Традсъпруги - мода или реална смяна на парадигмата за съвременната жена?

• 14 405
  • 418
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Според мен на Балерината ужасно й е промит мозъка и не мисли, че има проблеми. Не знам, отдавна не съм попадала на нея.
Не и е добре на Балерината, но май няма какво да направи.

# 211
Коя е балерината?

# 212
  • Пловдив
Тази https://www.youtube.com/results?search_query=balerina+farm

Само да кажа - печицата на която готви струва 30 хил долара.

# 213
Сега искам обаче да обърна внимание, че тук става въпрос за мормони. А при тях нещата са доста по-различни заради църквата им. Всички жени имат много деца, всички на практика са tradwives, даже и когато работят по техните си закони нямат право жените на собственост, дял във фирми, пари.
Това, че има такива инфлуенсърки, те не са точно инфлуенсърки. Защото мормонската църква е много активна в промотирането на техния начин на живот. Тоест да кажем така силно подкрепя инфлуенсърството.
Това, което се опитвам да кажа е, че това не са жени, които са взели самостоятелно и независимо решението, а са били до известна степен повлияни от вярата си и общността.
Tradwife е модерното название на housewife, обаче такава, дето си седи с години вкъщи. Обикновено тези жени обаче си имат бизнес или се опитват да припечелят пари. Инфлуенсъри, блогъри, следвах няколко, които правеха кройки, други правят торти и сладкиши и ги продават.
Самият факт, че знаем за тях е защото те са ни го казали. Значи се популяризират по някакъв начин.
Историята на балерината не ми звучи никак добре. Ама никак. Мъжът й първо й предложил брак, тогава и двамата са живяли в Ню Йорк и той е от корпоративно семейство. Като приела тогава й казал, че иска да е фермер...Дали е имала вече шанс да откаже - надали. В най-добрия случай е просто представление, което разиграват, в най-лошия не знам...

# 214
Мерси, за линка. Сега ще позагледам.

# 215
Ох, погледнах и аз за балерината. Същата мъка, но подплатена с много пари. Успяла да избяга от мормонския живот като момиче, но попаднала на мъжа си. Стана ми малко мъчно за нея.

# 216
  • София /Абсурдистан
Ох, погледнах и аз за балерината. Същата мъка, но подплатена с много пари. Успяла да избяга от мормонския живот като момиче, но попаднала на мъжа си. Стана ми малко мъчно за нея.
От трън, та на кактус…

# 217
Адски измъчена и нещастлива изглежда жената, чак нямах желание да догледам клипа.

# 218
Току що попаднах на тази картинка във фейсбук и се сетих за темата: Simple Smile
Цитат

# 219
Да вземат тези мъже и по едно фередже да хвърлят върху тези нещастни идеални жени, че да им дойде срЪце на мЕсто.

# 220
  • София
Как ги изчислиха точно 5 децата Joy

# 221
По блузката на жената капки кръв от добър живот ли виждам Simple Smile

# 222
  • Пловдив
Как ги изчислиха точно 5 децата Joy
Сигурно авторът иска толкова, или като що-годе кръгло (полукръгло) над 2.

# 223
  • София
Уффф, само по 3,5 точки съвпадам. Язък.

# 224
  • София
Интересно, ако една жена изпълнява всичко без естествената красота - дали се класира...

Общи условия

Активация на акаунт