Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 28 634
  • 508
  •   1
Отговори
# 495
Дааа Heart Eyes, ама ми е съмнителен тоя сайт, някой поръчвал ли от него?
Сайтът е точен. Поръчвала съм много пъти от него, и не само аз. Продуктите са оригинални. Ако влезете в темата за Изпитани сайтове за оригинални парфюми, ще видите че сайта фигурира като един от надеждните. Какво Ви е толкова съмнително?

# 496
Сайтът е точен. Поръчвала съм много пъти от него, и не само аз. Продуктите са оригинални. Ако влезете в темата за Изпитани сайтове за оригинални парфюми, ще видите че сайта фигурира като един от надеждните. Какво Ви е толкова съмнително?
Пълни глупости!
Сайта изобщо не е надежден.
Щом от него купих парфюм, който го няма в портфолиото на производителя, преценявайте си за какво става дума!

# 497
Да, да, май от такива сайтове не бих пазарувала. Разправях се заради 2 парфюма, които майка ми поръчала от реклама във фейсбук. С единия търговец се свързах и го сплаших, успях да си взема парите, с другите изобщо няма свързване - пръскаме се с Crystal Noir и това си е Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 18:53 от anmasu

# 498

Съвсем коректен си е сайта, много неща съм си поръчвала от там, включително и парфюми, последният беше Dior Hypnotic poison EDP, абсолютно оригинален, както и всичко останало..

# 499
  • оттам, откъдето започва България

Това е темата за изпитани сайтове за парфюми: https://www.bg-mamma.com/?topic=1834709
В нея е посочено, че този сайт е с положителни отзиви.
В крайна сметка ти решаваш. Simple Smile

# 500
Аз моето го написах по-горе а също съм писал и в съответната тема. Още пазя неотворен "парфюма" който купих от въпросния сайт, както и данните с поръчката и кореспонденцията с хората от компанията собственик на продукта.
Както казахте, всеки си решава и си носи отговорността.
Но да не разводняваме темата с постове, които не я касаят. Simple Smile

# 501
Може ли да кажете кой парфюм сте си купила от Парфимо и смятате, че е менте?

# 502
Сайтът е един от доверените, добри предложения, доставката е малко по-бавна, защото продуктите идват от Чехия.
И на мен ми стана интересно кой е този парфюм....

# 503
Не искам да спамя темата, но щом настоявате това е въпросния парфюм:

J.Patou никога да нямали Voyager  в сребриста опаковка - винаги в морско синьо е била. Мисля,че снимката е ясна.
Тази покупка затвърди мнението ми.
Повече не искам да разводнявам темата с постове, които не касаят съдържанието и.
P.S. За протокола не съм жена, а мъж Simple Smile

# 504
Много интересно ми стана с този парфюм - обичайно при фалшификатите се стремят да постигнат пълно външно сходство, включително в опаковката, а тук - ачик разлика (с оглед кореспонденцията, която сте водил). Какво е пречило да възпроизведат и кутията, не знам. Търговецът даде ли някакво обяснение за тази разлика и кой му е доставил продукта?

# 505
Да, търговеца ме уверяваше,че продукта е 100% оригинален и се доставя от централният им склад Чехия, което съвпадаше с информацията от тракинг номера.
Както и да е - минало свършено. Повече от там НЕ правя покупки.

# 506
Аз защото имам навика (дефекта или професионалната деформация) да човъркам всичко, докато излезе какво и що из основи, затова и попитах, извинявам се за отклонението, но мисля, че и този аспект не е за пренебрегване и не е без връзка с темата.

# 507
# 508
  • някъде под слънцето...
Първия

Общи условия

Активация на акаунт