Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 106 752
  • 1 825
  •   3
Отговори
# 1 815
Интересно дали с тази атака по принцесата не са правили услуга на едни други техни клиенти?!
И аз си спомням, че тогава изяде бая голям хейт и скоро след това започнаха и драмите около филма. Явно се е самозабравила последните години. Между другото WME - агенцията за таланти, в която са Блейк и Раян, представлява и Мегън Маркъл. Те уволниха Джъстин Балдони без да им мигне окото. Дано и от тях да има отлив сега, като се вижда колко са неадекватни.
Същата агенция представлява и кланът Кардашиян. Ким Кардашиан дори беше качила и пост за Кейт - "On my way to go find Kate". Според мен си беше координирана атака от много клиенти на агенцията срещу Катрин. Тогава се размина на агенцията, сега също ще им се размине.

Реално тази агенция си представлява булита, самите създатели на агенцията също са булита. Но явно с връзки и подкрепа, щом са още в бизнеса и със силни позиции

# 1 816
Интересно дали с тази атака по принцесата не са правили услуга на едни други техни клиенти?!
И аз си спомням, че тогава изяде бая голям хейт и скоро след това започнаха и драмите около филма. Явно се е самозабравила последните години. Между другото WME - агенцията за таланти, в която са Блейк и Раян, представлява и Мегън Маркъл. Те уволниха Джъстин Балдони без да им мигне окото. Дано и от тях да има отлив сега, като се вижда колко са неадекватни.
Същата агенция представлява и кланът Кардашиян. Ким Кардашиан дори беше качила и пост за Кейт - "On my way to go find Kate". Според мен си беше координирана атака от много клиенти на агенцията срещу Катрин. Тогава се размина на агенцията, сега също ще им се размине.

Реално тази агенция си представлява булита, самите създатели на агенцията също са булита. Но явно с връзки и подкрепа, щом са още в бизнеса и със силни позиции
Аз друго имах предвид - и тази отвратителна случка в биографията на Лайвли също осветява лицемерието на Тейлър Суифт. Защото е напълно необяснимо приятелството й с такъв груб и безчувствен човек, при положение че се заявява като жертва на груби и безчувствени хора и като видна боркиня за справедливост и доброта. Гнусна е много. Трябва да издигне златна статуя на Кание Уест, че й даде коза "жертва"  - иначе щеше да си остане с посредствени постижения, които съвсем естествено биха отговаряли на посредствените й певчески възможности и посредствения й композиторски талант.
А Кание, колкото и странен да е (меко казано), е бил напълно прав  - днес никой не знае спечелилата песен/клип на Суифт,  а загубилата песен на Бионсе и хореографията към нея и сега са културен феномен.

# 1 817
Истината е много ясна – БЛ си е простакеса. Добре че е забърсала РР. Това ѝ е бил статута – жената на еди кой си, който пък добре че се е захванал с разни бизнес проекти, че от актьорство нямаше да е толкова богат.
Интриги на ново шестокласници.

# 1 818
Тези смс-и са отпреди началото на снимките на филма.Дали ще има ли нова партида от по-късен етап по време на снимките и след или това е всичко?

# 1 819
Очакват се още.
Ужасни са и съобщенията с Брандън Скленар. То беше ясно, че той е мекотело, но да се прочете, че е написал нещо в духа, че се радва , че сериалът 1923 приключва и че иска да продължи напред към нови проекти…

Именно Тейлър Шеридан и 1923 го направиха известен. Адски неблагодарно от негова страна да изплюе такова нещо.
Много се надявам тази му неблагодарност да го закопае.
Иначе БЛ пък го нарича thirsty… и в коментарите в ИГ го заливат с подигравки. Абсолютно заслужено.

# 1 820
  • в сърцето на един мъж...
Ауу, толкова да го харесвах Sad Много гнусно от негова страна

# 1 821
Скленар e добър актьор, но с много лоша преценка. Помня по време на турнето на филма как се мазнеше на Блейк и принизи филма и актьорската си игра до едни цветенца - участваше във всяко едно малоумно събитие на Блейк - как познава цветята, аранжира цветя, ходеше с дънки на цветя и тн

# 1 822
А Блейк в смс към него казва: “аз съм ти сводник, сложи си къса полички и отивай на ъгъла” (не знам какъв контекст беше), но това, ако Джъстин или Джейми го беше написал, щеше да гърми пресата. Двулични, глупави хора.

Поздравът на Джейми към Джъстин за рд:
https://www.instagram.com/jamey_heath_/p/DT678THlPJf/?img_index=1

# 1 823
Чудесен поздрав.
Чак е неудобно да им се четат писанията на актьорчетата. И каква важност си придават… Такава простотия…
Много е яко как с толкова копаене така и не можаха да изтръгнат от ДБ една лоша дума, обида и при все факта, че е бил под такова напрежение и тормоз.
Докато действията на БЛ, на клетия ѝ мъж РР – всичко е посмешище. Постарала се е да отрови и атмосферата на този проект, точно както е направила с Клюкарката.
Фрапиращото е, че тогава може да се оправдае с младост, глупост, но сега… 40-годишна женица с 4 деца да се държи като изтрещяла тийнка. Лудница!

# 1 824
Има петиция да се премахне продуцентската марка на Блейк. Оставям линк:

https://c.org/yNZt2kTTWz

# 1 825
  • София
Аз Тейлър никога не съм я харесвала-както съм писала 100 пъти, но например изпитвах симпатии към Селена Гомес.Преди няколко години, обае, на някакви награди ги бяха снимали как сплетничат...даже вече не помня за кого беше, но тогава ми стана неприятна и Селена и запонах да ги забелязвам колко са гнили всички около Тейлър, тогава и Блейк ми опротивя, тя се и дооака с публикацията за Кейт. Според мен Тейлър е в центъра и около нея гравитират девойки и каки с подобно светоусещане и маниер. Хич не е само Блейк виновна, централната си ги провокира и върти около себе си. Бяха се самозабравили и минали явно всякакви граници-докато си обран ти минава номера, но в един момент някъде срещаш отпор и хората виждат какъв си.Даже, макар че смятат РР за ненормалник, все си мисля, че жена му е по-фриволна и луда.
Надявам се да не видим нищо съществено вече от тях, но като знам каква е холивудската преценка и предпоитанията на феновете в щатите...Едни Аштън и Мила Кунис ги кенсълнаха, без реално нищо лошо да са направили, само защото бяха достатъчно глупави да напишат някакви тъпи писма, докато още са вярвали, че дългогодишния им приятел е невинен. А тия криваци, доказано арогантни, нахални и съсипващи животи, изнудващи някакви хора да им ходят по гайдата...те ще си останат там и ще ни досаждат.

Общи условия

Активация на акаунт