Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 110 761
  • 1 867
  •   2
Отговори
# 1 545
  • Sofia
Пак съм аз Simple Smile

Новините от последните дни:

Съдията разкри записа, на който някаква девойка е записала как се оплаква от Балдони на Стивън Соровитз (милиардерът). Балдони бил вербално агресивен към нея, не го искала на премиерата.
Оказа се, че е някаква девойка Клеър, дето била мечтала да направи филм по някакъв сценарий, Уелфеър се съгласили да я продуцират, филмът не е постигнал никакъв успех. Тя нещо се изпокарала с Балдони, на записа (който е направила незаконно) се оплаква на Соровитз, той май и отговаря, че няма проблем, няма да се появява и изобщо сякаш е искал да спре да ги занимава със себе си.

Та, записът няма нищо общо с SH, не става ясно за какво се е скарала с Балдони, никакви детайли не казва, обадила се на Блейк и й дала записа. Според всички адвокати, записът е нерелевантен към делото и съдията няма да позволи да се ползва, понеже няма как SH да се докаже с някаква история че Балдони някога се скарал с някого (то даже изобщо не става ясно за какво е спорила с Балдони). Филмът е някакъв инфантилен, има 6/10 в IMDB.

Другото, което стана ясно е, че съдията разсекрети договорът на Блейк. Получила е 1.8млн за филма + 10% от приходите, т.е доста парички е прибрала НО така и не е подписала договора, за да ги изнудва с това. Блейк не успява да покаже подписано копие, с което потвърждава твърденията на Балдони за изнудване.
Има и интересни клаузи вътре, как ще получава по 100000 бонус ако я номинират за Глобусите, Оскар и т.н
Също - осигурени права да има дума по избора на гардероб, джакузи, хотели за бавачки и т.н.

Като цяло, договорът в случая играе като потвърждение на адвокатите на Балдони, които показват, че тя не е подписала като служител, а като фирма и че е имала доста контрол, т.е не е била в подчинена позиция.

# 1 546
Тя нали твърдеше, че няма бавачки? Не че очаквам да си гледа децата и невръстното бебе сама, докато снима де, ама уж перфектната двойка на Холивуд се редуваха кой как да работи, за да си гледат децата сами..

Имало е точка в договора, че ако има някакви претенции не може да ги съди, а трябва да ходи на частен арбитраж в Калифорния, нещо от сорта. А тя като не го е подписала, как си е получила парите за филма или не й е платено изобщо?

# 1 547
  • Sofia
Всичко си е получила. Адвокати обясниха, че това, че не е подписан не го прави непременно невалиден, ако и двете страни са изпълнили задълженията си по него. Но, ако беше изчезнала по средата на филма, щеше да затрудни отсрещната страна да иска да го изпълни, което си е вид изнудване, понеже работят постоянно под този риск.

# 1 548
Много се радвам, че пуснаха договора. Дори в масовите медии го отразиха. Като цяло обаче хората се измориха от това дело. Имат Blake Lively fatigue 😅, но аз продължавам да следя и се надявам справедливостта да възтържествува

# 1 549
Съдията е разпоредил на Лайвли и Уейфеър страните в рамките на два дни да положат съвместни усилия и да качат аудио файла от записа на Соруиц и тази Клеър, тъй като тяхната електронна система не поддържа аудио файлове (или точно тзи формат, не знам какво са лъгали адвокатите на Блейк). Много ще ми е интересно да чуя как няма нищо инкриминиращо на този запис, който междудругото е направен нелегално. В някой щати в Америка се изисква изрично устно съгласие, когато се записва разговор.

# 1 550
Блейк и ПР-те й са мега зле. Сега се сетили да постват за домашното насилие 🫢 Ни в клин, ни в ръкав. Но това идва точно след като записът на Стив Соруиц и Клеър някоя си изтече. Бяха го предоставили на CD в съда 😂. Не съм го слушала, но като гледам отзвука май няма нищо лошо в него. Говорят за драмата около премиерата на филма, дълъг е около половин час. Един цитат чух от СС за Блейк: нещо от сорта, че има приятни хора, има и Блейк, не че е лоша, просто била “различна” 😂

# 1 551
Ще падна!

# 1 552
Кога беше делото?

# 1 553
  • Sofia
Мда, записът изтече, интересен е. Моите изводи:
1. Стив Соровиз е страхотен шеф. През цялото време казва само, че АКО се наложи и ако Блейк и Раян прекрачат границата, ще защити с всичко нужно студиото. Постоянно говори за защита. Използва наистина израза, че ще защити хората си, както Израел се защитава от Хамас и след това ще има два трупа. Но това е казано доста образно и веднага пояснява, че не става дума за физически мъртви, а че има предвид, че те ще са като мъртви за него.
2. Тази Клеър е видимо подставено лице, тя насочва разговора към филма на Блейк и разпитва какво става там. Напомням, че записът е направен през август 2024, когато няма никакви SH обвинения, а само проблеми на снимките, създавани от Блейк. Стив говори много приятелски с нея, много любезно, не използва лоши думи за Блейк, казва че не се разбират с нея, защото е различна, не иска да каже, че е лоша или т.н.
3. Клеър НЕ споменава НИТО една дума за проблеми с Балдони (преди да се разсекрети записа твърдяха, че Клеър е говорила със Стив с оплакване за Балдони). В един момент Стив споменава как всички обичат Балдони, тя изобщо не възразява, някак даже остава впечтлението, че тя всъщност не го познава). Това е най-шокиращо в разговора - Клеър подава декларация, че е имала супер много проблеми с Балдони и разговорът, който прилага за доказателство НЕ съдържа нищо за това).
4. Клеър през цялото време се мазни и даже започва разговора колко са прекрасни всички в Уейфеър, та всичките и обяснения по делото звучат нелепо.

Извод - този запис с нищо няма да помогне на Блейк, даже обратното. Дори и да позволят да се ползва, което изглежда малко вероятно, понеже е незаконен.

ПП. И нещо забавно - Стив казва колко по-лесно и приятно се работи със Скарлет Йохансон. Simple Smile

# 1 554
Това със Скарлет ще да ги е жегнало, особено Блейк. Тя много иска да е като нея, даже гледах че я копира с многото пиърсинги на едното ухо. Тази Crazy eyes Clair както й викат не спря да прекъсва Стив и да се хили като зелка. Егати тегавия събеседник. На мен ми беше интересно, че тоя цитат на СС (ще похарча милион долара за да ги довърша или убия не си спомням точно), който адвокатите на Блейк бяха използвали гръмко в документите си е сгрешен. Толкова ли са зле или не са очаквали да се стигне до тук?

Делото би трябвало да е през март 2026

# 1 555
Дотук само манипулации и изопачаване на факти от Блейк и компания.

# 1 556
Половин година до делото, то не остана. Нямам търпение

# 1 557
Като жена ме е срам от действията на Блейк, Колин Хувър, Лиз планк и тази Клер - ку******и изпълнения.

# 1 558
  • Sofia
Блейк е решила да отклони разговорите от записа, като се появи по зърна Simple Smile
Скрит текст:

# 1 559
Като помислиш , не е грозна, има потенциал,  що няма  акъл?

Общи условия

Активация на акаунт