Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 107 718
  • 1 832
  •   2
Отговори
# 1 830
Извинявам се, но от второто изречение нищо не разбрах.
Може ли малко по-просто обяснение?

# 1 831
Съжалявам и аз не се разбирам понякога 😂 Ако е за Скутър Браун - музикален продуцент, който купува музикалната компания, която притежава оригиналните песни на ТС от първите й 6 албума. Тя го обвинява, че й е откраднал изкуството, че я е тормозил с години и някви такива неща в нейн стил, докато не си връща правата мисля, че беше миналата година. Армията й естествено залива Скутър с хейт и смъртни заплахи. Той  я моли да им каже да спрат, но тя отказва. Оказва се обаче, че бащата на Тейлър е взел едни 15 млн при продажбата и на нея й е предлагано да си откупи тези “мастърс” на песните им викат, но тя не го е направила (тук не съм сигурна дали е точно така), а после е оревала света. Това сега го чета отгоре отгоре, не че я следя толкова.

Как се свързва той с делото? Пак отгоре отгоре съм чела и не знам дали е на 100% така, но Скутър има някакво участие в ПР-агенцията, която Джъстин Балдони наема след скандала Таг ПР на Мелиса Нейтън. Там е искала да се прехвърли и Дженифър Ейбъл, на която й взеха неправомерно телефона. В смс Мелиса казала: “добре, че не замесиха Скутър” някъде го мернах това. Та сега цялата сага между Тейлър и него излиза на яве и Скутър от лошия май ще излезне потърпевш. Та може и карма да е и Тейлър да страда заради това, а може и някой да й е скроил капан, за да я изобличи най-накрая тая самозабравила се близо 40-годишна тийнка 😃

# 1 832
  • Berlin
Не мисля, аз в този случай аз съм на страната на Тейлър без съм много навътре с детайлите. Тя си презаписа всички песни и вече не е зависима от тези мастърси. Скутър Браун е работил и с Джъстин Б. и Селена Гомес мисля, но вече никой от тях не е при него.

Общи условия

Активация на акаунт