Любовница

• 6 329
  • 93
  •   1
Отговори
Бихте ли развалили семейството на мъж? Струва ли си вашето щастие за чуждото нещастие?

# 1
Вие ничие семейство няма как да развалите ако един мъж не се поддаде и сам не го направи.
Иначе не, не бих в общия случай..

# 2
  • Melmak
Как се разваля семейство на мъж, който не желае да си го разваля?

# 3
Струва ли си вашето щастие за сметка на чуждото нещастие? В общ житейски план, не само в упоменатия контекст, този въпрос е изключително наивен и глупав. В много житейски ситуации вашето щастие ще е за сметка на нечие нещастие. Семейството няма да го развалите вие, а мъжът, който е част от него.

# 4
Аз съм на принципа, че аз във връзка не изневерявам, но ако някой друг много иска да изневери в негова връзка - дали ще намажа аз или някоя друга - няма значение, защо да не се възползвам. Като в случая говоря за чисто просто почесване. За класическа любовница като в паралелна връзка с почивки и подаръци и т.н - в такова не се намесвам въобще и не заради "другата" а заради мен си, не ми трябва да деля чувства с някой друг.

# 5
Е, как. Като се постарае жена му да разбере. И да разчита тя да го изгони.

# 6
идеята на коментара предполагам беше, че ако мъжът не иска да си развали семейството - няма да ходи по любовници въобще ))

# 7

Лесно, като отиде и каже на жена му.
Има и такива. Драпат с последни сили за мъж, който не струва.

# 8
  • У дома... някъде
Не.
Не бих.
Не влизам в такива отношения.

# 9
  • София
Не бих.
Мъжът за мен в подобна конфигурация е мекотело, а такъв и драмите му не ми трябват.

# 10
Може да я е срам, че е нечия любовница Joy

# 11
Ти неможеш да развалиш семейството, освен ако той не си го развали... ама пък на теб защо ти е мъж, който си разваля семейството заради любовницата ? Утре ти ще му береш гайлето на този....
Ако се оценяваш на разни подаръци и почивки, да се криеш по хотелите и да си сама на празници, дайствай. Ама първо не е вечно, второ си слагаш сама цената.
От там избора и последиците са твои.

# 12
Може да я е срам, че е нечия любовница Joy
Или някоя съпруга от предишните теми.

# 13
Бихте ли развалили семейството на мъж? Струва ли си вашето щастие за чуждото нещастие?
Какво щастие ще имаш с мъж, който знаеш, че не се свени да изневерява? Днес си любовницата, утре жената, на която изневерява.

# 14
Не бих и не искам.
Получавала съм внимание от женени мъже. Нещо от типа "мерака умира последен". Зор голям. Беше ми противно, от раз дадох да се разбере, че не желая нищо.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт