Отговори
# 525
Еййй, не ги оставят на мира младежите. Само ровичкат злобите и се радват на измислиците. Тази стара чанта да не е искала специално внимание от Мерт, та чак сега се е присетила за нещо. Тя нали много сцени имаше та се помисли за фактор в сериала. Тя и лелята все още си мисли, че е изиграла важен персонаж и май не може да се раздели от  филма и особено от ГГ.
Има много и различни коментари  в Х за състоянието на ранените Сейран и Ферит. Феновете дори пишат сценарии как ще реагират на казаното от Суна на брега, което Сейран чу и какви оправдания ще последват. Смятат, че Сейран ще  се довери на Ферит и ще го подкрепи, като обвини сестра си в лъжа и манипулация.
Интересно ми стана  предположението на Мару:
Скрит текст:
Имам нужда Сейран да крещи в лицето на Суна
Ферит никога не е била твоята съдба, той беше принуден, той само ме избра и аз не откраднах съдбата ти, попаднах на него случайно, когато бях облечена в небрежни и непривлекателни дрехи, каквито винаги си искала...

Може ли Ифакат също да й каже, че в хамама първо е погледнала Сейран, но те е трябвало да отидат със Суна само защото е по-голяма.

# 526
  • София
Оттук са извадени клипчетата с Афра

https://www.instagram.com/reel/DFDg1NMsrdJ/?igsh=OTFsb244bmI3cnc5

ОГМ са направили нов профил, там ще качват различни интервюта и зад кадър.

Някаква грешка стана с това интервю. Онур-журналиста е попитал актрисата, която играеше майката на Синан, дали е вярно, че трябвало да чака Мерт за сет, а той играл тенис. Жената не е виновна за тъпия въпрос, казала е, че няма такова нещо. След това и Бирсен писа, ето тук

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/mert-ramazan-demirin-tenis-o … yanit/54515/?s=09

Просто журналистите се чудят как да генерират посещения.

# 527
Замислих се нещо. В сезон едно беше много интересно развитието между Суна и Абидин. Беше ми интересно да гледам и тяхната история. Имаха шанс продукцията и там да завъртят една интересна любов. Обаче развалиха нещата. Защо трябваше да правят Суна луда и алчна, а Абидин Корхан. Не можеше ли и двамата да се преборят със себе си и да изберат любовта вместо парите.
Сега от началото на трети сезон нещо развалиха не само образите им, но и историята, която можеше да е интересна. Вместо това не мога да ги гледам, скучни са ми. Някак ги обезличиха. Даже не им и съчувствам. Нищо не трепва в мен.
Много възможни и интересни обрати в историята на сериала изпуснаха продукцията. А такива интересни неща можеше да излязат. Толкова сюжетни линии зарязаха. Жалко.
Липсват ми и старите Сейфер. Знам, че не може да е съвсем като първи сезон,но защо да не надграждаме.
Ох, дано се свърши този ужас вече и да се събуждаме от тая кома пълна с безмислици

# 528
  • София
В Х започнаха да празнуват годишнината на АфРам. Така и не разбрах откъде знаят, че са заедно от 21.01.2023 г.
Нека винаги са така влюбени 🤍🧿

# 529
Не са ли заедно малко повече от две години? Някъде 2022г. май се събраха? Или бъркам?

Снимката е колаж Simple Smile

# 530
21 януари Годишнина от Афрам

В допълнение да ви споделя, че и аз на същата дата имам годишнина от създаването на семейството ми преди доста години. И при нас имаше раздели и събирания, но накрая създадохме едно здраво семейство, с двама прекрасни младежи.
Надявам се и при тях тази дата да им донесе щастливо семейство и много любов.

# 531
Душички! Пожелавам на Афрам много години съвместно щастие и любов. Дано имат успех както в личен, така и в професионален план.
На вас момичета ви пожелавам лека нощ Simple Smile

Предполагам това с тортата е колаж, но ми хареса Simple Smile

# 532
За мен най-голямата виновница за разстрела в края на 91-ви епизод е гадната и подла Айшен. Тя направи така, че Абидин, Каран и хората на майка им да застрелят Суна, Сейран и Ферит! Angry Разбира се, че и Абидин е виновен - не биваше да се поддава на плановете на майка му и да се води от омразата си, но той не искаше никой да прострада. Плана им беше само да сплашат Корхан като изпотрошат стъклата на Имението. Thinking Именно затова Абидин писа на Суна да не напуска стаята си и да не излиза навън. Тя се чудеше какво е намислил и му звънна - но Абидин не вдигна - затова тя тръгна да търси Ферит да му каже за съобщението на Абидин - затова и излезе навън, където беше той. Disappointed  От Айшен се искаше да обезопаси мястото и да няма никой в задния двор - тя каза, че е безопасно и че няма никой там - а какво направи - отлично знаеше, че Ферит е отвън - знаеше и че Суна отиде навън - после нарочно прати и Сейран навън! Така именно тя ги обрече и именно заради нея ги простреляха! Sob Това отвратително момиче трябва да си получи заслуженото - наистина се надявам, че актрисата напуска сериала. След случилото се се надявам, че Абидин и останалите ще разберат за машинациите й - дано Корхан я изгонят веднъж завинаги! Hands Pray А след като Ферит, Сейран и Суна пострадаха - е време всеки един от тях да се осъзнае, да разбере къде е допуснал грешка и да се разкае - това конкретно за Суна, също и за Ферит - сега е време и Абидин да се разкае за това, че тръгна по пътя на отмъщението - той със сигурност ще е съсипан, когато разбере че Суна е била ранена, както и Сейран и Ферит! Sob

# 533
Оооохх Роксис,мила...може ли човек,да е толкова заблуден и омаян като теб,от герои в сериал?Въртиш,сучеш,всеки друг е виновен много повече от любимите ти Абидин и Суна...Ако Абидин искаше само да изпочупят стъклата,щеше да каже на Суна да предупреди семейството,мила!Никой не отрича,че Айшен е лоша,но тя получи нареждане,охраната да се разкара от крайбрежната,а не да се махнат всички там.Има разлика,нали?Скъпата ти Суна,вместо да хукне да каже на който и да е в семейството,не са мишоци,че да са се изпокрили,тя хукна да предупреждава любимия си Ферит.Забележи,не се сети за майка,сестра,баща а само за Ферит.Хайде моля,вземи вече махни розовите очила и виж истината,накрая.Суна и Абидин са лоши хора,изтъкани от злоба,алчност,обсебеност и предразсъдъци...харесвай си Берил и Ерсин,никой не ти пречи,сигурно има и други тук,които ги харесват,но не ни оправдавай действията на Суна и Абидин.Те и двамата си заслужават това което им се случи и надявам се,ще им се случи...само жалко,че покрай тях,страдат невинни души.Лека нощ  Heart

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 02:14 от Милена Тодорова 756835

# 534
За лека нощ един клип с горещи и любими сцени.

https://x.com/i/status/1881422472945569998

# 535
Добро утро!🍀🌻🦄 Днес ще чакаме ли фраг 😁..
Хубавите ни Афрамчета ❤️🧿🧄

# 536
Добро утро,мацки. Все по-силна да им става любовта на АфРам🤍.
Днес уж чакаме фрага.  Нали така писа снощи спойлерджията. Ама то и без да пише е почти ясно.

# 537
Добро утро и от мен. Започваме деня с усмивки и хубавите моменти на АфРам 🧿🤍🐑🌹🤍🧿. Стискам палци в края му да имаме хубав фраг и надежда и за нашите СейФери.🤞❤️

# 538
Добро утро Kissing Heart

За много и хубави Афрам моменти, нека споделят и няколко с нас Heart Eyes

# 539
Добро утро!
Отбор делулу, я кажете с кой си пише Афра Simple Smile Wink

Общи условия

Активация на акаунт