Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 89 887
  • 1 549
  •   3
Отговори
# 1 515
Да, да, кой ще си вкара такъв таралеж в гащите?

# 1 516
Перез Хилтън, който от два месеца се бореше сам срещу призовката на Блейк, си е намерил някаква голяма адвокатска фирма от Невада или те са му предложили помощ сами, не разбрах. След като се се обадили да кажат, че го представляват, призовката веднага е оттеглена. Доста лошо впечатление парви това - като беше сам и уязвим, го бяха погнали, а сега веднага го пуснаха.. Лоша свдмица се очертава за Лайвли, особено с Тейлър Суифт.

# 1 517
  • София
Аз и преди съм писала-и двете не ги понасям. И Тейлър, и Блейк са едни и същи змии...само първата умее да се прави повече на ударена. И тя една приятелка...истинската приятелка би защитила дружката си. Няма да мълчи, да се крие. И тя явно толкова държи на "групичката си". Дано останалите го виждат, защото сгафят ли нещо, ще хвърчат, а тази посредствена певица ще продължава да блее и да ни занимава с любовния си живот.

# 1 518
  • Sofia
Перез Хилтън, който от два месеца се бореше сам срещу призовката на Блейк, си е намерил някаква голяма адвокатска фирма от Невада или те са му предложили помощ сами, не разбрах. След като се се обадили да кажат, че го представляват, призовката веднага е оттеглена. Доста лошо впечатление парви това - като беше сам и уязвим, го бяха погнали, а сега веднага го пуснаха.. Лоша свдмица се очертава за Лайвли, особено с Тейлър Суифт.

Някакъв адвокат го е свързал с ACLU, което е организация за защита на човешките права. Поели са неговия случай (което било трудно, понеже поемат малко случаи и само по тяхна преценка). В момента, в който са се обадили на адвокатите на Лайвли да ги уведомят, че ще представляват Перез, призовката незабавно е оттеглена.

Иначе, разпитът на Тейлър е нож с две остриета. Това, че се опитват да я разпитат не означава, че нещо важно ще каже. Даже се предлолага, че адвокатите й са я подготвили добре, така че да не се забърква. Тейлър не иска по никакъв начин да се асоциира с този случай. Надеждата при Балдони, според мен, е че отричането на Тейлър, че изобщо е замесена, ще покаже множеството лъжи на Блейк по този въпрос, понеже тя в многостранни интервюта обяснява, как Тейлър е направила това или онова за филма. Не мисля, че адвокатите на Бладони имат огромното желание да я намесват директно, по-скоро ще я ползват косвено.

А в бъдеще съм 100% убедена, че Блейк ще работи. Тя има силни връзки в Холивуд, произтича от такова семейство и има пари. Проблемът при нея е, че е нахална и няма връзка с реалността. Ако изчака година-две да се забравят нещата, ще е лесно да се върне, но тя сигурно ще нахалства да е сега и ще се набута право в неудобните въпроси.
За Балдони няма да е толкова лесно, дори да спечели делото. Той е аутсайдер в Холивуд, няма да му простят, че се е опълчил срещу една от техните. Неговият шанс го виждам в документалните филми и да разкаже за цялата драма.

# 1 519
Перез Хилтън нали вече няма нужда да си предава информаторите, та е пуснал друга бомба. Джъстин Балдони и адвокатите му били видели смс-те между ТС и БЛ (allegedly) и написаните неща не били никак добри за Блейк, както и нещата, които не е написала - сещате се 😉.  Тези смс-и при евентуално дело могат да бъдат ползвани за доказателство и след това да изтекат в медиите. Та той си мисли, че Блейк би трябвало да иска споразумение в този случай. Стефани Джоунс също била напирала за споразумение, пак според източника му. Сега си мисля дали новината за разпита на ТС от събота не беше сигнал от Уейфеър страните, че са отворени да преговарят за споразумние? Въпреки, че Браян Фрийдман твърдо заяви, че клиентът му иска да се стигне до края..

https://m.youtube.com/watch?v=n6SgIdRp94c&pp=ugUEEgJlbg%3D%3D

# 1 520
Продължавам да вярвам, че споразумение няма да има.
По-страшно за БЛ ще бъде излизането на албума на ТС. Това се очертава да е истинската бомба в близко бъдеще.

# 1 521
  • Sofia
Не съм сигурна за споразумение.
Балдони току-що е добавил двама адвокати към защитата си. Специалисти по криминални дела и обжалвания. Интересното е, че единия от тях наскоро отърва Пи Диди от тежки обвинения.
Предположенията в мрежата са, че се готвят да обжалват прекратеното дело срещу Ню Йорк Таймс и Раян Рейнолдс за клевета.

Интересно е, че днес и Тръмп обяви дело срещу Ню Йорк Таймс за лъжи срещу него. Делото е за 15 милиарда обещетение. Адвокатите им ще имат доста работа.

# 1 522
Перез също мисля, че сондира и му се иска да почне дело срещу БЛ. Големи драми и екранизации бяха колко е изтормозен от призовките. Съвсем умишлено.

Въпреки всичко, представлявайки се сам 2 месеца, успя да нанесе сериозни удари по адвокатите на БЛ и дори срещу съдия Лаймън.

# 1 523
Това с смс явно голям дерт за БЛ. Дано, дано видят бял свят!!!!

# 1 524
Перез също мисля, че сондира и му се иска да почне дело срещу БЛ. Големи драми и екранизации бяха колко е изтормозен от призовките. Съвсем умишлено.

Въпреки всичко, представлявайки се сам 2 месеца, успя да нанесе сериозни удари по адвокатите на БЛ и дори срещу съдия Лаймън.

Аз направо се чудя дали не му снасят на него хората на Фрийдман. Не знам какви са задкулисните игри и кой с кого е

# 1 525
  • Sofia
Перез е в бранша с клюките от 20 години. То не е нужно конкретно Фрийдман да му снася, пък и той има клюки за всякакви знаменитости. Според мен играе с разни журналисти, които пък имат инфо от ПР-и и т.н изградена верига. Шоубизнесът в Америка е изграден от брънки от години и даже се самоподкрепя така. Пък и не съм забелязала Перез да изнесе кой знае колко тайно инфо. Според мен, подразни Блейк по-скоро с драматичните прилагателни, които измисля за нея Simple Smile

Относно смс-те на Блейк до Тейлър - вероятно намеква, че в тях няма никакво оплакване за сексуален тормоз.
Между другото, изтече и кореспонденцията от страна на Wayfayer за създаването на сайта, на който пуснаха всичкото мръсно бельо от делото и лъжите на Блейк. Толкова битка за тях, но и там също май няма да излезе нещо голямо в полза на Блейк. Говорят си как да представят достоверно истината, няма помен от клеветническа кампания с лъжи.

# 1 526
  • Sofia
Пак съм аз, но след разни дребни и многобройни размени на документации и удари, днес има голямо раздвижване, понеже Wayfarer най-накрая правят сериозен ход и подадоха Motion for Judgment on the Pleadings.
Тук има едно видео, в което е много добре обяснено:
https://www.youtube.com/watch?v=Rl4OHPaXrBE&t

Накратко казано - изпращат искане до съдията, с което молят съда да реши делото само въз основа на подадените писмени документи, без да се събират доказателства или да се провежда процес. Аргументът е, че дори ако всички факти, изложени от другата страна, се приемат за верни, те не водят до правни последици. На практика казват, че нищо, събрано от доказателствата в момента, не би трябвало да води до процес, тъй като нищо от събраните неща не е против закона. Те са обосновали доста добре юридически, сега адвокатите на Лайвли трябва да отговорят.

Интересно ще е какво ще реши съдията. Ако гледа реално, би следвало доста от обвиненията на Лайвли да отпаднат, поради пълна липса на правни основания. Нооо, знаем, че тук нищо не се знае. Едно наум, че Балдони и сие наеха адвокат по обжалванията, което би оказало някакъв натиск на Лаймън да се опитва поне привидно да спазва закона, понеже всяко негово грешно решение сега се гледа под лупа и се събират аргументи за обжалване.

Още нещо интересно - адвокатите на Wayfarer бяха отравили искане за разпит на човека от Сони, който беше присъствал на скандала. Днес Езра, адвокатката на Лайвли, е изпратила искане, на самия разпит, тя да е първата, която ще го разпита. Което е нечувано, винаги който заявява разпита има право първи да разпитва. Ето видео и по този въпрос:
https://www.youtube.com/watch?v=X8Hak0owB6c&t

# 1 527
Аз искам само са благодаря за информацията! Чета и следя с интерес всичко, което споделяте тук.

# 1 528
И аз благодаря за информацията, чета с интерес и се изумявам от наглостта на Блейк и екип.

Прави ми впечатление, че рядко в медиите отразяват вече развитието по делото, сякаш има медийно затъмнение и Блейк се надява всичко да мине и замине за година-две и после пак.

# 1 529
  • Sofia
По-скоро понеже процесът навлезе в много юридическа фаза, сега са разни процедури в края на периода за разследване, който двете страни имаха. Трудно се обяснява това с гръмки статии.

Ноооо, това дето нагоре ви писах, че е нечувано адвокат, който не е поискал разпита да настоява да е първи - адвокатката на Блейк го получи!! Съдията е дал право на нея да започне първа. А всички адвокати, които гледах, казваха че това няма как да стане. При тоя съдия, явно има!

Общи условия

Активация на акаунт