Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 27 784
  • 490
  •   2
Отговори
# 480
Днес се замислих за винтидж немски одеколон и се сетих за Tabac. Преди няколко месеца купих от тях и сравних с винтидж версия която имам от баща ми. Ами аромат е един и същ без изменения.
Флакона продължава да е стъкло а не са преминали към пластмаса ( както направиха Old Spice). Явно германците продължават да държат на качеството което ме радва.
Един въпрос - какво ви е впечатлението от винтидж ароматите които са splash  (EDP и EDT ) ?

# 481
  • Deutschland
Само такъв тип бутилки откривам аз...

# 482
Преливала съм парфюм от сплаш в спрей и все ми се струва, че нещо от аромата се губи. Сякаш сплаш-минитата са с по-друго алкохолно съотношение.
Ох, отивам да си пръсна Les Copaines EDT.

# 483
Фрау, има го на сайта им.

# 484
Преди много години, в края на 90-те, любим ми беше Noa Noa на Otto Kern. След това не съм попадала никога на парфюм на тази модна къща, която е немска. Пазя за спомен празното шишенце, вече почти 30 години.

# 485
А спомняте ли си Л’Арте Гучи?
Много си пръскам моя.❤

Пазя един напълно съхранен Кристобал, но него не пръскам. Нося го на срещи да го показвам на хората, които се интересуват от ретро парфюми.

# 486
Tabac съм подарявала на мъжа ми преди доста години. Мисля, че има още някакви остатъци в едно бутилче.
Понеже наскоро споменахме Ив Роше, а темата беше замряла доста време, не помня дали показах тук с какъв древен разкош се сдобих преди време.

# 487
  • Deutschland
Lan 7, благодаря. Има го и показания от теб в ДМ Германия. На същото място има и Otto Kern. Например

https://www.dm.de/otto-kern-commitment-eau-de-parfum-p4011700848 … IvRhoCn8IQAvD_BwE

# 488
Някой спомня ли си Naf Naf, ей такова шешенце, но цялото златно...нямам идея и спомен от къде беше попаднало у нас, но много го харесвах!

# 489
Аз си го спомням. Приятелка го имаше. По едно време се намираше много евтино по сайтовете.
А спомняте ли си един чуждестранен сайт,  от който пазарувахме дружно тук от форума за жълти стотинки.
От там си купих Sun moon stars Лагерфелд. И много други, които още пазя.

# 490
Здравейте, дами! Един от любимите ми парфюми - Obsession night на Calvin Klein го няма от години. Среща ли ли сте близък аромат?

Общи условия

Активация на акаунт