Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 656
  • 1 673
  •   2
Отговори
# 1 455
Аа ясно, много хитро са я изиграли. Аз си мисля, че Блейк е много, много тъпа. Нещо като Светлана Гущерова и изобщо не схваща какво става в момента. Сеира е пълен

# 1 456
  • Sofia
Всъщност, адвокатите й са много опитни. И те прилагат всички възможни хватки, освен това изглежда разполагат с неизчерпаеми финанси.
Единствената им грешка е, че не очакваха отсреща също неограничени финанси и по-добра  PR стратегия. Този сайт много ги прецака, защото тези доказателства обикновено остават скрити до делото.
И големият им проблем си остава дали Блейк има каквито и да е доказателства. Ако не ме лъже паметта, до 15ти е срокът за разпити. Очаквам, веднага след него, адвокатите на Балдони да поискат пълно отпадане на обвиненията за клеветническа кампания в пресата, поради липса на каквото и да е доказателство, което да се представи пред бъдещите съдебни заседатели.

# 1 457
Аз все се надявам след време всичко да излезе наяве.

Ретроградният Меркурий също не е добра основа да се явяваш на разпит. Колкото и да са я тренирали, тя си е с логорея, пренавита и нервна. А и е ясно, че не е особено умна. Няма шанс срещу интелекта на Фрийдман.
ТФ кога и дали ще се явява на интервю?

# 1 458
  • Sofia
Със сигурност. Беше посочил няколко дати, не знам на коя се спряха адвокатите на Блейк. И него го очаква тежък разпит и много капани. Пак да кажа, че този близко-приятелски начин, по който й е близал подметките, може да го вкара в проблеми.

# 1 459
NBM, имах предвид Тейлър Суифт, че последно не съм сигурна дали тя ще бъде разпитвана или се споразумяха да не бъде.

# 1 460
Фрийдман оттегли призовката към ТС, ако това я освобождава от разпита де. Не знам дали са се споразумяли нещо с нея.

# 1 461
От екипа на Фрийдман са отговорили на последните мрънканици, свързани с разпита.
Както винаги, нивото е високо и аргументите им са с конкретика. Най-якото е, че в становището си, се позовават на примери от практиката на съдията в миналото. Да го видим сега този Лийман какво ще прави.

# 1 462
  • Sofia
И съдията е отговорил. Премахва скрития транскрипт на разпита на Блейк от документацията. И предупреждава Перез да ползва приличен език.
Не разбрах дали е наказал Браян Фрийдман (което Блейк искаше) и защо е копирал и разкрил засекретеното изречение от искането на Браян Фрийдман, където вече става ясно, че на разпита Блейк е признала, че няма никакви доказателства за клеветническа кампания.

# 1 463
Много се извинявам, но от къде го премахва този транскрипт?

# 1 464
  • Sofia
Адвокатът на Балдони беше приложил към някакво конкретно искане закрито копие на целия разпит.
Съдията го премахва от документацията по делото, т.е изтрива се и не влиза в архивите по делото към това искане (поне така си представям аз процесите).
Съдията смята, че за конкретното искане не е имало нужда да се прилага целия разпит и това е направено нарочно за PR цели. Има основание, че е нарочно, по-интересното за мен е дали ще наложи глоба на адвоката на Балдони.

Пускам и едно много хубаво обяснение на адвокатката, която следя, за това защо съдията позволява Блейк и адвокати да ровят към текушия момент и се опитват да вкарват инфлуенсъри и т.н, при положение, че всички те започват да коментират СЛЕД като Блейк заведе делото:
https://www.youtube.com/watch?v=1EECXEqiaE8&t=192s

Простичко казано, по някакви стратегически причини, адвокатите на Балдони все още НЕ са поискали съдията да прецени кога е моментът, в който претенциите за клеветническа кампания спират и започва периода, в който Балдони и адвокати имат право да се защитават по заведеното дело.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 23:41 от NBM

# 1 465
Оставят ги да се излагат според мен.                                                           

# 1 466
Е то беше ясно, че съдята ще отреже Уейфеър. Малко тъпо твърди, че те злоупотребяват със съда, докато адвокатите на Блейк много често лъжат и бълват простотии на кг. Това дело на мен ми се струва, че се води за публичното мнение повече, отколкото за самия съд и присъда. Да кажем, че това е може би най-скъпият ПР, който Джъстин ползва, за да си изчисти името Simple Smile

# 1 467
Досега нямах възможност да чуя Перез Хилтън, но днес от сутринта ме забавлява. Той направо се подиграва с БЛ, адвокатите ѝ и съдията.
Няма намин от кантората на Фрийдман да не хвърлят око на документите, които изпраща.

# 1 468
Даже прекалява Перез, но Блейк го намеси в делото, така че сама си го изпроси 😄 представям си подчинените на съдята как тайно се надсмиват, като четат

# 1 469
Кой е Перез?

Общи условия

Активация на акаунт