Отговори
# 495
Благодаря за отговора. 😃 И как от панталони на сърца стигнаха до събиране с принтера ми е непонятно. 🤣🤣🤣 Големи са хухавели тия.😜

Не от панталоните на сърца стигнаха до този извод, а че той качи някаква песен на стори вечерта на наградите и с това показа че завижда че Афра е отишла там и иска взаимодействие да го коментират хората

# 496
Анабел, благодаря. 🌹Този пък какъв мъж е бе, не се спря. Не знам Афра какво е намерила в тоя, че и 4 години да избута с него. 😵‍💫Добре, че сега е с правилния човек. 😜

# 497
Абе,с две думи,луди хора.Но и нашия Мерт,можеше да и хареса снимките и така да се спре с тоя хейт...ама и той май е един ревнивец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 498
Анабел, благодаря. 🌹Този пък какъв мъж е бе, не се спря. Не знам Афра какво е намерила в тоя, че и 4 години да избута с него. 😵‍💫Добре, че сега е с правилния човек. 😜

Никакъв, имаше един смешен коментар че отишъл на някакво събитие пък не си бил изгладил ризата 🤣

# 499
Аз пък не разбрах, как стигнаха от сторито с песен до завистта? Нейсе, не искам отговор. Ясно е, че сте го чели при солотата на Рамо Rolling Eyes

Колата на Афито на сета

# 500
Аз пък не разбрах, как стигнаха от сторито с песен до завистта? Нейсе, не искам отговор. Ясно е, че сте го чели при солотата на Рамо Rolling Eyes

Колата на Афито на сета

Ами щом качва на стори някаква песен, която явно е знаел че хората ще изтълкуват по грешен начин, се стига до извода че иска да се говори за него защото се дразни че Афра и Мерт постигат успехи и не не съм го чела при солотата на Мерт, а го четох при хора които очевидно мразят Афра и Мерт и обичат Принтера

# 501
"Кучетата си лаят,кервана си върви".

# 502
На моменти това вглеждане във всичко, което правят или казват актьорите и известните личности, наистина е комично. Не носи панталони, не слушай музика, отивай веднага да харесаш публикацията, че иначе ще говорят ...😄
А относно предстоящия епизод, аз наистина не знам "умните глави", които пишат сценария, какво ще правят със Суна и Абидин. Хайде, Суна ще е ранена, още другите не знаят какво направи. Но какво ще правят с Аби? Загуби моето съчувствие напълно в последните епизоди, а след случката с Ифа и финала няма и шанс да си го върне. Ще изостави новото си семейство? Добре, но какво значение ще има вече? Ще иска прошка? И да я получи, как го виждате при Корхан отново. Аз поне не виждам какво място вече имат АбСун в тази история. В целия сезон според мен така и не успяха да им намерят правилното място на тази двойка.

# 503
Здравейте!
Ева качи снимка на караваната, в която са им дрехите, има и полицейски, да предположим къде ще е Абидин.

# 504
  • София
Викам си какво стана, че толкова много коментари, то 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ами на Принтера фенките още явно мечтаят Афра да се върне при него, че сега не върви да го шипват с 16 годишна девойка.
На нашия Мерт му дреме на шапката за лайковете в Инста, той профила не иска да си оправи, че затова ли да мисли. С близо 20 хил му бяха паднали последователите, сега пак са започнали да се вдигат. Затова не мърда от 4,8 мил.
А антитата не разбраха ли, че Рамо пак започна да ходи при Афра, когато нямат общ сет. Че и видео имаше, ама там са мижали сигурно.

# 505
Трейлър - утре!
Скрит текст:

# 506
Викам си какво стана, че толкова много коментари, то 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ами на Принтера фенките още явно мечтаят Афра да се върне при него, че сега не върви да го шипват с 16 годишна девойка.
На нашия Мерт му дреме на шапката за лайковете в Инста, той профила не иска да си оправи, че затова ли да мисли. С близо 20 хил му бяха паднали последователите, сега пак са започнали да се вдигат. Затова не мърда от 4,8 мил.
А антитата не разбраха ли, че Рамо пак започна да ходи при Афра, когато нямат общ сет. Че и видео имаше, ама там са мижали сигурно.

Явно е имал отново спам в профила,  и може би не е успял да влезе отново както миналия път, миналия път също имаше доста спам и когато имаш не можеш да си влизаш в профила доколкото знам

# 507
  • София
Чак да не може да влиза не знам. Той има периоди, в които е активен там.
Но мога да дам за пример, че на мен преди месец някъде Инстаграм ми даваше, че и двамата не ги следвам, а те тогава губеха последователи. Последвах ги наново и си настройвах известията, нямам идея как се получава това нещо.

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт