от близо месец дъщеря ми (на 1г и 6м) преди хранене прави позиви за повръщане, понякога дори повръща. Прави го още преди да е видяла какво ще яде и преди да е вкусила. Понякога след ставане от сън започва да го прави още докато е в леглото, понеже знае, че ще закусва. Като започна да я храня още щом допра лъжицата до езика и започва да се напъва. Първоначално давам на малки хапки, колкото да опита, опитвам се да я залъгвам като и отнемам вниманието с песнички, играчки и като се разсее започва да яде и успявам да я нахраня. Прави го дори с любимите и храни. Смятам, че не е възможно да го прави, защото конкретната храна не и харесва или защото не е гладна, тъй като вече го прави преди всяко хранене.
В началото мислех, че за нещо протестира и го прави нарочно, но вече започвам да се притеснявам да не е здравословен проблем. По принцип е с изоставане в развитието и няма как да ми покаже какъв е проблема.
Моля някой ако е имал същия проблем да сподели как се е справил. Вече храненето ми причинява голям стрес, предвид останалите притеснения, които имаме с нея.