Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 745
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 500
  • До морето
Излезе ми някаква статийка, как Блейк НЕ поканила Тейлър Суифт на партито за рождения си ден. Била обидена, че не я е подкрепила в труден момент и от нейна страна с приятелството им било приключено.

В коментарите отдолу Суифтитата я попиляват.

# 1 501
Тази тактика - нападай пръв още е валидна. Изпревари ,да изглеждаш чист и  спретнат.

# 1 502
Да, да. Повярвахме Joy

# 1 503
Мегин Кели е спечелила срещу обвиненията на Лайвли, че е  учатвала в организирана кампания срещу нея. Прави я на пух и прах. Много прилича на популярния лозунг от нашите протести "Мразя ви безплатно!" Satisfied
https://www.megynkelly.com/2025/08/28/megyn-kelly-reveals-she-wa … n-baldoni-lawsuit

# 1 504
  • Sofia
ПР-те на Блейк вече се опитват да борят последствията, пуснали са статии с опровержение, че никога не са пращали призовка на Мегън Кели.
Тя е отговорила, че това е в типичен Блейк стил да опита да се измъкне. Призовката не е директно към Мегън, а към фирмата, под която оперира тя. Което е просто технически детайл.
С все по-голямо любопитство чакам да разбера за какво им беше този цирк с призовки към журналисти. Що за глупост да настроиш толкова хора срещу себе си за нищо. Но, може да имат някакъв гениален план.

# 1 505
Ако има “гениален план” то това ще е на Раян - да съсипе кариерата и имиджа на Блейк без тя да разбере от къде й е дошло.
Но и той страда от това, така че не знам колко гениален ще излезне, може би умопобъркан

# 1 506
  • в сърцето на един мъж...
Да се надяваме, че от гениалните им планове нищо няма да остане и че ще загубят делото. Ще плащат една камара пари на Джъстин и справедливостта ще възтържествува.

# 1 507
Аз вече започвам да разбирам от ПР 😄. Раян имаше премиера на филм вчера в Торонто и всички се чудеха дали Блейк ще го придружи, понеже Раян не й честити рождения ден с пост и тръгнаха коментари, че ще се развеждат. Пък ако отиде, как ще се държи, език на тялото бла бла. Та ето я госпожата на модно събитие в ню йорк. Има ангажимент(оправдание) и няма как да бъде на премиерата…

# 1 508
Тейлър Суифт пак влезе в чата 😄
 Браян Фрийдман е подал иск за удължаване на срока за разкрития и разпити до след 20 октомври, ТС била съгласна да даде показания, но поради ангажименти може да го направи седмицата след 20.10. Адвокатите на Блейк веднага са оревали съда, че това е само за медийно внимние и нама нужда да я разпитват. А пък адвокатите на Суифт са пуснали официално изявление, че тя не се е съгласявала за разпит, просто не е го успорва, стига да се съобразят с нейния график и, че не е на ничия страна. Много е хитра и тя “И вълкът сит, и агнето цяло”. Съдята обаче, доколкото разбрах е отказал да удължи срока чак до тогава, но дава 10 допълнителни дена по молба на Блейк Лайвли (във връзка с разпитите на ДН, СС и ДХ). Също така разпитът на Балдони ще е на 20 или 21 сеп.
Имаше затишие, но пак стават ПР битки. Не съм чела и слушала задълбочено, понеже няма време и нерви, така че може и да имам фактически грешки. Извинете ме Simple Smile

Едит
Намерих кратко обяснение на случващото се
https://m.youtube.com/watch?v=GKGCI0beaPI

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 13:33 от raddish_dim

# 1 509
  • До морето
Излезе ми във ФБ, че Блейк е обявила, че се пенсионира от индустрията, но докато го отворя и ми изчезна. Има ли нещо вярно в това?

# 1 510
Тя се преработила, че и се пенсионира. 😁 Майкъл Кейн се пенсионира, да не са набори.😆

# 1 511
Някаква статия се въртеше, че покрай делото искала да учи за адвокат, понеже била много впечатлена от нейните.. това някакъв insider го споделил 😅. Нея сценариите я мързи да си чете, камо ли закони да учи. Нейното пенсиониране ще е принудително, понеже никой не иска да работи с нея, но тя ще го изкара, че е по нейно желание. Както се въртяха статии, че е решила да не кани ТС на рождения си ден 😅

# 1 512
В imdb има 4 нови проекта обявени.

# 1 513
  • Sofia
В imdb има 4 нови проекта обявени.

Те така си стоят на Pre-production от доста време. Ама май нищо не е започвано. Този с Ричърд Гиър още 2020 е обявен, а нищо не е направено. В останалите на актьори си стои само Blake.

# 1 514
Последната и роля ,обаче се получи доста добре ...(не съм много доволна ,но е факт) може и да прескочи оградата на общественото презрение и да работи пак...след години...

Общи условия

Активация на акаунт