Какво ще купя отново - 10

• 90 129
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Аз харесвам продуктите на Крина, в частност оризите им. Основно ползвам техния "басмати" ориз.

# 46
  • Свети Влас
На мен много ми хаесват ориза в торбичк
Ориз Жасмини:

Ориз Крина 250г Див и Бланширан в торбичка

# 47
# 48
Момичета, от коя бяла захар сте доволни ?
Не мога да улуча марка, която да е с достатъчна сладост. Като чета рецепти за сладкиши и видя , че пише 1ч.ч и ми става смешно 😃. Слагам по минимум 3 и пак не е сладко.

# 49
Аз пък се оплаквам от обратния ефект, специално при конфитюри, сладка и мармалади - спазвам си дозата от едно време, пък са прекалено сладки. Уж започнах да намалявам, но пак не е достатъчно.
Ти от коя слагаш цели 3 чаши и не е сладко?
Аз съм ползвала различни - от Захира до Сладея и между тях почти всякакви.
Каня се сега да взема захар от захарно цвекло. Вярно, че е по-скъпа, но дано пък е добра.   

# 50
От години ползвам Сладея. В сладкиши обикновено намалявам с 1/3 за да ни е добре на вкус. Вафли и подобни са ни отровно сладки.

# 51
Последната която купих, беше Диамант. Не бих повторила обаче. Сега съм в търсене на най- сладката захар 🫢

# 52
  • Телиш/Плевен
Купувам Сладея от години и съм доволна от нея.

# 53
И Диамант съм ползвала, но преди няколко години. Не съм забелязала да не подслажда достатъчно, но е възможно сега да е различна. 

# 54
Благодаря ви ! Ще пробвам Сладея , вероятно съм я купувала преди , но не ми е направила впечатление.

# 55
Може да опитате и Кристал, но тя е малко по-едра, за карамелизиране за крем карамел е най-сполучлива, сякаш е по-гъста.

# 56
Може да опитате и Кристал, но тя е малко по-едра, за карамелизиране за крем карамел е най-сполучлива, сякаш е по-гъста.
Една съседка (и собственик на хранителен магазин) казва, че ползва само нея, най-много я харесвала. Не каза обаче защо. Покрай празниците ползвах доста и всякаква захар, включително и Кристал, ама така ми беше напрегнато през този период, че нямах време да забележа някакви разлики. Щом се получиха всички сладкиши, вероятно не са били съществени, определено за нито една не мога да кажа, че не подслажда достатъчно.

# 57
  • Свети Влас
Обичам сладко, но ако е прекалено сладко не ми харесва ! Ние сме пробвали на Бургас Пак, за мен е сладка.

# 58
  • Пловдив
Като правя мляко с ориз или крем карамел или нещо, където да сипвам захарта в млякото и трябва да е 1 ч.ч примерно, аз слагам половин килограм 🤪 Иначе не ми е сладко, постно му викам 🤭
ММ все ми прави забележки да не слагам толкова захар, че чак горчало.Отдавах го на моята инсулинова резистентност и че аз нещо не съм наред.Щото някои цяло парче торта не могат да изядат, че им става много сладко, а аз мога.Само шоколадова не мога и не ям, че ми горчи самия шоколад.

Да не е спам, ще купя отново черния (мъжки) рол он от Лидл, много хубаво мирише.На Хермес като че ли.

# 59
  • София
Бяла захар не съм купувала от години. Ако ми потрябва захар, вземам тази.

Общи условия

Активация на акаунт