Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 17 742
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Балчик
Аз съм в спомени за Gold - DKNY.
Тъкмо ми стана любим и го спряха. Ако някой знае нещо, което да ухае по същия начин, моля да препоръча Simple Smile

Ооо, за този и аз страдам.

# 32

за този много хора тъгуваха, когато изчезна

една "бабичка", която не смея да ползвам

# 33
Аз съм в спомени за Gold - DKNY.
Тъкмо ми стана любим и го спряха. Ако някой знае нещо, което да ухае по същия начин, моля да препоръча Simple Smile

Подсети ме,че го имам.Не съм го пръскала от години, сега ще си го припомня.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 09:28 от qeq

# 34
Много ми се иска да намеря Аромадизиак. Страшно ми харесва - с аромат на къпини и горена захар е според мен. От много време го няма.

Иначе ми остана малко този на Картие. Не знам дали ми е любим, но си го взех от Париж и ми мирише на хубави спомени

# 35
  • Балчик
Delices и аз го имам, много ми е уютен.
Страдам още много за Miracle forever Lancome. Изпръскала съм не един и два флакона.  Наскоро си открих половин флакон от частна колекция и съм безкрайно щастлива. Другите, които много ми харесват са My Queen Alexander McQueen и Kingdom Alexander McQueen, от който имам също по малко.
А този също много искам да си го имам отново.
https://www.fragrantica.ru/perfume/Sonia-Rykiel/Belle-en-Rykiel-1475.html

# 36
# 37
Момичета, някой знае ли нещо за фирма 4711?

# 38
  • Deutschland
Ами немска компания от 1000 години сигурно, образно казано. Произвеждат прочутата кьолнска вода одеколон. Не съм ги тествала, има ги тук в ДМ, но в коментарите в сайта пишат, че били като едно време, тоест не реформулирани.

https://www.dm.de/4711-echt-koelnisch-wasser-eau-de-cologne-p4011700740079.html

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 23:19 от Фрау С

# 39
Имам още няколко пръскания които пазя за специални случаи от Yves Saint Laurent Elle. За него ще страдам дълги години. Ако някой знае от къде да го намеря или нещо което да е близко до него, моля да сподели.

# 40
Имам още няколко пръскания които пазя за специални случаи от Yves Saint Laurent Elle. За него ще страдам дълги години. Ако някой знае от къде да го намеря или нещо което да е близко до него, моля да сподели.
https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/elle-parfjumna-voda-za-zheni/

# 41
Момичета, някой знае ли нещо за фирма 4711?

Какво по-точно те интересува?
Йохан Мариа Фарина създава първият аромат на марката през 1709-та година, наречена о де Кьолн в превод на нашенски вода от Кьолн, или както го наричаме - одеколон.

# 42
  • на терасата
Синът ми се полива лятото с 4711 първия им одеколон, който и в момента се продава. Ароматът е същият като този, който помня, че ползваше баща ми и му казваше тогава Kölnisch Wasser.
Аз пък лятото се поливам с 4711 Mandarine & Cardamom.
Малотрайни са, все пак са одеколони, но пък са толкова освежаващи в жегите...

# 43
  • оттам, откъдето започва България
Ако сте открили, бихте ли споделили, кой от сегашните парфюми е най-близък до любимата ми стара Джулия? Thinking

# 44
Скрит текст:
Имам разни спрени и много си ги пазя. Пръскам пестеливо, но ги ползвам с голямо удоволствие. Част от тях

Много ми липсва Midnight Poison! Срещали ли сте нещо, което поне се доближава до него?

Общи условия

Активация на акаунт