Какво ще купя отново - 10

• 90 124
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
То сигурно има по-точни методи , но не става ли да разтворите 1 лъжичка бяла захар в, примерно, 100 мл. вода  и в друга чаша със 100 мл. вода почвате да слагате малко по малко този подсладител, докато вкусово ги изравните?
 Така ще раберете какво количество е равно на 1 лъж. захар.

# 76
За количеството, което да сложиш от един подсладител, върши работа такава проба с налучкване, но питането ми беше с какво количество еритритол, ако се смеси стевията, може да се неутрализира неприятния ѝ вкус /ако въобще е възможно/.

# 77
Със сигурност ще си купя отново пижама на vienetta. За тези пижами разбрах от форума, поръчах за мен и за сина ми, красиви, удобни и конкурентни като съотношение цена/качество. Единствената леко неприятна изненада беше, че мислех че това е българско производство, а на етикета пише, че е произведено в Турция. Но това вероятно е мое недоглеждане.

# 78
  • Варна
 А, да. Е, не може ли по същия начин, с налучкване?

# 79
Може. Просто съфорумка даде тази идея и реших да се възползвам от чуждия опит Grinning

# 80
  • Свети Влас
Турските неща са доста здрави !

# 81
Чистата стевия е около триста пъти по сладка от захарта. Предполагам, че се слага минимално коричество към еритрол. Тъй като той също е сладък, макар и по-малко от захарта.
Аз използвам стевия за сладкиши на Българска стевия и съм доволна. Няма горчивия послевкус и е подходяща за обработка при висока температура.

# 82
Масло Lurpak много ми хареса, не знам защо досега не го бях купувала😏

# 83
Много ми харесва тази измивна пяна за лице на Latifolia.

# 84
И е закупена от??

# 85
# 86
Опитах да вляза в сайта, но не мога да премахна едно огромно поле, което ми предлага чат. Не искам да чатя, а да разгледам продуктите.

# 87
  • София
За количеството, което да сложиш от един подсладител, върши работа такава проба с налучкване, но питането ми беше с какво количество еритритол, ако се смеси стевията, може да се неутрализира неприятния ѝ вкус /ако въобще е възможно/.
И аз не съм супер веща по въпроса, но следя няколко блога за рецепти, и там пишат, че съотношението стевия към еритритол обикновено е между 1:50-1:100. В сладкишите използват около 60гр бленд в съотношение 1:50.

Пижами Vienetta не ги заменям от години. Цялото семейство ги ползваме, и сме супер доволни.

При мен сайтът се отваря.
https://www.latifoliacosmetics.com/products

# 88
missence, благодаря ти!

# 89
  • Пловдив

Този мостра на Emola ми попадна от някаква козметична кутия. Страхотен е, не мазнее, попива добре - доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт