Какво ще купя отново - 10

• 90 030
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Този шоколад:

# 286
И аз го харесвам.

# 287
  • Свети Влас
Нали преди много време ви споменах, че харесвам едни гофрети. Днес ги видях и се сетих за тях. И още един вид, който също харесвам.

# 288
Юхуто са си чисти мъфини. Ако се пекат в тостер, може и вкусът да е различен.

# 289
  • Deutschland
С такива гофрети съм гледала някаква торта да правят и изглеждаше много изкушаващо. Ред гофрети, ред крем, ред сладко от боровинки или каквото има.
Аз все се каня да си купя уред за гофрети и все забравям.

# 290
  • Свети Влас
Доста са сладки и ме се струва, че самата торта ще е много сладка и на мен няма да ми хареса. ( Поне тези готовите )

# 291
Гръцки йогурт с кокос от Лидл. Много приятна текстура и вкус на кокос, единствения минус е, че е доста сладък.

# 292
  • Mediterraneo
Аз похвалих ли гръцкия йогурт с череша, боровинки или мед на Лидл? Страхотни, любим ми е с черешата. Ти за кой точно с кокос говориш?

# 293
Аз пак идвам да хваля корите на София Мел.
Фини, меки, еластични, чудесна баница стана.

# 294
Ето този

# 295

Това кафе ми е любимо! Сега е на промо в Кф и Лидъл.

# 296
  • София

За машина ли е ?

# 297
  • София
Скрит текст:

За машина ли е ?
Има за машина, има и мляно. Ако на кутията отпред има червена чашка, значи е мляно, ако е зърно, значи е за машина. Ние го ползваме отдавна.

# 298
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Точно показаното кафе illy и на нас ни е много любимо, от всичко купено и изпито
досега това е най-доброто.
Гръцкият йогурт с кокос е много вкусен, този с мед става, а другите два с череши и боровинки
спокойно може да не се купуват и да се вземе по-евтиния пилоски вариант. Вкъщи постоянно
гледаме да има от този с кокос, истинско попаденеие е.

# 299
Точно показаното кафе illy и на нас ни е много любимо, от всичко купено и изпито
досега това е най-доброто.
Гръцкият йогурт с кокос е много вкусен, този с мед става, а другите два с череши и боровинки
спокойно може да не се купуват и да се вземе по-евтиния пилоски вариант. Вкъщи постоянно
гледаме да има от този с кокос, истинско попаденеие е.
Може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт