Отговори
# 60
Аз пък наистина мисля, че "сценаристите" жертваха образа на Суна и от тук или ще я гледаме много епизодично или ще сложат край на нейната история. В някаква степен и с това си обяснявам много по-голямото екранно време на Берил сега. Да видим ...

# 61
Аз все повече вярвам в теорията за комата.😃

# 62
Феро бей може да е спокоен. Сейран нали му каза , че никога няма да се откаже от него , каквото и да се е случило. И......започва голямата Сейферска любов , която аз няма как да разбера. Сори !

# 63
Споко Ками,кома ще излезе или пък Суна го е лъгала Joy
Да не задълбаваме,Сейферска любов има и ще има Heart
Свършиха ми лайковете,но всичко съм харесала
Епизода не ме натовари,дори ме разсмя накрая
Чакам 92..

# 64
Споко Ками,кома ще излезе или пък Суна го е лъгала Joy
Да не задълбаваме,Сейферска любов има и ще има Heart

Е, то това е голямата любов - да простиш непростимото. Може да съм гадна , ама искам и на Феро да му се наложи да прощава такова нещо. Само че нашето момиче прекалено морално. Случи на жена той.

# 65
Сейран що трябваше да е простреляна баш в корема? За да не може да има деца и да гледат с Ферит това от Суна ли?

# 66
От това, че Ферит притваря очи облекчено, си вадя извод, че наистина нищо не е станало. Той е повярвал на думите на Суна и няма спомен за такова нещо. Суна се е възползвала. Когато в стаята си той говореше на себе си, ако добре разбирам руския превод, той бе отчаян от всички жени в живота му, които са се възползвали от него. Той чувства и, че Суна се е възползвала от него и го изнудва за близост.

# 67
Актрисата, която играе Айшен писа, че напуска / последни три дни снимки, нещо такова беше написала/. Изглежда ли ви, че се изчерпа ролята й?

# 68
Благодаря за новата тема, Мистери!🥰🍀🌻
Надявам се, че ще се събуждаме! Всичко стана черно-бяло...Дано е кома!

Епизода беше непоносимо тежък за мен! 😭😭🤕🤕🤕

# 69
Сейран що трябваше да е простреляна баш в корема? За да не може да има деца и да гледат с Ферит това от Суна ли?

Stasha_a, надявам се да не стане така, но от тези сценаристи не се знае какво може да се очаква. 🙏🏻 Суна също е простреляна в корема. Специално върнах да видя.

# 70
Според мен Айшен трябва по някакъв начин да я разкрият , ама може и тя като Серпил просто да изчезне.

# 71
Трябва ни не един 🦄, а цяло стадо 🦄🦄🦄🦄🦄

# 72
Значи, Пинкбърд, викаш и да е била бременна, е отишло. 😁

Извинявам се, груб ми е коментарът, ама ме дразни тази Суна.

# 73
Еййй,много сте черногледи,всичко под лупа.Той наистина въздъхна облекчено...Знаем Феро,че като се напие,заспива безпаметен.Тя се е възползвала от него,тази жена е луда за връзване.Ако не е кома,ще има големи разправии,не знам какво разбра Сейран,нооо Ферит ще си го заслужи и дано му е за урок.Който не мисли,като побеснее така става.Не знам защо,но аз която изобщо не вярвах в комата,започнах да клоня към нея.Няма как иначе да реабилитират Абидин,Суна а и най-важния фактор за мен,спойлерите,че Серпил и Асуман се връщат.Ми то направо отиваме в 73 епизод тогава.Да видим..Перфектна игра на Мерт,толкова му се ядосвах с тая Суна,че ми идеше да го убия.Афи също беше страхотна Heart

# 74
Моят 🦄 са ето тези СейФери, с които ви пожелавам лека вечер и благодаря, че гледахме и коментирахме. Ако не друго, то утре Афи ще ни върне усмивките и се надявам да ни зашемети с тоалета си.

Общи условия

Активация на акаунт