Какво ще купя отново - 10

• 90 060
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Anguished Е, как топлинна обработка на салата? Точно за "отваряш и ядеш" става въпрос.

# 406
За директна консумация означава, че продуктът е готов за моментно хапване – без миене, печене, пържене, обелване или каквото и да било.

# 407
Е, как може термично да обработиш салатата? Тогава не може да се яде и готови салатки в кутии

# 408
  • Бургас
Зелена салата и топлинна обработка звучи много невкусно.
Пише си го ясно и точно. Измита и готова за купата:laughing:

# 409
А ето какво е действително вложеното съдържание на обозначението върху храни "за директна консумация":
 https://www.efsa.europa.eu/bg/glossary/ready-eat-food
Нормативно се има предвид всяка последваща обработка на самия продукт (готвене, преработването му в друг продукт или почистване от някакви семена, обелки, черупки и т.н). Интересното е, че обозначението се използва дори за яйца, непреработени в друг продукт, но не ги ядем с черупката. В този случай се визира просто липсата на преработка в друг продукт, а не че може директно да се консумира яйцето, както е.

# 410
  • Телиш/Плевен
Много ми харесаха тези кантучини с бадеми от Кауфланд:

# 411
  • Sofia
+1 за италианските кантучини, добри са.

# 412
И аз много ги харесвам. Едно време купувах голяма опаковка от лидъл, бяха по-евтини, обаче доста време мина и не мога да ги намеря вече.

# 413
От Одрин го купих този омекотител, но гледам, че го има и в някои наши онлайн магазини. Ухае страхотно и е дълготраен.

# 414
Салати Живкови. Снимката е на един от миксовете, но имат повече видове

Свежи, добре почистени, а и самите миксове на мен са ми много вкусни.
Купувам ги и аз цяла зима. Последния път обаче,имаше огромни парчета и се наложи да ги късам. Опитайте и тази , не е никак лоша и цената и е към 3.50 от Лидл.

# 415
Този шоколад
много е хубав.

# 416
  • Deutschland
Не съм виждала с пистачио. Явно е нов вариант.

# 417
Не съм виждала с пистачио. Явно е нов вариант.
Линд също имат такъв - много ми харесва.
Сега са пуснали даже и дЮбайски шоколад, но беше около 17 лв. и ми се досвидяха Grinning

# 418
Аз видях в Лидл дубайски шоколад по 12 лв., но не ме изкуши

# 419
Радвам се, че това произведение на изкуството не съм го опитвала.

Общи условия

Активация на акаунт