Какво ще купя отново - 10

• 90 044
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Бевола четки за 79 стотинки също са доста прилични. Средна твърдост всъщност са си меки. Един път не са ми разранили венците, за разлика от други четки "средна твърдност".

# 391
Салати Живкови. Снимката е на един от миксовете, но имат повече видове

Свежи, добре почистени, а и самите миксове на мен са ми много вкусни.

# 392
Салати Живкови. Снимката е на един от миксовете, но имат повече видове

Свежи, добре почистени, а и самите миксове на мен са ми много вкусни.
В кои магазини в София ги предлагат?

# 393
  • Sofia
Миете ли ги тези миксове?

# 394
  • София
Миете ли ги тези миксове?
задължително ги мия, но не са като другите да има кал и други примеси, само ги минавам една вода, без да ги кисна и т.н..

# 395
От Била съм взимала.

# 396
Тези салати ги има и в Кауфланд. Стоят в хладилна витрина до зеленчуците. Струват около 4 лева. На опаковката пише "Измита 4 пъти", така че, ако е съхранявана правилно, не е нужно да се мие отново.

# 397
Абсурд е да не измия нещо, което ще ям.

# 398
  • софия
Като пише измито - се има предвид , че няма кал , а не да не се мие въобще...
Борбата с прясната маруля е точно да я изчистиш от всички песъчинки. При пакетираните липсват , но все пак е редно да се измие...пластмасовата опаковка си е гнусна пластмаса все пак

# 399
  • София
Борбата с прясната маруля е точно да я изчистиш от всички песъчинки. При пакетираните липсват , но все пак е редно да се измие...пластмасовата опаковка си е гнусна пластмаса все пак
Вярно, но все пак предпочитам прясна, когато е в сезон. По-вкусно ми е, въпреки миенето.

Вкусни, не много сладки, определено стават за подслаждане, не за наяждане.

# 400
Харесаха ми тези четки за зъби, взех варианта с меки влакна и наистина са такива  За скромната цена от 1,19 лв на промоция, направо са си супер:

Този сгъваем кош също е чудесен:

Тази марка на кой магазин е?

# 401
sasi6, Bevola е собствена марка на Кауфланд.

# 402
Много ми харесаха тези интердентални четки ТePe в различните им размери:

Днес пак погледнах опаковките. Пише, че са измити два пъти и после изплакнати още два пъти. А също на каква температура да се съхраняват и да се консумират до един ден след отваряне на опаковката. Фирмата произвежда на същия принцип и салати в пластмасови купи, готови за консумация.
Всеки сам си решава дали да мие и центрофугира салатите допълнително, разбира се. Аз го правя само с тези, на които изрично си го пише, а и се съхраняват извън хладилник.

# 403
Точно за тази марка салати не знам, но на други измити, които съм купувала, си пише на опаковката "за директна консумация", тъй че не ги мия. И определено смятам, че са измити по-добре от тези салати, които ям по заведения. Но няма лошо да си ги премие човек, ако иска.

# 404
За директна консумация според мен означава без топлинна обработка, а не да не се мият продуктите. По този въпрос - кой както си реши, но определено не това е замисълът на указанието.   

Общи условия

Активация на акаунт