Какво ще купя отново - 10

• 90 024
  • 764
  •   2
Отговори
# 300
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Точно показаното кафе illy и на нас ни е много любимо, от всичко купено и изпито
досега това е най-доброто.
Гръцкият йогурт с кокос е много вкусен, този с мед става, а другите два с череши и боровинки
спокойно може да не се купуват и да се вземе по-евтиния пилоски вариант. Вкъщи постоянно
гледаме да има от този с кокос, истинско попаденеие е.
Може ли снимка?
Няколко поста по-нагоре има снимки и на кафето и на йогурта.

# 301

За полуфабрикат страхотно попадение. Но залепна за тавичката, следващия път ще я намажа с масло 😄

# 302
Много ми хареса тази тортичка от Лидл. Сладка,но лека и много приятна

# 303
Сладолед с бял шоколад, кокос и манго от Lidl
Шоколад Fin Carre с карамел
Шоколад Fin Carre с кокос
Кексчета Milkiss с вкус на кокос
Кексчета Milkiss с вкус на мед и портокал

# 304
  • оттам, откъдето започва България
И на мен кексчета Milkiss ми харесват.

И още нещо, купено за първи път, но не и за последен:

Скрит текст:

Едничко оставих, за да видите какво представляват. Smirk

# 305
Много ми харесват тези на милка

# 306
  • Somewhere far away

# 307
  • Пловдив

Много по-икономично при масажи, от на Икаров например.

# 308
  • Sofia
Някакъв крем от който сте доволни,за много суха и лющеща се кожа на краката,да ми предложите?

# 309
Аз харесвам крема на Балеа с урея. Имат и за ръце, и за крака. И двата са много хубави.

# 310
За суха и лющеща се кожа много добре действат тоалетните млека на Neutrogena, който и да е от вариантите.
Синът ми го ползваше дори за напукани от студ ръце, направо на рани бяха станали, но веднага се оправиха.

Ако става въпрос за напукани пети - Scholl имат различни кремчета за пети, също всички са много добри.

# 311
Аз харесвам крема на Балеа с урея. Имат и за ръце, и за крака. И двата са много хубави.
Аз харесвам крема с урея на Бевола от Кауфланд.

# 312
  • Пловдив
Някакъв крем от който сте доволни,за много суха и лющеща се кожа на краката,да ми предложите?

# 313
  • София
Аз ползвам "Цикатридина крем". Води се за зарастване на рани, охлузвания и т.н., но за пети и лакти също върши идеална работа. Дерматолог ми препоръча. Каза, че се използва и за хидратация и овлажняване.

# 314
Аз съм доволна от Bioderma и по-точно от серията за атопичния дерматит. Не е точно за крака, но понеже имам доста кремове за дерматита си ги мажа къде ли не. Помага на всякакви сухи участъци.

Общи условия

Активация на акаунт