Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 784
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 380
Влизам да си изгледам поредния епизод на "Позлатената епоха" и виждам това:

# 1 381
Е той съдията достатъчно я подкрепи, изглежда са се договорили и е все тая дали може да докаже нещо.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 21:59 от ver4eto_sv

# 1 382
Влизам да си изгледам поредния епизод на "Позлатената епоха" и виждам това:

Може ли да споделиш дали е про-Блейк или про-Джъстин, ако го гледаш Simple Smile

# 1 383
Изгледах го. Филмът е на страната на Лайвли - още като видях, че започват с версията на Балдони, за да може нейната дума да остане последна, ми стана ясно. Времево излагането на нейните твърдения превъзхожда тези на Балдони, което също дразни (с едно 10 мин за филм под 60 мин.).
Като съдържание - нищо, което не знаем. Стана ми смешно как обясняват наглостта й да контролира чуждия филм като феминистко геройство - всички мъже актьори го били правели, затова не само че нямало нищо лошо в амбициите на Лайвлито, ами било похвално.
Филмът прави внушение, че Балдони е сексуален хищник, Лайвли казва истината и за да я заглуши, екипът на Балдони предприема очерняща кампания срещу нея в соц. мрежи - че е примадона, колко трудно се работи с нея, че е були и т. н.
За Лайвлито изкопали някаква нейна дубльорка отпреди 10 години да сипе суперлативи, но нито дума за каста на "Клюкарката" как се спогаждал със светицата.
Филмът завършва с обобщението, че който загуби, губи всичко.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 23:34 от Ирена_

# 1 384
  • Sofia
Кой е създател на филма? Продуцент?

# 1 385
Кой е създател на филма? Продуцент?

Sarah Elgin пише.

# 1 386
Поразпитах Grok и се оказва, че не само аз съм останала с усещането за подкрепа към тезата на Лайвли. Попитах го кои са проектите на тази продуцентка, оказа се, че е правила и за Джони-Амбър и накарах ИИ да сравни двете продукции.
"В сравнение с документалния филм Baldoni vs Lively: A Hollywood Feud, където зрители отбелязват видима подкрепа за Blake Lively, Johnny vs Amber изглежда по-неутрален. Докато Baldoni vs Lively е критикуван за предполагаема пристрастност към Lively (напр. в IMDb отзиви), Johnny vs Amber избягва явна едностранчивост чрез двуепизодната си структура, която отделя време и за двете страни. Това предполага, че Eglin и екипът й са се стремели към по-балансиран подход в този случай, вероятно заради по-сложния и поляризиращ характер на спора между Деп и Хърд.ЗаключениеДокументалният филм Johnny vs Amber, продуциран от Sarah Eglin, не заема изрично страната на Джони Деп или Амбър Хърд. Той е структуриран така, че да представи и двете гледни точки чрез отделни епизоди, което предполага опит за неутралност."
Във филма за Лайвли-Балдони има една кокошка с вайба на Грета Тунберг - настървена като хрътките на Рамзи Болтън. И с много екранно време.

# 1 387
Благодаря, Ирена! Сега Балдони трябва да прати призовка на Сара Елджин, както Блейк праща на всеки дръзнал да я “изкара” лошата. Да видим кой поръчва музиката?
Много ме изкефи как една от призованите ютубурки Касиди О’Конъл е изпратила писмо до съдята и е написала, че на нея й се плаща от Google AdSense за видеата, а някои от тези реклами са на Mint Mobile с Раян 😂

# 1 388
  • Sofia
Адвокатите на Блейк са оттеглили призовката за една от youtube-рите, едно момиче, което разказваше нещата от астрологическа гледна точка и имаше 16 последователи.
Явно е имала финансова възможност, но си е наела адвокат и след действия от негова страна, призовката е оттеглена. Не става ясно кой ще й заплати разноските.
Добрата новина е, че има многобройни нови последователи.

# 1 389
Така, така…Блейк е оттеглила призовките към тези, които са пуснали иск за отмяна към съдията. Това по спомен са 5-ма човека. Лорън от court of random opinion, Kassidy O’Connell (тя беше написала много дълго писмо), Ashley Briana Eve (тя е някакъв маркетингов експерт, помага и на бездомни животни), Kenz - тази е от тик ток и беше с 16/17 последователи, една от X, която се оказа адвокат от Англия. Те всички сами си писаха исковете и се представляват сами без адвокати. Сега в събота адвокатите са оттеглили към тях единствено всичко as moot (това означава нещо от сорта “без тежест в съда”), т.е. съдията няма да ги прочете. Според мен точно това целят адвокатите й + да го извъртят ПР-те в пресата в полза на Блейк по някакъв начин.
За Astrology with Janessa (тя имаше около 300 последователи в тубата, сега са 8,6 Хил) гледах видеото, в което обяснява, че си е наела адвокат, който се е срещнал с адвокатите на Блейк - обяснил им е какъв й е канала, това-онова, че никой не й е плащал и не разбират защо е призована, при което и на нея са й оттеглили призовката. Та тя може да си търси да й заплатят адвокатски такси.
Ще видим другите какво ще направят - общо 45 от youtube, Tik Tok, X + Кандис, Анди и Перез (те получиха лично призовки). Ако не изпратят и те такива искове за отмяна, като нищо да им изтече информацията, която търсят
Перес също ще се представлява сам. Той даже писа на съдията, че иска сигурност за трите му деца и старата му майка, която живее с него. Да не се споделя публично негова информация. Кандис и Макрон я съди, но тя си има силни адвокати предполагам, Анди не го следя от popcorned planet. Но сега ми е по-интересно какво ще стане на 31.07 и дали Блейк ще се яви на разпита 🤔

# 1 390
Няма да се яви. Ще измисли пак някаква врътка. Когато е тръгнала срещу Балдони, е била със съзнанието, че ще го смачка почти тихомълком без никакви последствия за нея. От филма по HBO останах с впечатлението, че Балдони е като рибката Немо, плуваща сред акулите на филмовата индустрия - толкова наивен, позитивен и добронамерен човек, че чак ти идва желание да му зашлевиш един отрезвителен шамар.
И сега Лайвлито обаче ще трябва да се изправи срещу по-голяма от нея самата акула, което е страшно и да не беше лъгала, а тя е лъгала. Няма да се яви.

# 1 391
С всяко едно отлагане пада още повече в очите на публиката. Коя жертва на сексуален тормоз толкова се дърпа да си каже историята и търси да доказва очерняща кампания? Сеедно това е по-лошото от двете неща. И колко още може да отлага? Да си оттегли цялото дело и да си сърба попарата. Толкова пари имат, че няма да й се наложи до края на живота си да работи.

# 1 392
Не е до пари, а до его. Жената се е въобразила на велик режисьор, велик дизайнер и кой знае още колко велики превъплъщения.

Видеото, на което се гаври с интервюиращата я журналистка го бяха включили във филма, излъчен по HBO, и едва сега разбрах, че другата актриса, която ѝ партнира в гаврата, е Паркър Поузи от "Белият лотос". Така кофти ми стана, значи. Sad

# 1 393
  • Sofia
Аз пък си мисля, че точно заради его ще се яви.
Първо, ако не се яви - делото й отива в небитието. Тя е в капан и няма избор. Не може да има дело за SH без разпит на пострадалата.
И второ - като знае, че трябва да се яви, тя от 6 месеца тренира тоя разпит и какво ще каже. Сигурна съм, че ще се държи като примадона, ще отказва да отговори на всеки втори въпрос и ще иска през 5 мин да излиза за съвет с адвокатите й. Нейният адвокат беше писал, че ще се яви САМО за един разпит, който по закон може да трае 7 часа. 100 пъти е репетирано как да ги протака тия 7 часа.
Все пак, ако протака и т.н адвокатите на Балдони имат право да я призоват за втори ден, но там трябва да се мине през разрешение на съдията и ....

# 1 394
Емили е Джъстин Балдони имат годишнина. И тази жена през какво преминава горката. Дано това да ги сплоти още повече!

Общи условия

Активация на акаунт