Отговори
# 510
# 511
Снимат сцената с влизането в болницата

# 512
  • София
Ако сега наистина снимат пристигането в болницата, няма как да има фраг. Нали уж вчера го снимаха....
От няколко места чета в Х, че Мерт имал много хубава оферта за нов сериал през следващия сезон и затова бил този глупав въпрос. Че даже и Бирса писа за този въпрос, как закъснявал за сет. Видяли ли сте нещо? Аз не вярвам особено на такива неща, но е нормално и Афра и Мерт да получават оферти.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 18:58 от MysteryG

# 513
На мен днес ми попадна информация, че са питали актрисата, която играеше майката на Синан, за Мерт и тъкмо се чудих защо. Казала е, че няма такова нещо и са само слухове.

# 514
Закъснявал, защото играел тенис.😂 Като подхвърлят слухове да бяха измислили нещо по-достоверно.

# 515
Пълни смешки. Нямаше и да споделя, ако Мистери не беше питала.
Не знам точно кога е направена снимката, но сега качиха в инста, че и Гюлгюн е на сега в болницата

# 516
Нещо много изостават със снимките на епизодите. От няколко седмици са така. Какво правят тези хора?
Не вярвам на тези слухове за Мерт ама грам. Как разбраха тези "фенове" - нарочно го слагам в кавички, че Мерт закъснява за работа, за снимки? Знаят му графика ли? Пълни тъпотии Simple Smile
Дано имат много предложения за нови проекти и Афра и Мерт! Заслужават го!

# 517
  • София
Това за закъснението си го е измислил Онур - жълтура, той задава въпроса.

Това от РД на Афра ли е

# 518
Жълтурките мръсни искат взаимодействие и го получават като в глупавите си репортажи спомеват Рамо. Актрисата, която питаха за него много хубаво им отговори: “Всички на снимачната площадка ще кажат, че Мерт е много забавно и уважително дете” и това за закъсненията е лъжа!

# 519
Това за закъснението си го е измислил Онур - жълтура, той задава въпроса.

Това от РД на Афра ли е

Според мен да, защото този епизод 86 е излъчен на 6 декември.

# 520
Сладка Афра Simple Smile Огън жена е! Но и ние водолеите сме купонджии, не отстъпваме Wink

Снимката е колаж, понеже предния път не написах,а може би трябваше да кажа.

# 521
Какво мъртвило...Хей, къде сте?

# 522
Какво мъртвило...Хей, къде сте?
Играем тенис Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
# 524
Четох една теория в Х, че Есме ще иска да отдалечи Ферит от Сейран, защото заради него е застрашен живота й. Дали е възможно такова развитие? Май сигурното е, че Ферит е жив, щом в болницата се чуват викове "Сейран" (ако е вярно).

Аби все пак обича Ферит и когато разбере за раняването на Ферит и Суна, сигурно ще е съсипан. Ако се окаже Суна бременна и загуби детето, ще иска да се самоубие. По-голямо наказание от това няма.   За първи път се вълнувам за тази двойка.

Общи условия

Активация на акаунт