Вярвате ли в задгробния свят

• 1 448
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте. Интересно ми е какво ви е мнението - съществува ли според вас задгробен свят? Има хора като Невена Цонева, баба Ванга, които силно вярват, че има и че виждат починали.

# 1
  • Телиш/Плевен
Да, вярвам. Не съм виждала, но вярвам от съвсем малка. А откакто почина баща ми, съвсем не съм имала съмнение, че продължаваме да съществуваме, но под друга форма.
Съвсем наскоро открих видеата на Невена Цонева и ги гледам с интерес, когато имам възможност.
За Ванга съм гледала документални филми и репортажи с Витка Петревска (нейната помощница) и Красимира Стоянова (нейната племенница). Познавам и хора, които са ходили при нея.
За Преподобна Стойна също има репортажи. Има и Фейсбук страница, в която хората споделят, че при посещение на църквата Св. Георги в село Златолист (в която е запазена стаичката на Преподобна Стойна), както и при поклонение на гроба ѝ, усещат силна енергия и им се сбъдват молитвите.
Подобни неща споделят и хората, посетили мемориалния комплекс "Дом на доброто" в село Коньово, изграден в памет на Дядо Влайчо.
Днес излезе и видео за Вера Кочовска в един канал, който също следя отскоро, Истина БГ. Беше ми много интересно, тя самата е феномен, изследван от учените и признат не само в България. И също твърди със сигурност, че има живот отвъд.

# 2
  • София
Вярвам, защото имам нужда да вярвам. Вярвам, че н може това да бъде краят, че има нещо и след смъртта, иначе ще се побъркам да го мисля.

# 3
Има. Доказателство за това получих при гледане от ясновидец. Каза ми, че духът на майка ми е дошъл и ме попита за нещо конкретно от един сън. Преди много години известно време сънувах един и същ кошмар и само майка ми знаеше за това, защото спяхме в съседни стаи и тя чуваше. Тя все тълкуваше сънища  и не й харесваше моя, особено това конкретно нещо.

# 4
Има. Доказателство за това получих при гледане от ясновидец. Каза ми, че духът на майка ми е дошъл и ме попита за нещо конкретно от един сън. Преди много години известно време сънувах един и същ кошмар и само майка ми знаеше за това, защото спяхме в съседни стаи и тя чуваше. Тя все тълкуваше сънища  и не й харесваше моя, особено това конкретно нещо.
Може ли координати на този ясновидец, благодаря!

# 5
Аз ходих за гледане.Любомир Алексиев в с.Мадара.

# 6
Звучи много интересно! Но има ли някакъв шанс да е “познал” просто или налучкал?

# 7
Едва ли може да налучка. След като ми каза, че духът на майка ми е наоколо, ме попита " какъв цвят, бял или черен беше  "нещото", което си сънувала?". Майка ми  лееше восък и много вярваше на сънища, тълкуваше ги и често намираше потвърждение в случващото се, особено в неприятните случки.

# 8
Здравейте. Интересно ми е какво ви е мнението - съществува ли според вас задгробен свят? Има хора като Невена Цонева, баба Ванга, които силно вярват, че има и че виждат починали.

Ако разбираш английски, потърси в ютюб nde или near death experience. Ще попаднеш на хиляди свидетелства, че има живот след смъртта. Дори вече си мисля, че той е по-хубав и истински от този тук.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 11:54 от Cafe

# 9
със сигурност знаем, че тялото остава тук на земята и ни е пределно ясно какво става с него. След като визуалния аспект остава тук на земята и се разлага по най-гнусен начин ...как Ванга и другите вибдат умрелите хора Simple Smile ...ако виждат душата само ...тя каква форма има, а цвят ...мърда ли се Simple Smile?

# 10
Вярвам в това, че човек е дух и не умира. След смърта за известно време се вижда енергийния двойник. След време казват,че духа се проявявал като енергийна топка.

# 11
  • Мадрид / София
Понятието "задгробен свят" ми е непривично. Какво се има предвид?

# 12
Angela61, предполагам, че под " Задгробен свят" трябва да се разбира света на духове, ангелската епархия, архангелската, Господ или върховната сила, космическия разум😀🪻

# 13
  • Мадрид / София
Angela61, предполагам, че под " Задгробен свят" трябва да се разбира света на духове, ангелската епархия, архангелската, Господ или върховната сила, космическия разум😀🪻
"Задгробен свят" ми звучи много архаично. И от прочетено/чуто след като умрем се случват разни неща. Та затова питам автора на темата какво точно тя/той има предвид. И да, когато умрем, душата ни и нашата есенция продължават да живеят. Умира само тялото ни (аватара).

# 14
"Задгробен свят" ми звучи много архаично. И от прочетено/чуто след като умрем се случват разни неща. Та затова питам автора на темата какво точно тя/той има предвид. И да, когато умрем, душата ни и нашата есенция продължават да живеят. Умира само тялото ни (аватара).

Под задгробен живот визирам всичко, което е след смъртта. Чудя се дали наистина има такова нещо като “енергия” и дали просто ние не си самовнушаваме? Дали наистина има Бог? А дали се прераждаме? Самата аз вътрешно сякаш знам, че е така, защото има неща, които са ми са се случвали - силно необясними, но въпреки това сякаш не мога да повярвам изцяло.

Общи условия

Активация на акаунт