Перилни препарати и омекотители - 77

• 44 149
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Значи правилно не ползвам червеното, хубаво е че го потвърди някой че да не се полъже някой друг. Аз бели неща нямам, но на бяло наистина ще е бедствие.

# 46
Значи правилно не ползвам червеното, хубаво е че го потвърди някой че да не се полъже някой друг. Аз бели неща нямам, но на бяло наистина ще е бедствие.
Аз за пръв път го ползвах за такава цел, че в конкретния случай Спотът не махна две петна. После пробвах с обезмаслител, Окси и след него с  Fairy.  След 10 минути имах две червени петна, мазни не знам дали имах Simple Smile 
Червените петна ги махнах с препарат за почистване на баня Доместос. За това време щях да съм изпрала и сушилнята щеше да е наполовината на програмата.

# 47
  • до най-прекрасния мъж
Аз и с веро съм пробвала, но не на бели дрехи и не с червено Fairy. Другите цветове не оставят петна. А може и някаква реакция да е направило. Между другото, на дъщеря ми се появиха сини петна по една блузка, с която беше ходила на детска градина. Не е от сапунени балони, там не играят с такива. Не се изпраха и я оставих за домашна. Но пък имаше мазни петна преди това. Вероятно някаква реакция между препаратът против петна (не помня какъв ползвах тогава) и петното. Между другото, Спот маха много добре оцветяването, а тестът маха мазното.

# 48
Мазнато при мен пада когато го натъркам със сапун за петна. В момента имам на Криспа. Миналата седмица успях да спася торбичката в която детето си носи плодове на училище - ленена е и той да вземе да си сложи остатъка от кюфтетата по чирпански в нея ама кутията колко затворена..... съжалявам че не снимах преди   и след. Хем мазно, хем червено от доматите и пипера. Изпра се идеално.

# 49
Спреят на Dr.Beckmann за петна от дезодорант и др. успява да се справи, но ако петната са пресни. Ако петната са стари няма резултат. Превантивно пръскам малко от спрея, след всяко носене и преди пускане в пералнята. Не всяка дреха има петна, но на белите най-често се появяват.

# 50
  • София
Видях вчера Персил прахообразен и за цветно, и за бяло на промоция в аптеки Ремедиум (по-специално тази на ул. Денкоглу) Ето ги цените

# 51
  • София
Видях вчера Персил прахообразен и за цветно, и за бяло на промоция в аптеки Ремедиум (по-специално тази на ул. Денкоглу) Ето ги цените

Прахообразният за 20 пранета е на доста добра цена. Радвам се, че започна да се появява и този за бяло пране.

# 52
Здравейте!
Моля за съвет.
На анцунга на хлапето има едни петна, които подозирам, че са от желе за игра (slime).
Изпрах го и силно се изненадах, когато видях, че са си още там.
Стои като засъхнала капка лепило, например.
Препоръчайте с какво да третирам, не ми се ще да пробвам всичко налично и накрая да ги запечатам.
Слагам снимки, ако биха помогнали в диагностиката Simple Smile
Скрит текст:

Благодаря!

# 53
  • Бургас
Няма отърване от това нещо.

# 54
  • оттам, откъдето започва България
И според мен не може да се оправи, защото самите влакна не са изцапани, а са увредени.(поне така ги виждам на снимката)

# 55
Благодаря! Не е това, което ми се искаше да чуя, но - каквото е. Simple Smile

# 56
Здравейте! Първо да започна с оправданието 😅 - последвах линка с темата “Какъв препарат ползвате”, но е от 2009 и е заключена.
Имам казус относно кожата на моя син - 7-месечно бебе - затова се включвам с молба към други мами за препоръка.
На бебчо му излезнаха лишеи, съветът на педиатъра беше да сменим козметиката (до момента използвах Мустела, вече е с А-Дерма), както и перилния препарат. Използвам Тео Бебе с лавандула. Щом свърши опаковката, ще купя друг. Какъв обаче?
Чета с изчистен състав били Friendly, Planet Pure, Fairy, Frosch… и още много. Пазарът е наситен, а аз колкото повече чета, толкова повече се обърквам.
Стигнах и до съществената част. 😅
Вие от кой “чист” перилен препарат сте доволни?
Важно за мен е да щади кожата на детето и същевременно да изпира отлично на ниски температури.
Благодаря предварително за отделено време от всяка, споделила своя опит! 🫶

# 57
  • до най-прекрасния мъж
НЕ препоръчвам Сано. Ние избутахме до две години с него, но доста петна пропусна. Вече пера с този, с който пера и нашите дрехи, зависи какво съм купила.
Не мисля, че има такъв прах - хем да е изчистен, хем да изпира достатъчно добре бебешките дрехи. Особено когато се появят и петна от храна.

# 58
Това препоръчвам, както и пране на високи градуси, допълнителни изплаквания и без омекотители.

# 59
Пускайте допълнително изплакване също.

Общи условия

Активация на акаунт