Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 29 120
  • 515
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Currara   не съм имала честта да познавам.

Откраднах тези снимки от друга група
Помните ли ги?

Вторият го имаше майка ми през 90-те. А аз имах магнолия на Yves Rocher. Бяха ми го подарили за бала:

За съжаление, при едно разчистване преди години, изхвърлихме доста ценни сега бутилчета с кутиите им.Worried

# 511
Търся не само Сайлънс на Джакомо и Евазион, но и Promesse на Cacharel.

Могат да се намерят в ebay. Ако ги няма в момента излизат спорадично ама искат поне 300$ на парфюм за 50ml......

# 512
Търся не само Сайлънс на Джакомо и Евазион, но и Promesse на Cacharel.

Могат да се намерят в ebay. Ако ги няма в момента излизат спорадично ама искат поне 300$ на парфюм за 50ml......

Да, видях ги на няколко сайта не само на ибей, но наистина са между 300 и 500 евро....Само като си помисля, че особено Сайлънс сме го имали 100 пъти в нас и сме изхвърляли флаконите, а сега гледам, че и флаконите продават.....
Това някаква мода ли е междуд другото, с винтейдж парфюмите ?
Аз попаднах съвсем случайно в тази група, но дори не съм се замисляла, че такива неща, които са стари, могат да се продават толкова скъпо.
Гледам, че дори има и колекционери..

# 513
Магнолията ми я бяха подарили, щяла да ми отива, че съм светла. Това е един от парфюмите, който най-малко ми е харесвал. Мисля, че накрая замина пълен.

# 514
  • някъде под слънцето...
Магнолия имаше една  дама от компанията , през студентските  години.Беше нейният парфюм.Стоеше и божествено.

# 515
Магнолията ми я бяха подарили, щяла да ми отива, че съм светла.

Като казахте, че сте светла, се сетих за една случка, която още не съм я забравила. И аз съм светла. Хаха и през 2003-2005 ли беше не помня пуснаха Euforia на Келвин Клайн. Аз веднага си го купих и се фръцках на ляво и на дясно с голям кеф. Нямах кой знае какви комплименти.
Близо година по-късно, най-близката ми приятелка, по онова време, която е черна, с черни очи и гарваново черна коса си го купува и майка ми и още няколко човека и казват " Егати парфюма, кой е ? " Аз гледах като изкопаемо и си спомням, че много се бях обидила. Хахахаха
От тогава знам, че парфюмите разбира се " седят " различно на всеки, но не мисля, че е само до кожа, а по-скоро до тип, светъл, със светли очи, тъмен, мургав и тн...
Вие какво мислите ?

Общи условия

Активация на акаунт