Какво ще купя отново - 10

• 90 022
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
И аз идвам със соса за хамбургер. Усетих се, че се е разчуло тук, защото снощи едвам си изрових два🤣
Ако знаете, как върви и на рапове, и на дресинг за зелена салата!
А третият сос от кашона дали и той влиза в промоцията, пробвал ли е някой на каса?

# 376
  • При децата ми
Препоръчайте доматен сок/доматено пюре за спагети болонезе? Правех от нашите консерви, но свършиха.
Barilla - доматен сос с босилек. Ние само този ползваме за спагети от години. Дори си взимаме от метро по цял пакет.

Благодаря на всички за препоръките!
Сега видях, че съм объркала темите. Мислех, че пиша в "Бързи кулинарни въпроси". Smile

# 377
  • Варна
По темата с маслото и аз приключих с българските такива. Сега взимам това (турско е)

Харесва ми!

# 378
И аз идвам със соса за хамбургер. Усетих се, че се е разчуло тук, защото снощи едвам си изрових два🤣
Ако знаете, как върви и на рапове, и на дресинг за зелена салата!
А третият сос от кашона дали и той влиза в промоцията, пробвал ли е някой на каса?

# 379

Това песто е мммм вкусотия

# 380
  • Somewhere far away

Това песто е мммм вкусотия
Само този купувам вече от две години. Simple Smile

# 381
  • Countryside
Откъде купувате това краве масло Lurpak?
Освен President, препоръчвам и Monarch. Бъргарско масло не се купува. Българските марки масла миришат зле и имат лош вкус.
Lurpak е доста масово - Била, Метро и Лидл със сигурност. Монарх купих веднъж на оферта и никак не ми хареса, същата работа като българското, но по-скъпо. Пак става на каша, а и на вкус не ми хареса.

От френските се сетих -освен President, ето това е хубаво и малко  по-евтино от President-а
и е също толкова хубаво.

Немските също не ми харесват на вкус и пак се размекват.

Зарибихте ме с този сос, че и на оферта, ще се пробва, аз принципно ползвам Бариля с босилек.

# 382
  • При децата ми
По темата за българското краве масло - купувам на "Братя Пееви" и ми харесва. Преди купувах на "Жълтуша", но му вдигнаха много цената. А, още преди това купувах на "Домлян", но вече трудно го намирам.

# 383
Препоръчвам балсамите за нокти на Eveline Cosmetics Nail Therapy Care & Colour 6 в 1. Цветовете са много нежни, заздравяват ноктите и съхнат бързо. Бях си купила 8 в 1 и не останах доволна, защото ноктите ми ставаха много твърди и изпитвах болка, но 6 в 1 са уникални и препоръчвам с две ръце. Моите ги купих от ДМ.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:11 от nezabravka_7

# 384
На Сигмен маслото не е лошо.

# 385
La Rive - Metaphor

Прекрасен аромат на достъпна цена. Купих го от ДМ.

# 386
# 387
Баба ми го препоръча. Много е вкусен. Черноморец с вишна и фъстъци.

# 388
  • Свети Влас
Вкусна е, но за мен е една идея по-сладка.

# 389
Харесаха ми тези четки за зъби, взех варианта с меки влакна и наистина са такива  За скромната цена от 1,19 лв на промоция, направо са си супер:

Този сгъваем кош също е чудесен:

Общи условия

Активация на акаунт