Какво ще купя отново - 10

• 90 066
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
Покрай ззехтина се сетих, че отдавна искам да похваля ирландското масло в Лидл, особено това, което е със сол. Към 7 лева му е цената, но е в пъти по-добро от всички "дойче" масла, с които е заринат пазара. А от време на време го пускат на промоция за около 5 лева. Струва си.

# 196
  • София
Този шампоан нямам идея по какъв повод съм го купувала, но ми се отразява супер на косата, и почиства идеално скалпа ми.

Къде може да го намерим?

# 197
ние по принцип купуваме основно от Гърция, но миналото лято цената не беше по-ниска от бг. ще видим тази.
за малките магазинчета в бг - има бая фалшименто, особено по пътя /Кресна например/.

# 198
Покрай ззехтина се сетих, че отдавна искам да похваля ирландското масло в Лидл, особено това, което е със сол. Към 7 лева му е цената, но е в пъти по-добро от всички "дойче" масла, с които е заринат пазара. А от време на време го пускат на промоция за около 5 лева. Струва си.
Маслото не е Ирландско, то е с различна опаковка, май беше с една детелинка на опаковката, за вкус не мога да кажа, май не беше лошо. Това със солта е Британско - в сребриста опаковка със сини букви. И да, много е вкусно за тези, които обичат такова. Има вкус на масло /мъжът ми е англичанин и само от това масло купуваме/. Нормалната цена е около 7.49, при промоция мисля че е около 5.99. За мен определено си заслужава.

# 199
  • Свети Влас
Моят шеф зареди от Гърция зехтин, но тук е много скъпо...

# 200
Маслото не е Ирландско, то е с различна опаковка, май беше с една детелинка на опаковката, за вкус не мога да кажа, май не беше лошо. Това със солта е Британско - в сребриста опаковка със сини букви. И да, много е вкусно за тези, които обичат такова. Има вкус на масло /мъжът ми е англичанин и само от това масло купуваме/. Нормалната цена е около 7.49, при промоция мисля че е около 5.99. За мен определено си заслужава.
Точно така, британско е.

# 201
  • оттам, откъдето започва България
От тези масла съм купувала и съм доволна:
Скрит текст:

# 202
Да, и трите са много хубави. За мен най-доброто е това в средата.

# 203
Аз съм фен на Kerrygold, но за съжаление цената му е доста висока. Дебна го на промоция и взимам по 4 броя, да имам във фризера за резерва.

# 204
"Lurpak" също е добро, с вкус на масло, усеща се. Аз го купувам понякога за готвене, защото сравнително рядко използвам масло и макар че е скъпо, не е толкова фатално.

И тъй като заговорихме за масло, малко офф от темата, мои колеги, учили в Москва преди 30-ина години, ме научиха на един трик при употреба на повечко алкохол - препечена филийка, обилно намазана с масло и изцеден лимон върху нея. Може и не само една. Пробвано и действа, ха-ха.

# 205
  • Mediterraneo
Аз мисля, че назад се говори за това масло от Лидл

Това, че пише ирландско, не означава, че е от Ирландия, просто вид масло.

# 206
Аз мисля, че назад се говори за това масло от Лидл

Това, че пише ирландско, не означава, че е от Ирландия, просто вид масло.
Не е това, на Милбона е пак, но пише бритиш. Аз съм се объркала.

# 207
Сапунът на Папуцанис, който ползвам обикновено, беше свършил и взех този на Моята природа:
Скрит текст:
Ами, никак не е лош. Прави обилна пяна и не пресушава. А и го предлагат на повече места.

# 208
Днес видях тези сапуни в Т-маркет. Използвали сме техен течен сапун и също ми хареса.

# 209
  • оттам, откъдето започва България
Да, на "Лавена" - Шумен продуктите са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт