Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 105 861
  • 1 797
  •   4
Отговори
# 1 785
То и адвокатите й не виждат доказателства, но се пробваха да изкарат заснемането на филм с предварително написани сексуални сцени по книга със сексуално съдържание като нещо нередно. Докато не се разкриха доказателствата, затова сега се пробват малко да изместят фокуса с “враждебна работна среда”. Оказа се, че до разпита на Блейк тя така й не е прочела книгата, а само части от нея и то само за сцената на покрива споменава. Изабела Ферер пък я била чела три пъти, но не си спомня, че в книгата има част, където младата Лили облизва няква лъжица и гледа гаджето си провокативно. И това Балдони като я е накарал да го направи се била почувствала неудобно. Ми кой те кара да се снимаш във филм като си толкова “невинна” и притеснителна? Пълни тъпачки излезнаха всичките. Балдони ги бил тормозел, като говорел за домашното насилие по време на промотирането на филма, а те не и за това получили негативни коментари, заради Балдони щото той нарочно го правел?! Блейк пък толкова се засегнала, че Балдони и казал, че е секси и посочил с ръка към гърдите си, че направо пуснах сълза. Дето ходи полугола и прави на бебето си торта във форма на ци*и…

# 1 786
Глупави жени, без образование и без реална представа за света. Дори като актриси са на ниво статистки.
За мен е интересно какво се е разбрал Фрийдман с адвокатите на ТФ.
Тези колежански сплетни и обиди, които излизат сега са нищо с онова, което би могло да се разкрие. Все още нищо конкретно не показва, че двете са поръчали статията в НЙТ.
100% тези, които наемаха БЛ и РР на по-късен етап за пи ар са се погрижили много следи да се заличени.
Интересно какво ще се разсекретява тепърва.

# 1 787
Ето как е трябвало да изглежда постера за филма. Сигурно е работна версия, иначе нещо не ми харесва на мен. Пише името на Балдони цели 3 пъти. На Блейк сигурно са й викали линейка, като е видяла. Нали си спомняте, че на another simple favour й бяха написали името по-високо от на Ана Кендрик 😂 Интересното е, че Колин Хувър казва на Блейк: “Трябва да си само ти на постера”. Подмазвачка 🤨

# 1 788
Съспиха му и филма, и живота…
*
Още нещо интересно… Братът да съдията (Дъг Лаймън) е режисьорът на „Самоличността на Борн“ (The Bourne Identity), в който участва кой… Мат Деймън.

Двамата работят заедно и през 2024 г. във филма The Instigators. Отново – Дъг Лаймън е режисьор, а в главната роля е Мат Деймън. Там пък Мат Деймън си партнира с брата на Бен Афлек – Кейси Афлек (който е и сценарист на филма). А сред продуцентите е Бен Афлек. 😆😆😆

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 17:50 от Аня

# 1 789
11 файла (видео, аудио, имейли) не са били качени в докета поради технически причини, твърде големи файлове или нещо такова. Служителката не е била много на ясно. Та тази ютубърка/адвокатка е изпратила официално запитване чрез имейл, за да види кога и как ще са налични. Дали е технически проблема или нещо пак се правят адвокатите на Лайвли?

https://m.youtube.com/shorts/Lup7RUlOI5g

# 1 790
  • Варна
Попаднах сега на статия за мейла на Райън Рейнолдс до Колин Хувър..още доказателства, че тези хора си мислят, че са цар и царица на света:
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-15490415/amp/ryan- … over-ends-us.html

Отделно, вече и Page Six, пишат негативно за Блейк, обърнете внимание на заглавието:

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-15490415/amp/ryan- … over-ends-us.html

# 1 791
Прави впечатление подходът му да прави комплименти - казвам подход, защото е еднакво формулирано не само в писмото му до Колийн Хувър, но и в писмото му до Джъстин Балдони, където го моли да отложи снимките: "жена ми е страхотна, велика, неповторима в това, което прави; а, между другото, и ти също".

Крайно неприятен човек с претенции все едно е център на вселената.

# 1 792
  • Варна
Точно…Ходи навсякъде и хвали жена си.
Представям си, ако мъжът ми започне да пише такива излияния на хората, с които работя, ще го приема за крайно навлизане в личното и професионалното ми пространство, отделно и ще си умра от срам направо.

Знам, че на всеки един човек бракът и партньорството в живота изглежда по различен начин, но за мен лично, това си е чисто задушаване. Като какъв точно РР пише такива мейли да поздравява Колин Хувър. Ако са дългогодишни приятели разбирам, но случая тук не е такъв.

# 1 793
Най-много ми хареса как представител на Sony нарича, че БЛ е демонстрирала “epic-level stupid”…
То реално е свързано с решението ѝ да лансира продуктите за коса успоредно с премиерата на филма, но важи за нея на 100%.
*
А като се четат словесните разстройства на РР отново е ясно едно – клоунът не е ДБ.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 11:39 от Аня

# 1 794
  • Sofia
Песните на Тейлър Суифт се пълнят с негативни коментари. Същото се случва и със страницата на шоуто на Травис Келси. Има общо възмущение, но да видим дали ще доведе до нещо.
Раян и Блейк са подхождали еднакво към всички - едно подмазване, излияния, лъжат и мажат, за да пробутат своята версия. И всички са се закачили на клона, всеки гледа да отиде при парите.

За делото- очаквам до съд да стигне много орязана версия на обвиненията.
Но, откъм ПР гледна точка ще е интересно какво ще се случва. Всички замесени са потънали дълбоко. Тейлър сигурно отдавна е готова с план как да "изплува", все пак има най-добрата ПР-ка в света, по всеобщо мнение.

# 1 795
То всяко чудо е за три дни. На Тейлър 100% ще й се размине, а като мине делото много бързо ще се забрави всичко като цяло. Сега, друг е въпросът в техните среди как ще ги гледат специално Блейк и Раян. Ще трябва да избягват публични изяви малко повече от 3 дни 😂

# 1 796
Интересно кой оттук нататък би вложил пари в продукция с тяхно участие?
И също - колко пари ще загубят в цялото това фиаско. Просто е невъзможно да го спечелят това дело. А след това Джъстин може да заведе и своето за огромна сума.
А ако тия галфони нямат приходи дълго време, какви ще ги къдрят?

# 1 797
Ще направят 5-то.

Общи условия

Активация на акаунт