Какво ще купя отново - 10

• 90 064
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
Веднъж съм вземала саяна и никога няма да повторя. Дори и имитиращ продукт не мога да ги нарека
И аз не ги купувам, Саяна и Белиса ги подминавам.
Пристрастена съм обаче към киселото мляко в бутилка Балкан.
Опа,какво е това кисело мляко в бутилка?! В смисъл течно ли е?

# 226
  • Deutschland
И айран Балкан е хубав.

# 227
Най ми харесва на вкус кис.мляко Тертер, не знам иначе колко е истинско.

# 228
  • Варна
 Всъщност, и аз не харесах кашк. ,,Саяна", но тук  става дума за ,,Тракийка". Явно производителят предлага поне два вида от този млечен продукт. Положителна оценка давам и за цеденото мляко ,,Саяна".

# 229
Всичко се произвежда с една и съща суровина, сухо мляко внос. От работещи във фирмата е информацията, но и те си ядат от него, даже вземат изрезки на цена 10 лева.

# 230
  • Countryside
Млечни продукти харесвам и купувам от млекарница Алфатар и Борино, от масовите Ведраре и Каймакани. Киселото мляко на Каймакани ми е любимо, за сега.

# 231
Аз не ям кисело мляко, но мъжът ми и синът ми много харесват "Ген. Киселово". Сиренето им също не е лошо, но рядко купуваме, защото предимно купуваме от малка местна кооперация със затворен цикъл.

# 232
А мнение за маслата, които предлагат в Берьозка имате ли? Прави ми впечатление, че грамажът е по-малък, пък цената е долу-горе същата като другите.

# 233
На Балкан е хубаво цеденото мляко, а още по-добро е това на Родна стряха в Лидл.
+1, и аз ги харесвам.
Всичко се произвежда с една и съща суровина, сухо мляко внос. От работещи във фирмата е информацията, но и те си ядат от него, даже вземат изрезки на цена 10 лева.
До миналата година имаше млечен магазин до нас, оттам купувах много вкусни кашкавалени изрезки Саяна на цена 9-10 лв/кг. Много ми липсва този магазин, кашкавалът беше чудесен (опакован беше във вакуум опаковки по около 2 кг и режеха от него).

# 234
Може да ползвате и Наборъ, щом ви харесва, те са също Саяна.

# 235
Много съм доволна от шоколад JDGross от Лидл. Беше на промоция за рождения ми ден и го пробвах - разкошен - бял с кокос и бадеми. Лошото е само, че въглехидратите са му много, но като за РД добре ми дойде. За някой празник пак бих си купила.

Потвърждавам!Хубави са и останалите два:

И тези еклери са страхотни!

# 236
У нас ядем много кисело мляко - Боженци 3.6% или LB 3.6% по БДС. Харесват ни на вкус, а децата са много претенциозни Stuck Out Tongue Winking Eye .
Да похваля телешки суджук Молерите - пише по домашна рецепта. С уговорката, че не обичам вкуса на месо (а трябва да го ям), не понасям миризмата на чесън и затова у нас освен пражка шунка други колбаси не влизат, все не улучвам луканките. Та този суджук няма сланинени топчета или жили и подправките са като от детството ми. Не знам колко наистина е чист като състав, но определено ще купя отново.

# 237
И аз харесвам на Молерите нещата, добри са.

# 238
Аз пък точно тяхна луканка или нещо подобно бях купила по празниците - беше ужасно солена и с вкус на старо месо, не бих повторила.

# 239
И аз от нехаресващите Молерите. Преди ставаха, сега съвсем го карат през просото.

Общи условия

Активация на акаунт