Какво ще купя отново - 10

• 90 064
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Да похваля този кашкавал:

Добре се реже, приятен аромат, наситен млечен вкус, топи се без да отделя вода и мазнина и се точи чудесно!
Скрит текст:

Цена 13.99 /кг в промоция.
Скрит текст:

# 211
Къде го има този кашкавал?

# 212
  • Пазарджик
Къде го има този кашкавал?
Мисля,че е в Била,но нека авторката каже.

# 213
  • София
Скрит текст:
Този шампоан нямам идея по какъв повод съм го купувала, но ми се отразява супер на косата, и почиства идеално скалпа ми.

Къде може да го намерим?
Гледам, че го има в ДМ. Сигурно съм го купила от някой техен магазин.

# 214
Милки Груп са Саяна, за принцеси се запича идеално, но те работят със вносни суровини, аз не издребнявам толкова и си ползвам, казвам го като информация, ако някой държи на съдържанието.

# 215
  • Варна
Да, от Билла го купих. Честно, почти се отказвам да чета съдържание, произход и т.н. Щом ми трябва и е с отстъпка - вземам малко за проба и така...Харесах и едни кюфтенца на ,,Жар", но са във фризера, по-късно може да кача снимка. Simple Smile
 Ето тези

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 12:06 от Пеева

# 216
Всичко на саяна е много добро

# 217
Технолозите им са добри, всичко е със вносни сухо мляко, но и аз купувам.

# 218
  • Countryside
Всичко на саяна е много добро
Моето мнение е точно обратното, макар и с резерви, пробвах кашкавала и прясното мляко и се отказах изцяло от тази марка. Кашкавалът им, на принцеси не се запича както трябва, а се разтопява, пуска доста мазнина и загаря. Прясното мляко, пък имаше особен дъх.

# 219
И аз от нехаресващите Саяна, особено след едно кисело мляко, което не ми понесе.

# 220
  • Велико Търново
Веднъж съм вземала саяна и никога няма да повторя. Дори и имитиращ продукт не мога да ги нарека

# 221
Много съм доволна от шоколад JDGross от Лидл. Беше на промоция за рождения ми ден и го пробвах - разкошен - бял с кокос и бадеми. Лошото е само, че въглехидратите са му много, но като за РД добре ми дойде. За някой празник пак бих си купила.

# 222
Веднъж съм вземала саяна и никога няма да повторя. Дори и имитиращ продукт не мога да ги нарека
И аз не ги купувам, Саяна и Белиса ги подминавам.
Пристрастена съм обаче към киселото мляко в бутилка Балкан.

# 223
  • Бургас
В началото ми харесваше прясното мляко на Саяна. Имаше вкус на истинско , но после го развалиха. На Балкан е хубаво цеденото мляко, а още по-добро е това на Родна стряха в Лидл.

# 224
На Алфатар киселото и прясно мляко са хубави, прясното доста бързо се разваля след отваряне.

Общи условия

Активация на акаунт