес на устата от притеснение, а този понеделник на 24.08 е операцията ми. Писах на доктора да го попитам дали е проблем, но не ми отговаря. Имам лошото предчувствие, че ще отмени операцията. На вас случвало ли ви се е?

# 191
Sunrise, да заедно ще сме.
Така съм се "гипсирала", че херпес не ми беше излизал и херпес ми излезе. Гледам да не го мисля, но вътрешно сърцето ще ми се спука.
Аз ще съм с мъжа ми, защото сме далече от Варна и не искам аз да шофирам. Ти откъде си?

# 192
  • Варна
От Враца, но мъжа ми ще ми е да вземе отпуск само във вторник да дойде да ме вземе. Имаме апартамент във Варна и ще нощувам там сама и още повече ще се гипсирам и аз. Иначе за шофирането го попитах, каза някой друг. Колебая се и колко болничен да взема, но мисля 3 седмици, че работя и с деца и не знам отоците колко време ще са фрапиращи.

# 193
Момичета, спокойно, всичко ще бъде наред!

И аз се разболях точно преди операцията и си отидох с антибиотика. После просто ме продължиха със същия.

Успех и да пишете как сте после!

Общи условия

Активация на акаунт