Отговори
# 555
Лилия, за първи път и аз не искам това, което е написал да е вярно. Да, продуценти и сценаристи развалиха сериала, но все още има мъничка надежда в мен, че поне накрая ще имаме СейФер такива каквито мечтаем да ги видим от толкова много време.🥺🥺🥺🤞💔❤️❤️

# 556
Момичета, не вярвайте сляпо на всичко,което прочетете. Всяка статия има основна цел-да привлича интерес.Докато от продукцията не излезе официална информация за финал /дата,месец,брой епизод/ не вярвам на никой.Всичко може да се промени в последната минута.За справка- 89 епизод.

# 557
От снощния сет!

# 558
Ако не друго, поне на Онур Акай му вярвам за нещата, които пише за Афрам. Досега повечето се оказаха верни.
Потвърждава истината, която ние отдавна си знаем - че не е ПР връзката им и че няма раздели Simple Smile

Ако ще правят филм по романа му да направим подписка Афрам да играят пак главата двойка Wink

# 559
Аз продължавам да съм настроена за хепи енд. За какво ни показваха любов, преминала през всякакви перипети, ако накрая не съумеят да постигнат щастието?! И продължавам да съм в очакване на Бамбито (сто пъти си смених мнението за бременността на Сейран Wink). Днес обаче съм вдъхновена от този текст и искам да я видя като майка.
Скрит текст:
Удивително е... 🩷
Докато жената е бременна клетките на бебето мигрират в кръвта на майката и след това се връщат обратно в бебето. Това се нарича „фетално-майчин микрохимеризъм“.⁠
В продължение на 41 седмици клетките циркулират назад и напред и след раждането на бебето много от тези клетки остават в тялото на майката, оставяйки постоянен отпечатък в тъканите, костите, мозъка и кожата на майката и често остават там за десетилетия.
Всяко следващо дете, което майката има след това, също ще остави подобен отпечатък върху тялото й. Дори ако бременността не премине до пълен термин или ако има аборт, тези клетки все още мигрират в кръвта на майката.
Изследванията показват, че ако сърцето на майката е наранено, феталните клетки ще се втурнат към мястото на нараняването и ще се променят в различни видове клетки, специализирани в "поправянето" на сърцето й. Бебето помага за своеобразен ремонт на майката, докато майката "изгражда" бебето по време на бременността.
Колко хубаво е това!
Това често е причината някои заболявания да изчезват по време на бременност.
Невероятно е как телата на майките защитават бебето на всяка цена, а бебето защитава и възстановява майката обратно - така че бебето да може да се развива безопасно и да оцелее.
Проучванията също така показват наличие на клетки от плода в мозъка на майката цели 18 години след раждането. Колко невероятно е това?
Ако сте майка, вече знаете как можете интуитивно да почувствате детето си, дори когато то не е с вас. Е, сега има научно доказателство, че майките го носят години и години, дори след като са го родили. 🩷
От нета*
Всяка рана в сърцето й ще бъде излекувана точно от тази най- чиста и безкористна любов. Любов, която никога не предава и не можеш да предадеш.
P.S. Мисля, че не е случайно разположението на телата във финалната сцена на последния, излъчен епизод. Главата на Ферит можеше да е на гърдите на Сейран, там, където е сърцето (в случай, че искат да ни покажат само силната връзка между двамата и любовта им), но ние я виждаме в долната част на корема, където евентуално би могло да е детето им. Дали по този начин не е показана протекцията на Ферит над детето?

# 560
Защото е красива! ❤🔥

# 561
Спойлерджията е писал, че епизодът щял да бъде много хубав. Не смея да се зарадвам.🤪

# 562
Белче, не само красива. Смешно е, че някой си е помислил, че Афито просто така е решила да отиде с тази рокля в Рияд Grinning

# 563
Сред статията приемам всякакви добри новини.😄 Между другото директорът на Гучи вече и следва Афи в Инстаграм. 🌹✨🧿

# 564
Да, Еве! Всъщност в роклята ѝ има символика, която много трудно се възприема! ✌🏻
Белче, не само красива. Смешно е, че някой си е помислил, че Афито просто така е решила да отиде с тази рокля в Рияд Grinning

# 565
Ох, и аз се надявам на хепи енд. Дължат ни го след всичките гадории, които ни накараха да гледаме.
Някъде назад в темата се бях пошегувала,че като ги гледам как пишат тези сценаристи дали финала няма да е Ферит самоубивайки се от Босфорския мост,а Сейран да остане сама с тяхното дете. Аз се пошегувах и затова не искам да се окажа пророк Simple Smile
За Сейран и аз сто пъти си промених мнението дали искам да е бременна баш сега или не. Още не съм сигурна, със смесени чувства съм. Но наистина вече искам да я видим така и едно бебе Сейфер. А не да ни покажат това 10 минути на финала.

# 566
Според спойлерите

Скрит текст:
Напускаме ялъто. Майсторите все пак саботирали работата по колекцията и Корханите фалират. Не знам дали разбрахте, че бунтът на майсторите е иницииран от Исак и Чичек.

# 567
Мерт май е в имението (поне мисля, че е от днес)

# 568
Оплескаха всичко,прогониха много фенове с глупостите в 89 епизод,сега много хубав щял да е епизода,най-добрия...сетиха се след дъжд качулка.Колкото и да съм пристрастена към сериала,колкото и да обичам Афра и Мерт,няма я вече тръпката и голямото чакане.

# 569
Как да има тръпка, като навсякъде изскача сцената на балдъзата и зетя. Мушната е дори в Сейферските клипове.

Общи условия

Активация на акаунт